Предлошка:Повеќе

Од Wikibooks

Користење[уреди]

Слично како {{Поподробно}}, но овој шаблон не поставува викиврски - самите треба да го сторите тоа.

{{Повеќе|[[Име на статија]]}}

Ако сакате да поставите повеќе врски, самите одвоете ги статиите со сврзници.

{{Повеќе|[[Име на статија1]] и [[Име на статија2]]}}

Примери[уреди]

Внос Испис
{{Повеќе|[[Телефон]]}}
{{Повеќе|[[Мобилен телефон]], [[Телефон|Фиксен телефон]] и [[Комуникација]]}}

Видете уште[уреди]