Бело лице љубам јас

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Бело лице љубам јас,
Бело лице љубам јас.
И да љубам и да гледам,
Фајде нема, душо моја.
Шеќерна, шеќерна,
Ти калеша неверна.
Гајтан веѓи љубам јас,
Гајтан веѓи љубам јас.
И да љубам и да гледам,
Фајде нема, душо моја.
Шеќерна, шеќерна,
Ти калеша неверна.
Црни очи љубам јас,
Црни очи љубам јас.
И да љубам и да гледам,
Фајде нема, душо моја.
Шеќерна, шеќерна,
Ти калеша неверна.
Медено лице љубам јас,
Медено лице љубам јас.
И да љубам и да гледам,
Фајде нема, душо моја.
Шеќерна, шеќерна,
Ти калеша неверна.

Надворешна врска[уреди]

Во изведба на Групата Бапчорки