Статистики

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Статистики за страници
Статии296
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
1.939
Подигнати податотеки23
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Wikibooks10.992
Просечен број на уредувања по страница5,67
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)2.946
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
3
Ботови (список на членови)4
Администратори (список на членови)1
Администратори на посредникот (список на членови)0
Бирократи (список на членови)0
Притајувачи (список на членови)0
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)0
Проверувачи (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници1.108.366