Разговор за помош:Содржина

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Марика мома убава, Марика турски каранфил. Девет години носена, По ергенските џебови. Прва година отидов, Марика да ја побарам. Мајка и рече, млада е, Млада е наш'та Марика. Втора година отидов, Марика да ја побарам. Мајка и рече, болна е, Болна е наш'та Марика. Трета година отидов, Марика да ја побарам. Мајка и рече, почина, Почина наш'та Марика.

Започнете разговор за Помош:Содржина

Започни разговор