Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org18:02, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:37, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org20:46, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org10:49, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org01:06, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org01:05, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org20:48, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org20:26, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org01:06, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org00:38, 15 март 2020создадена со најавување(?)4
ar.wikibooks.org18:02, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org19:11, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org01:10, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)13
ar.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org01:06, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org01:06, 20 декември 2020создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org19:35, 15 септември 2020создадена со најавување(?)8
ast.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)56
az.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)37
az.wikibooks.org18:02, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org01:07, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org17:55, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org19:30, 14 март 2020создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)11
ba.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org17:32, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org23:18, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)149
bg.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org13:43, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)17
bn.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org23:22, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)8
bs.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org01:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org01:10, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org23:47, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:47, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org12:33, 17 декември 2020создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org23:47, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org23:47, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org20:55, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org23:47, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org23:48, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org16:25, 15 март 2020создадена со најавување(?)1.139autopatrolled
co.wikipedia.org23:48, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org23:48, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org23:48, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:26, 13 септември 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)6
cs.wikinews.org01:10, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:55, 20 декември 2020создадена со најавување(?)54
cu.wikipedia.org23:48, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org02:12, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org17:26, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org22:26, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:12, 24 април 2018нова сметка(?)3.448autoreview, editor
de.wikibooks.org00:04, 6 април 2020создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org12:57, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org21:58, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org15:37, 21 август 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org17:30, 17 август 2020создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org15:27, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org21:03, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org22:57, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:17, 12 декември 2020создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org01:10, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org20:51, 20 декември 2020создадена со најавување(?)9
eml.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org12:52, 24 април 2018создадена со најавување(?)133
en.wikibooks.org20:54, 29 декември 2018создадена со најавување(?)16
en.wikinews.org12:41, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org12:42, 13 септември 2020создадена со најавување(?)21
en.wikisource.org17:29, 9 септември 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org15:44, 19 септември 2020создадена со најавување(?)9
en.wikivoyage.org12:42, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:32, 27 април 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org17:17, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)6
eo.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org16:27, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:44, 14 март 2020создадена со најавување(?)7
es.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org02:08, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:55, 20 декември 2020создадена со најавување(?)21
et.wikipedia.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org16:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org00:44, 4 декември 2020создадена со најавување(?)7
eu.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:35, 15 септември 2020создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org23:18, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org19:12, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:06, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fo.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:25, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
fr.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org01:29, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:49, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org21:01, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:11, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)13
gl.wikibooks.org18:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:10, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org19:03, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)3
gu.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:17, 23 март 2022создадена со најавување(?)23
gv.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org23:22, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:38, 15 март 2020создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org01:29, 22 декември 2020создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org19:20, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:10, 3 септември 2020создадена со најавување(?)39
hi.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)38
hr.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org02:14, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org23:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:56, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org02:13, 24 декември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)7
hy.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:02, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org00:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)5
id.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org12:43, 13 септември 2020создадена со најавување(?)14
inh.wikipedia.org23:51, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:48, 22 август 2020создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:32, 30 септември 2019создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org21:38, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)8
it.wikivoyage.org02:09, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org00:28, 21 декември 2020создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:55, 13 септември 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org15:03, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org21:02, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)8
ka.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org14:16, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:57, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:04, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org00:39, 15 март 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org23:52, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org01:27, 22 декември 2020создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)17
kw.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:17, 21 декември 2020создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:18, 13 септември 2020создадена со најавување(?)8
la.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org21:38, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org01:27, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:02, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)9
lg.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org21:00, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org14:19, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:01, 20 декември 2020создадена со најавување(?)4
lmo.wiktionary.org11:02, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:12, 24 април 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org23:53, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:55, 20 декември 2020создадена со најавување(?)14
lt.wikibooks.org18:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:59, 20 декември 2020создадена со најавување(?)19
lv.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org16:26, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org23:19, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org18:55, 23 декември 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org22:23, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:12, 24 април 2018создадена со најавување(?)560interface-admin, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org12:12, 24 април 2018создадена со најавување(?)1.562patroller, translationadmin
mg.wikipedia.org21:33, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org20:46, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org20:46, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:56, 20 декември 2020создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org19:54, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org16:36, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)12
ms.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org02:13, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org23:22, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org16:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org23:54, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)9
nap.wikisource.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org19:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org23:56, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:31, 14 март 2020создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org17:14, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org22:58, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:32, 30 септември 2019создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org01:12, 20 декември 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org01:28, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org00:23, 24 декември 2020создадена со најавување(?)4
nn.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:56, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org00:28, 19 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org23:56, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:55, 26 декември 2020создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org23:56, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org20:59, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org23:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org23:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org23:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org23:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:07, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org02:09, 24 декември 2020создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:20, 11 август 2020создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
pl.wikisource.org02:05, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org20:57, 20 декември 2020создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org19:01, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:02, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:36, 13 септември 2019создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org22:40, 20 декември 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikimedia.org19:14, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org21:01, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
pwn.wikipedia.org10:35, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:42, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:37, 13 септември 2019создадена со најавување(?)23uploader
ru.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org19:13, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:28, 22 декември 2020создадена со најавување(?)6
sc.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:06, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
se.wikimedia.org19:14, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:39, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)4
shn.wikipedia.org02:11, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:06, 23 март 2022создадена со најавување(?)1
shn.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:31, 15 септември 2020создадена со најавување(?)11
sh.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:39, 9 септември 2019создадена со најавување(?)9
simple.wiktionary.org23:19, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org02:06, 24 декември 2020создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org16:26, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org16:27, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:57, 20 декември 2020создадена со најавување(?)24
sk.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org23:11, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:10, 6 септември 2020создадена со најавување(?)14
sl.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:06, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org20:51, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:42, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org12:42, 13 септември 2020создадена со најавување(?)6
sq.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)7
sq.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:40, 15 септември 2020создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org01:47, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:39, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)11
su.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:48, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org17:59, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:54, 20 декември 2020создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org23:59, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)6
ta.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org16:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org16:36, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org17:48, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)1editor
test-commons.wikimedia.org19:32, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:21, 7 септември 2020создадена со најавување(?)35sysop, translationadmin
test.wikidata.org14:28, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)10
te.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org01:27, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org02:13, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)14
th.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)6
th.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org23:22, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
ti.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:51, 20 декември 2020создадена со најавување(?)8
tl.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org16:31, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:06, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org18:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org18:36, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org18:51, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)5
ts.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:58, 20 декември 2020создадена со најавување(?)8
tt.wikibooks.org18:06, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org00:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org19:10, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org20:51, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:13, 16 март 2020создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org18:06, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org01:29, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org18:07, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:00, 20 декември 2020создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:51, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org00:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)3
vi.wikibooks.org18:07, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org14:10, 19 декември 2020создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org20:53, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org22:39, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org16:28, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org10:59, 3 септември 2018создадена со најавување(?)294.041translationadmin
wikimania.wikimedia.org15:43, 19 септември 2020создадена со најавување(?)12
wo.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org20:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org00:01, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)3
yue.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:31, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org00:02, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org19:31, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:31, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org22:32, 30 септември 2019создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org02:08, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org01:11, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:06, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org19:42, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org01:03, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org19:07, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0