Викикниги:Селска чешма/Банер

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е главниот форум за дискусија на Викикниги на македонски јазик. За дискусии на поконкретни теми, видете ги посебните форуми наведени преку горните врски. Ако сакате да поставите прашање, а не сте сигурни дека сте на вистинското место, видете ги сите наши служби на Викикниги:Прашања. Пред да поставите прашање или коментар, прочитајте ја долната кутија. Благодариме.
Старата византиска чешма во Винцe, Кумановско