Ајде Милке да бегаме

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ајде Милке да бегаме,
Наше село Малешево
Милкано, мори моме убаво
Наше село Малешево
Од три страни сонце грее,
Од три страни сонце грее
Од четврта-месечина
Милкано, мори моме убаво
Наше село Малешево
Три пати се жетва жнее
Три пати се жетва жнее
Два пати се грозје бере
Милкано, мори моме убаво.

Надворешна врска[уреди]

Музика