Некатегоризирани преуредувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:1881
 2. Предлошка:Audio
 3. Предлошка:Babel-6
 4. Предлошка:Bot
 5. Предлошка:Clear
 6. Предлошка:Collapsible option
 7. Предлошка:DIRMARK
 8. Предлошка:Db
 9. Предлошка:Db-meta
 10. Предлошка:Documentation
 11. Предлошка:EndMultiCol
 12. Предлошка:Helpbox
 13. Предлошка:LQT-објава увезена од корисникот со различен опис
 14. Предлошка:LQT-страница пертворена во Тек
 15. Предлошка:LQT премести нишка-никулец претворена во Тек
 16. Предлошка:Lorem ipsum
 17. Предлошка:MultiCol
 18. Предлошка:N/A
 19. Предлошка:Navbar
 20. Предлошка:Nowrap
 21. Предлошка:Ombox
 22. Предлошка:Ombox/core
 23. Предлошка:Prettytable
 24. Предлошка:Rellink
 25. Предлошка:Softredirect
 26. Предлошка:TL
 27. Предлошка:TOCright
 28. Предлошка:Td
 29. Предлошка:Template other
 30. Предлошка:Template shortcut
 31. Предлошка:Tlx
 32. Предлошка:Wikivar
 33. Предлошка:Архив за претворената LQT-страница
 34. Предлошка:Архива за претворени викитекстуални страници за разговор
 35. Предлошка:Бикитекстуална страница за разговор што треба да се претвори во Тек
 36. Предлошка:Брзо бришење
 37. Предлошка:Вавилон
 38. Предлошка:Викикниги:Огласна табла за администратори/шаблон
 39. Предлошка:Викикниги ЧПП
 40. Предлошка:Вовед
 41. Предлошка:Готвач-навигатор
 42. Предлошка:Декамерон
 43. Предлошка:Избран рецепт
 44. Предлошка:Избрана состојка
 45. Предлошка:Инфокутија/ред
 46. Предлошка:Книга, Радулов
 47. Предлошка:Латински
 48. Предлошка:Објава од LiquidThreads увезена со со притаен корисник.
 49. Предлошка:Отворен готвач
 50. Предлошка:ПНлисти

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).