Најстари статии

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. За словенските јазици‏‎ (18:26, 24 август 2005)
 2. Основи на бугарскиот литературен јазик, вежба 1, одговор‏‎ (18:28, 24 август 2005)
 3. Латински-Лекција 2‏‎ (06:57, 26 февруари 2006)
 4. Латински-Лекција 5‏‎ (13:32, 28 февруари 2006)
 5. Латински-Лекција 6‏‎ (07:03, 2 март 2006)
 6. Октавијан Август‏‎ (07:49, 2 март 2006)
 7. Теренциј Варо‏‎ (07:50, 2 март 2006)
 8. Вергилиј‏‎ (07:51, 2 март 2006)
 9. Јулиј Цезар‏‎ (07:55, 2 март 2006)
 10. Лукрециј Кар‏‎ (07:59, 2 март 2006)
 11. Квинцилијан‏‎ (08:01, 2 март 2006)
 12. Тит Ливиј‏‎ (08:02, 2 март 2006)
 13. Марцијал‏‎ (08:02, 2 март 2006)
 14. Петрониј‏‎ (08:05, 2 март 2006)
 15. Плиниј Постариот‏‎ (08:07, 2 март 2006)
 16. Салуст‏‎ (08:10, 2 март 2006)
 17. Сенека Постариот‏‎ (08:12, 2 март 2006)
 18. Сенека Помладиот‏‎ (08:17, 2 март 2006)
 19. Такит‏‎ (08:19, 2 март 2006)
 20. Хорациј‏‎ (08:20, 2 март 2006)
 21. Цицерон‏‎ (08:30, 2 март 2006)
 22. Дела на латински јазик‏‎ (08:31, 2 март 2006)
 23. Лукан‏‎ (08:32, 2 март 2006)
 24. Овидиј‏‎ (08:40, 2 март 2006)
 25. Плиниј Помладиот‏‎ (08:41, 2 март 2006)
 26. RES GESTAE DIVI AVGVSTI‏‎ (08:48, 2 март 2006)
 27. Res Gestae I‏‎ (09:02, 2 март 2006)
 28. Res Gestae II (in tabulis)‏‎ (09:06, 2 март 2006)
 29. RERUM RUSTICARUM DE AGRI CULTURA‏‎ (09:13, 2 март 2006)
 30. Liber I‏‎ (09:15, 2 март 2006)
 31. Liber II‏‎ (09:18, 2 март 2006)
 32. Liber III‏‎ (09:20, 2 март 2006)
 33. DE LINGUA LATINA‏‎ (09:28, 2 март 2006)
 34. Латински-Лекција 7‏‎ (03:55, 3 март 2006)
 35. Латински-Лекција 8‏‎ (09:37, 3 март 2006)
 36. Латински-Лекција 9‏‎ (09:23, 6 март 2006)
 37. Латински-Лекција 10‏‎ (09:24, 6 март 2006)
 38. Југословенски народен готвач‏‎ (06:02, 22 март 2006)
 39. AENEID‏‎ (11:10, 22 март 2006)
 40. Aeneid I‏‎ (11:11, 22 март 2006)
 41. Готвач:Европски кујни‏‎ (13:18, 22 март 2006)
 42. Готвач:Афрички кујни‏‎ (02:29, 23 март 2006)
 43. Готвач:Источноазиски кујни‏‎ (02:31, 23 март 2006)
 44. Готвач:Блискоисточни кујни‏‎ (02:34, 23 март 2006)
 45. Готвач:Кујни на Индискиот потконтинент‏‎ (02:35, 23 март 2006)
 46. Готвач:Пацифички кујни‏‎ (02:36, 23 март 2006)
 47. Готвач:Северноамерикански кујни‏‎ (02:37, 23 март 2006)
 48. Готвач:Јужноамерикански кујни‏‎ (02:38, 23 март 2006)
 49. Готвач:Јужноазиски кујни‏‎ (02:38, 23 март 2006)
 50. Готвач:Фантастични и митолошки кујни‏‎ (02:40, 23 март 2006)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).