Статии со најмногу преработки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Сердарот – Григор Прличев‏‎ (167 измени)
 2. Македонски народни песни‏‎ (123 измени)
 3. Историја на македонскиот народ‏‎ (82 измени)
 4. Викикниги:Портал на заедницата‏‎ (48 измени)
 5. Тешкото – Блаже Конески‏‎ (40 измени)
 6. Кртечина, 2000‏‎ (40 измени)
 7. Почетна страница‏‎ (39 измени)
 8. Главна страница‏‎ (38 измени)
 9. Морници, 1991‏‎ (38 измени)
 10. Везилка – Блаже Конески‏‎ (33 измени)
 11. Живожарица, 1990‏‎ (33 измени)
 12. Денови – Кочо Рацин‏‎ (30 измени)
 13. Копачите – Кочо Рацин‏‎ (30 измени)
 14. Основи на бугарскиот литературен јазик‏‎ (28 измени)
 15. Учи ме мајко карај ме‏‎ (27 измени)
 16. Бисера – Константин Миладинов‏‎ (25 измени)
 17. Ралица, 1992‏‎ (24 измени)
 18. Готвач‏‎ (23 измени)
 19. Желание – Константин Миладинов‏‎ (22 измени)
 20. Ленка – Кочо Рацин‏‎ (19 измени)
 21. Македонска книжевност‏‎ (18 измени)
 22. Т'га за југ - Константин Миладинов‏‎ (18 измени)
 23. Тежина, 1965‏‎ (18 измени)
 24. Кинески јазик‏‎ (18 измени)
 25. 1762 лето‏‎ (16 измени)
 26. Неколку статии од Крсте Петков Мисирков‏‎ (15 измени)
 27. Recovering Macedonia‏‎ (15 измени)
 28. Итар Пејо и стариот арамија‏‎ (14 измени)
 29. Латински јазик‏‎ (14 измени)
 30. Македонското прашање - Петко Рачев Славејков‏‎ (14 измени)
 31. Јанка Влахинка‏‎ (13 измени)
 32. Социологија‏‎ (13 измени)
 33. Утрото над нас – Кочо Рацин‏‎ (13 измени)
 34. Југословенски народен готвач‏‎ (12 измени)
 35. Земја - Никола Вапцаров‏‎ (12 измени)
 36. Итар пејо попот и алвата‏‎ (12 измени)
 37. Латински-Лекција 1‏‎ (12 измени)
 38. Пиреј - Петре М. Андреевски‏‎ (12 измени)
 39. Латински-Лекција 2‏‎ (11 измена)
 40. Абер дојде Донке‏‎ (11 измена)
 41. Готвач:Шаблон за полиса/рецепт‏‎ (11 измена)
 42. Никола Карев — интервју за грчкиот весник „Акрополис“, 8 мај 1903 г.‏‎ (11 измена)
 43. Латински-Лекција 3‏‎ (11 измена)
 44. Распукала Шар Планина‏‎ (10 измени)
 45. Балада за непознатиот – Кочо Рацин‏‎ (10 измени)
 46. Латински-Лекција 4‏‎ (10 измени)
 47. Готвач:Овошје‏‎ (10 измени)
 48. Macedonia: What Went Wrong in the Last 200 Years‏‎ (10 измени)
 49. Писмо од П. Р. Славејков - Февруари 1874‏‎ (10 измени)
 50. Мила мајко што ме роди толку сиромав‏‎ (10 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).