Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: ZSoo (WMF)
  • Зачленет: 23:46, 29 октомври 2020 (пред 21 месец)
  • Вкупно уредувања: 2
  • Број на приврзани сметки: 51
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org03:34, 22 април 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org07:17, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org06:14, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org05:27, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:19, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org08:25, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:26, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org04:23, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org10:04, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:07, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org06:21, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:13, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:16, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:46, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org04:15, 31 мај 2022создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org04:23, 13 мај 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:59, 27 април 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org05:28, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org04:58, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org04:20, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org05:29, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org09:43, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org09:46, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org09:46, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:56, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org05:06, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:47, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:25, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org07:14, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:46, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:43, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org23:46, 29 октомври 2020нова сметка(?)2wmf-supportsafety
ml.wikipedia.org04:30, 4 мај 2022создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org08:21, 20 јуни 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:31, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:10, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org06:28, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:54, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:37, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:58, 16 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:57, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org08:28, 23 јули 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org08:51, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org04:48, 22 јуни 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:27, 12 јули 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:21, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org09:40, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org09:12, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org08:30, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org09:14, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0