Желание – Константин Миладинов

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Кога ке доит при мене! Кога ке седнит до мене! Така си велеф ката ден. Ја кога дојде у мене - как ке излеза пред неја! Да не би дошла никога!