Предлошка:Pp-template

Од Wikibooks

Овој високоризичен шаблон е заштитен од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Предлошка:Howtoedit


  • Употребете {{pp-template}} за нормален шаблон
  • Употребете {{pp-template|small=yes}} само за икона на врвот

Овој шаблон не треба да се користи како блеф. Користете го само на ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНИ страници. Имајте во предвид дека само администраторите можат да заштитуваат страници.


Шаблони за заштитување +/- Наполно Полу-
Спор: {{заштитено-спор}} Н/П
Вандализам: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Високоприсутни шаблони: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Страница за разговор на блокиран корисник: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Мета на спамбот: Н/П {{pp-semi-spambot}}
Марионетирање: Н/П {{pp-semi-sock}}
Генерички (друга заштита): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} Н/П
Заштита од преместување: {{pp-move}}

Предлошка:In category