Предлошка:Pp-semi-template

Од Wikibooks

Страницата од именскиот простор високоризични шаблони е заштитена од уредување од страна на нови или нерегистрирани корисници со цел да се заштити од вандализам. Предлошка:Howtoeditsemi


  • Користете {{pp-semi-template}} за нормалниот шаблон
  • Користете {{pp-semi-template|small=yes}} само за икона на врвот

Овој шаблон не треба да се користи како блеф. Користете го само на ПОЛУЗАШТИТЕНИ страници. Имајте во предвид дека само администратори можат да заштитуваат страници.


Шаблони за заштитување +/- Наполно Полу-
Спор: {{заштитено-спор}} Н/П
Вандализам: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Високоприсутни шаблони: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Страница за разговор на блокиран корисник: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Мета на спамбот: Н/П {{pp-semi-spambot}}
Марионетирање: Н/П {{pp-semi-sock}}
Генерички (друга заштита): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} Н/П
Заштита од преместување: {{pp-move}}

Предлошка:In category