Разговор:За македонските работи

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ве молиме да не објавувате подолги текстови и да не правите опсежни промени без да се пријавите.
Листата што ја објавивте содржи делови од книгата за Македонцките работи која е објавена во целост и делови од други негови статии. За жал, сите цитати беа без референца, и како такви се неупотребливи. Затоа листата е избришана. Објавувањето на цитати истргнати од контекст по правило е недозволено на википедија, бидејќи може да упатува на ПОВ. --Filip M 15:58, 1 август 2006 (UTC)