Статистика за употреба на алатките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Табелава прикажува колку корисници ги имаат вклучено алатките на ова вики. За актиен се смета секој корисник кој има направено уредување во последниве 30 дена. Тука не се вбројани статистиките за алатките што стандардно им се вклучени на сите, а може да се водат и алатки кои повеќе не се достапни.

Не пронајдов ниедна алатка.