Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 14:21, 19 јуни 2018: -revi (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 54.147.0.0/16 (истекува на 19 јуни 2021 во 12:21 ч.) (Open proxy: Leaky webhost: Contact stewards if you are affected <!-- AWS -->)
Пребарување на придонеси
 
 
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.