Подигни си, бре невесте дулачето

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Подигни си, бре невесте дулачето,
Да ти видам, бре невесте, бело лице.
И да видиш, лудо младо, фајде нема,
Бело лице, лудо младо, продадено.
Продадено, лудо младо, во комшии,
Во комшии, лудо младо, за Јанета.

Надворешна врска[уреди]

Музика