Список на извршници на OAuth

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
SWViewer
Потрошувачка верзија
1.2
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Iluvatar
Статус
оневозможен
Опис
App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
https://tools.wmflabs.org/swviewer/php/oauth.php
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Вршење на активности од голем обем
Високообемно уредување
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници
  • Вршење на административни дејства
Отповикување на промени во страници