Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:·‏‎ (се користи на 27 страници)
 2. Предлошка:Шв‏‎ (се користи на 27 страници)
 3. Предлошка:Tl‏‎ (се користи на 24 страници)
 4. Предлошка:Navbar‏‎ (се користи на 23 страници)
 5. Предлошка:Превметни‏‎ (се користи на 23 страници)
 6. Предлошка:Softredirect‏‎ (се користи на 19 страници)
 7. Предлошка:Documentation‏‎ (се користи на 14 страници)
 8. Предлошка:Потстраница за документација‏‎ (се користи на 13 страници)
 9. Предлошка:Nowrap‏‎ (се користи на 13 страници)
 10. Предлошка:Документација‏‎ (се користи на 13 страници)
 11. Предлошка:Template other‏‎ (се користи на 12 страници)
 12. Предлошка:Prettytable‏‎ (се користи на 12 страници)
 13. Предлошка:Navbox‏‎ (се користи на 12 страници)
 14. Предлошка:Инфокутија/ред‏‎ (се користи на 12 страници)
 15. Предлошка:Infobox‏‎ (се користи на 11 страница)
 16. Предлошка:Clear‏‎ (се користи на 11 страница)
 17. Предлошка:Кратенка‏‎ (се користи на 11 страница)
 18. Предлошка:Почетен курс‏‎ (се користи на 11 страница)
 19. Предлошка:Добредојде навигација‏‎ (се користи на 11 страница)
 20. Предлошка:Портална навигација‏‎ (се користи на 11 страница)
 21. Предлошка:Template doc page transcluded‏‎ (се користи на 10 страници)
 22. Предлошка:Template doc‏‎ (се користи на 10 страници)
 23. Предлошка:·w‏‎ (се користи на 10 страници)
 24. Предлошка:Nowrap end‏‎ (се користи на 10 страници)
 25. Предлошка:Nowrap begin‏‎ (се користи на 10 страници)
 26. Предлошка:Tlx‏‎ (се користи на 10 страници)
 27. Предлошка:Викикниги:Почетен курс‏‎ (се користи на 10 страници)
 28. Предлошка:ВК:ПК‏‎ (се користи на 10 страници)
 29. Предлошка:Превметната шаблонска документација‏‎ (се користи на 10 страници)
 30. Предлошка:-‏‎ (се користи на 9 страници)
 31. Предлошка:Наводи‏‎ (се користи на 9 страници)
 32. Предлошка:Bot‏‎ (се користи на 8 страници)
 33. Предлошка:Helpbox‏‎ (се користи на 7 страници)
 34. Предлошка:Готвач-навигатор‏‎ (се користи на 6 страници)
 35. Предлошка:Корисник mk-0‏‎ (се користи на 6 страници)
 36. Предлошка:Shortcut‏‎ (се користи на 6 страници)
 37. Предлошка:Начело‏‎ (се користи на 5 страници)
 38. Предлошка:Начела и напатствија‏‎ (се користи на 5 страници)
 39. Предлошка:Шаховска позиција‏‎ (се користи на 5 страници)
 40. Предлошка:ПоследноУредување‏‎ (се користи на 5 страници)
 41. Предлошка:Mbox‏‎ (се користи на 5 страници)
 42. Предлошка:Td‏‎ (се користи на 5 страници)
 43. Предлошка:Cmbox‏‎ (се користи на 5 страници)
 44. Предлошка:Список на начела‏‎ (се користи на 4 страници)
 45. Предлошка:Вавилон‏‎ (се користи на 4 страници)
 46. Предлошка:Babel‏‎ (се користи на 4 страници)
 47. Предлошка:Qif‏‎ (се користи на 4 страници)
 48. Предлошка:Добредојде‏‎ (се користи на 4 страници)
 49. Предлошка:Edi‏‎ (се користи на 4 страници)
 50. Предлошка:Rellink‏‎ (се користи на 4 страници)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).