Грешка при создавањето на сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вашата IP-адреса е опсег кој е блокиран на сите Викимедиини викија.

Блокот го зададе Tks4Fish (meta.wikimedia.org). Наведената причина гласи Open Proxy/Webhost: Contact stewards if you are affected. .

  • Почеток на блокот: 18:33, 7 ноември 2020
  • Истек на блокот: 18:33, 7 ноември 2023

Вашата тековна IP-адреса е 54.92.164.9, а блокираниот опсег е 54.92.0.0/16. Наведете ги сите гореприкажани сознанија ако сакате да поднесете жалба.

Доколку сметате дека сте блокирани по грешка, можете дополнителни информации и напатствија ќе најдете на глобалното правило „Без отворени застапници“. Во спротивно, за да поразговарате за блокот, поставете барање за разлгедување на Мета или пак пишете е-пошта на OTRS-редицата на надзорниците на stewards@wikimedia.org, вклучувајќи ги горенаведените поединости.

Назад на Главна страница.