Кате, Кате лично моме

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Кате, Кате лично моме,
Ај, стори се едно пиле.
Па прелетај ја болката,
Да разбериш времињата.
Да разбериш времињата,
Колку време се љубевме.
Колку време се љубевме,
И на крајот не се зедовме.

Надворешна врска[уреди]

Македонски народни песни: Кате, Кате лично моме

МК Музика