Статистики за слики и снимки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Статистики за подигнати типови податотеки. Се зема предвид само последната верзија на податотеката. Старите и избришаните верзии не се бројат.

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Bitmap-слика

MIME-типМожни додатоциБрој на податотекиВкупна големина
image/png.png, .apng7 (30,4 %)Еден бајт (320 КБ; 22,9%)
image/jpeg.jpeg, .jpg, .jpe, .jps16 (69,6 %)1.104.153 бајти (1,05 МБ; 77,1%)

Вкупен обем на одделот од 23 податотеки (100 %): 1.431.614 бајти (1,37 МБ; 100 %).

Сите податотеки

Вкупна големина на сите 23 податотеки: 1.431.614 бајти (1,37 МБ).