Корисник:Bff

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањетоNUMBEROFPAGES = 1.846
NUMBEROFARTICLES = 283
NUMBEROFFILES = 23
NUMBEROFEDITS = 11.095
NUMBEROFVIEWS = Предлошка:NUMBEROFVIEWS
NUMBEROFUSERS = 2.976
NUMBEROFACTIVEUSERS = 2
NUMBERINGROUP:bot = 4
NUMBERINGROUP:sysop = 1
NUMBERINGROUP:bureaucrat = 0