Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:00, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:22, 8 мај 2015создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:07, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org00:44, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org21:31, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:21, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org14:34, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:07, 8 мај 2015создадена со најавување(?)13
az.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:53, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org13:12, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:57, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)4
beta.wikiversity.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:04, 8 мај 2015создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:26, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)7
bg.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org21:13, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org15:26, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:25, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:12, 7 мај 2015создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org14:40, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org14:39, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:47, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)106
co.wikipedia.org15:19, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:03, 17 април 2015создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:48, 5 јануари 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:02, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:47, 15 декември 2014создадена со најавување(?)2
de.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org13:14, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org14:45, 8 мај 2015создадена со најавување(?)5
din.wikipedia.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org14:57, 8 мај 2015создадена со најавување(?)10
eml.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)1.710extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)12
en.wikinews.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)28
en.wikisource.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:59, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:27, 26 декември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org15:12, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org14:33, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org22:06, 7 мај 2015создадена со најавување(?)9
et.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org15:39, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:26, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:03, 8 мај 2015создадена со најавување(?)7
eu.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:47, 5 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org14:41, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org22:13, 7 мај 2015создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:08, 28 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org15:28, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org14:44, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:53, 8 мај 2015создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org11:32, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:29, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org17:04, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org17:21, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:29, 8 мај 2015создадена со најавување(?)10
hi.wikibooks.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:30, 8 мај 2015создадена со најавување(?)5
hr.wikibooks.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org14:42, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:28, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)2
inh.wikipedia.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org14:50, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org14:30, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)3
is.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org14:43, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:28, 7 мај 2015создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org15:09, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:19, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org14:44, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org23:49, 8 мај 2015создадена со најавување(?)4
krc.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org17:20, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org15:35, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:39, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org14:45, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:17, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:12, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org15:42, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)7
lt.wikibooks.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:45, 8 мај 2015создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org15:26, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:15, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)17
meta.wikimedia.org15:53, 9 декември 2012создадена со најавување(?)819
mg.wikipedia.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org14:46, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:01, 8 мај 2015создадена со најавување(?)3
ml.wikibooks.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org21:06, 8 мај 2015создадена со најавување(?)4
mn.wiktionary.org15:27, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org23:39, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org14:47, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org15:28, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)2
ms.wikibooks.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:06, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:45, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:12, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org14:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)3
nn.wikipedia.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org15:23, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org21:37, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:18, 10 април 2015создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org14:50, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:53, 9 декември 2012нова сметка(?)2.142editor
pl.wikibooks.org14:34, 20 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:15, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org16:51, 28 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org21:49, 15 декември 2014создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org21:11, 9 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org18:09, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org14:51, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org14:52, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org14:52, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org14:53, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org14:52, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:53, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org22:12, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org14:53, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org14:53, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org14:54, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:31, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org14:54, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:41, 8 мај 2015создадена со најавување(?)3
qu.wikipedia.org14:54, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org14:54, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org14:46, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:55, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org14:55, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org14:55, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org14:51, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org14:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org14:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org15:45, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org14:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org14:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:52, 25 декември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org14:47, 8 мај 2015создадена со најавување(?)19
ru.wikimedia.org22:22, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:25, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:00, 8 мај 2015создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org22:28, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:06, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:19, 7 мај 2015создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:57, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:45, 24 декември 2014создадена со најавување(?)182rollbacker
simple.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:30, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)20
sk.wikibooks.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org21:55, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:46, 8 мај 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org14:51, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:23, 25 декември 2014создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org19:07, 8 мај 2015создадена со најавување(?)8
sq.wikibooks.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org14:58, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org15:42, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org14:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org14:28, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:47, 8 мај 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikibooks.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org16:18, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org14:08, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:08, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)7
test.wikidata.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org14:28, 8 мај 2015создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org14:30, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org15:00, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org14:45, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:30, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:26, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org14:51, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:23, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org15:01, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:17, 8 мај 2015создадена со најавување(?)7
tl.wikibooks.org15:02, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org15:02, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:02, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org15:49, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org22:17, 7 мај 2015создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org22:23, 7 мај 2015создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:06, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org15:04, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:04, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org15:03, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:18, 16 декември 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:47, 8 мај 2015создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org21:46, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org17:11, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:45, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)13
wikimania2015.wikimedia.org15:18, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23:04, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org01:35, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:13, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org02:12, 15 март 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:15, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:24, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org17:42, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:44, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org15:24, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0