Корисник:Ajax~mkwikibooks

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Имам намера документите од историјата на македонскиот народ, материалите за македонскиот јазик и податоците за значајни личности од Македонија, што ќе ми паднат во рацете да го презентирам овде.