За кого ти цути Дано, лицето

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

[1]

  1. [[Податотека:: За кого ти цути Дано, лицето, : По кого ти шарат Дано, очите, : За кого ја чуваш Дано, снагата, : Таа рамна снага Дано, мермерна.  : Галено, галено Дано, кој ќе ја  : Твојта руса коса Дано, милува, : Срмено елече Дано, раскопчува, : Твојто медно усте Дано, целува.  : Не лудувај лудо младо, по мене, : Не губи си лудо младо години, : Синоќа ме стара мајка армаса, : З'едно старо аро лудо, грбаво. == Надворешна врска == Музика Задебелен текст''']]