Се запали пиле Трено одајчето

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Се запали пиле Трено одајчето
Одајчето пиле Трено варосано
Не ми е жал пиле Трено за одајчето
Тук ми е жал пиле Трено за чекмеџето
Внатре беа пиле Трено тапиите
Тапиите пиле Трено од ливадите.

Надворешна врска[уреди]

Музика