Кате, лично девојче

Од Wikibooks
Кате, лично девојче,
Ајде да се земиме. (2 пати)
Како ќе се земеме,
Кога пари немаме. (2 пати)
Ако пари немаме,
Голем севдах имаме. (2пати)
Пари ќе спечалиме,
Куќа ќе паправиме. (2пати)

Надворешни врски[уреди]

Музика Блог за македонски народни песни