Прејди на содржината

Разговор со корисник:M4r51n

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Додај тема
Од Wikibooks
Последен коментар: пред 5 години од Einsbor на темата Your advanced permissions on mkwiki

Добре дојде! Во продолжение следат некои корисни статии за вас како почетник.

Поздрав и имајте пријатно уредување.

Your advanced permissions on mkwiki

[уреди]

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

Утврдивме дека Вие го задоволувате критериумот за неактивност (немате уредувања или дејства во дневникот повеќе од 2 години) на горенаведеното вики. Бидејќи викито нема сопствени правила за неактивност, за Вас ќе важи глобалното правило.

Ако сакате да си ги задржите правата, ќе треба да ѝ соопштите на заедницата на викито дека надзорниците ви го испратиле ова соопштение во врска со Вашата неактивност. Доколку заедницата го продискутира ова и реши да ви дозволи да ги задржите правата, тогаш пишете на Надзорничката чешма и наведете врска до дискусијата на тамошната заедница, каде членовите ја изразуваат решеноста да ги задржите правата.

Доколку се откажувате од Вашите права, тогаш одговорете ни тука или побарајте одземање на правата на Мета.

Доколку не дадете никаков одговор цел месец, надзорниците ќе пристапат кон одземање на вашите администраторски и/или бирократски права. Во нејасни или недоречени слуичаи, стујардите ќе ги разгледаат одговорите и ќе го упатат Вашиот случај на месната заедница за да го продискутира. Доколку имате некакви прашања, обратете се кај надзорниците.

Yours faithfully. Einsbor (разговор) 12:16, 15 април 2019 (CEST)Одговори

Today your admin flag has been removed. Einsbor (разговор) 11:34, 30 мај 2019 (CEST)Одговори