Wikibooks:За Викикниги

Од Wikibooks
Логото на македонската верзија на Викикниги
Логото на македонската верзија на Викикниги

Викикниги е проект на Викимедија за заедничко пишување на учебници со отворени содржини. Секој може да уредува вклучувајќи ве и вас, можете да уредувате токму сега!