Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org18:32, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org20:08, 4 март 2019создадена со најавување(?)18
ab.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:34, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)28
advisory.wikimedia.org21:21, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:20, 6 март 2019создадена со најавување(?)6
af.wikipedia.org12:51, 9 декември 2018создадена со најавување(?)163
af.wikibooks.org14:34, 1 март 2019создадена со најавување(?)3
af.wikiquote.org19:29, 7 април 2019создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org22:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org10:55, 3 март 2019создадена со најавување(?)18
ak.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org10:52, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:57, 11 декември 2017создадена со најавување(?)780autoreview
alt.wikipedia.org23:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)3
ami.wikipedia.org18:23, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org12:41, 30 декември 2018создадена со најавување(?)58
am.wikiquote.org19:19, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org17:48, 4 мај 2019создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org11:05, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)17
ang.wikibooks.org19:19, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org20:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)55
an.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)4
api.wikimedia.org20:11, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)5
ar.wikipedia.org09:38, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)23
ar.wikibooks.org21:56, 24 декември 2018создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org18:32, 31 декември 2018создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org23:17, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
ar.wikisource.org19:36, 21 декември 2018создадена со најавување(?)8
ar.wikiversity.org20:43, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)7
ar.wiktionary.org23:37, 2 март 2019создадена со најавување(?)9
ary.wikipedia.org19:36, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org03:57, 23 декември 2018создадена со најавување(?)119
ast.wikipedia.org13:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)77
ast.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:33, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org12:01, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)73
as.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:23, 1 март 2019создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org13:23, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
avk.wikipedia.org10:00, 15 август 2020создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org12:32, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
av.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:10, 24 мај 2020создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org20:36, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)8
ay.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org07:49, 2 март 2019создадена со најавување(?)35
az.wikipedia.org16:53, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)203
az.wikibooks.org18:27, 10 март 2019создадена со најавување(?)9
az.wikiquote.org21:45, 2 март 2019создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org07:55, 22 декември 2018создадена со најавување(?)6
az.wiktionary.org13:45, 10 март 2019создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org11:38, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)34
ban.wikisource.org17:49, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:45, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)10.246interface-admin, sysop
bat-smg.wikipedia.org19:52, 9 ноември 2018создадена со најавување(?)15
ba.wikipedia.org21:40, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)31
ba.wikibooks.org19:47, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:12, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)54
bcl.wiktionary.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org18:02, 10 ноември 2018создадена со најавување(?)10
beta.wikiversity.org21:37, 12 декември 2018создадена со најавување(?)15
be.wikipedia.org15:16, 21 декември 2018создадена со најавување(?)27
be.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)7
be.wikiquote.org18:25, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org21:41, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:15, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org18:16, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)212autopatrolled
bg.wikibooks.org21:19, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)23
bg.wikinews.org19:01, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org19:00, 2 март 2019создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org10:03, 2 март 2019создадена со најавување(?)9
bg.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)8
bh.wikipedia.org17:51, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)15
bh.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org11:03, 26 март 2019создадена со најавување(?)12
bi.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:36, 24 декември 2018создадена со најавување(?)13
blk.wikipedia.org11:10, 12 август 2022создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)5
bm.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:50, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)227
bn.wikibooks.org17:49, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)7
bn.wikisource.org10:22, 2 март 2019создадена со најавување(?)5
bn.wikivoyage.org07:27, 9 март 2019создадена со најавување(?)4
bn.wiktionary.org13:22, 30 март 2019создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org11:33, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)3
bo.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:57, 2 март 2019создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org17:40, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)35
br.wikimedia.org09:42, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org19:01, 2 јули 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:53, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:10, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:15, 9 декември 2018создадена со најавување(?)54
bs.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:04, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org01:35, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:47, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)9
bxr.wikipedia.org15:45, 10 март 2019создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org22:35, 21 април 2018создадена со најавување(?)30
ca.wikibooks.org21:00, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org16:42, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org18:33, 2 март 2019создадена со најавување(?)6
ca.wikiquote.org19:50, 12 декември 2018создадена со најавување(?)6
ca.wikisource.org14:07, 23 март 2019создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org19:59, 21 декември 2018создадена со најавување(?)8
cbk-zam.wikipedia.org22:38, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)6
cdo.wikipedia.org09:53, 2 март 2019создадена со најавување(?)7
ceb.wikipedia.org20:16, 8 декември 2018создадена со најавување(?)53
ce.wikipedia.org18:13, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)19
cho.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:40, 15 март 2019создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)7
ch.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)4
ch.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org17:35, 2 март 2019создадена со најавување(?)5
ckb.wikipedia.org14:14, 16 декември 2018создадена со најавување(?)28
commons.wikimedia.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)370
co.wikipedia.org09:51, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)21
co.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org14:56, 25 мај 2019создадена со најавување(?)4
co.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org17:40, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:42, 6 март 2019создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org22:03, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)22
cr.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:24, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)13
csb.wiktionary.org17:40, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:39, 12 февруари 2018создадена со најавување(?)27
cs.wikibooks.org03:08, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:40, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org00:25, 3 март 2019создадена со најавување(?)9
cs.wikisource.org11:01, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)4
cs.wikiversity.org10:07, 2 март 2019создадена со најавување(?)11
cs.wiktionary.org14:40, 27 декември 2018создадена со најавување(?)46
cu.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)13
cv.wikipedia.org18:16, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)8
cv.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:18, 9 декември 2018создадена со најавување(?)32
cy.wikibooks.org20:21, 21 јули 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org20:39, 9 декември 2018создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org11:08, 3 март 2019создадена со најавување(?)10
dag.wikipedia.org13:39, 24 јули 2021создадена со најавување(?)16
da.wikipedia.org10:41, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)21
da.wikibooks.org19:45, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:32, 5 март 2019создадена со најавување(?)5
da.wikisource.org20:48, 3 март 2019создадена со најавување(?)8
da.wiktionary.org12:57, 10 март 2019создадена со најавување(?)6
de.wikipedia.org14:03, 25 мај 2015нова сметка(?)19.507autoreview, editor
de.wikibooks.org21:28, 8 август 2016создадена со најавување(?)52
de.wikinews.org10:02, 6 декември 2017создадена со најавување(?)155
de.wikiquote.org20:23, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)42
de.wikisource.org13:49, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)50
de.wikiversity.org21:26, 8 август 2016создадена со најавување(?)135
de.wikivoyage.org21:33, 8 август 2016создадена со најавување(?)28
de.wiktionary.org19:29, 15 декември 2015создадена со најавување(?)393autoreview
din.wikipedia.org22:08, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)6
diq.wikipedia.org22:53, 2 март 2019создадена со најавување(?)39
diq.wiktionary.org10:55, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)21
dk.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)4
dsb.wikipedia.org19:34, 3 март 2019создадена со најавување(?)14
dty.wikipedia.org18:02, 31 декември 2018создадена со најавување(?)6
dv.wikipedia.org18:59, 28 декември 2018создадена со најавување(?)6
dv.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org13:23, 10 март 2019создадена со најавување(?)1
dz.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org03:43, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)18
el.wikibooks.org12:39, 30 декември 2018создадена со најавување(?)25
el.wikinews.org20:07, 28 декември 2018создадена со најавување(?)9
el.wikiquote.org22:54, 15 март 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org10:29, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org10:06, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org14:10, 8 март 2019создадена со најавување(?)6
el.wiktionary.org12:51, 15 декември 2018создадена со најавување(?)44
eml.wikipedia.org13:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)11
en.wikipedia.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)611extendedconfirmed
en.wikibooks.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)236editor
en.wikinews.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)221
en.wikiquote.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)519
en.wikisource.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)16
en.wikiversity.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)66
en.wikivoyage.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)16
eo.wikipedia.org18:17, 12 август 2016создадена со најавување(?)39
eo.wikibooks.org12:51, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org13:31, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org21:44, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org14:50, 1 март 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org00:19, 16 декември 2020создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org12:39, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org21:20, 10 декември 2015создадена со најавување(?)198
es.wikibooks.org20:17, 15 декември 2018создадена со најавување(?)12
es.wikinews.org20:45, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)18
es.wikiquote.org17:54, 15 декември 2018создадена со најавување(?)36
es.wikisource.org21:56, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)25
es.wikiversity.org00:40, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)51
es.wikivoyage.org20:27, 5 март 2019создадена со најавување(?)11
es.wiktionary.org19:45, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)114
et.wikipedia.org16:24, 18 март 2018создадена со најавување(?)216
et.wikibooks.org21:15, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org00:56, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org20:16, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org16:51, 7 април 2019создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org15:06, 1 март 2019создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org18:14, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)161
eu.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:07, 20 март 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org15:33, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org15:07, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org20:01, 6 март 2019создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org22:25, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
fa.wikibooks.org19:38, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)6
fa.wikinews.org19:01, 12 март 2019создадена со најавување(?)5
fa.wikiquote.org14:53, 1 март 2019создадена со најавување(?)10
fa.wikisource.org10:04, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org00:55, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)14
fa.wiktionary.org19:41, 21 декември 2018создадена со најавување(?)8
ff.wikipedia.org20:52, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)5
fiu-vro.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)9
fi.wikipedia.org15:47, 9 декември 2018создадена со најавување(?)40
fi.wikibooks.org12:07, 16 декември 2018создадена со најавување(?)3
fi.wikimedia.org13:44, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:00, 3 март 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org18:25, 31 декември 2018создадена со најавување(?)5
fi.wikisource.org14:58, 1 март 2019создадена со најавување(?)4
fi.wikiversity.org13:36, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org21:58, 31 март 2019создадена со најавување(?)4
fi.wiktionary.org12:43, 15 декември 2018создадена со најавување(?)54
fj.wikipedia.org20:28, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:17, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fo.wikipedia.org07:53, 22 декември 2018создадена со најавување(?)14
fo.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org23:36, 3 март 2019создадена со најавување(?)12
frr.wikipedia.org09:54, 2 март 2019создадена со најавување(?)27
fr.wikipedia.org10:50, 4 август 2015создадена со најавување(?)245
fr.wikibooks.org14:48, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)13
fr.wikinews.org00:04, 1 март 2019создадена со најавување(?)33
fr.wikiquote.org15:15, 21 декември 2018создадена со најавување(?)7
fr.wikisource.org10:44, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)35
fr.wikiversity.org21:14, 23 декември 2018создадена со најавување(?)15
fr.wikivoyage.org00:08, 3 март 2019создадена со најавување(?)4
fr.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)12
fy.wikipedia.org12:58, 9 декември 2018создадена со најавување(?)10
fy.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:22, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)4
gag.wikipedia.org20:20, 9 март 2019создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org12:42, 15 декември 2018создадена со најавување(?)5
ga.wikipedia.org12:07, 16 декември 2018создадена со најавување(?)55
ga.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:32, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org12:02, 25 декември 2019создадена со најавување(?)5
gd.wikipedia.org17:39, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)9
gd.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org20:23, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org14:11, 16 декември 2018создадена со најавување(?)59
gl.wikibooks.org10:38, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org22:23, 1 април 2019создадена со најавување(?)3
gl.wikisource.org23:37, 5 март 2019создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org21:07, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)8
gn.wikipedia.org23:31, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)7
gn.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org10:24, 2 март 2019создадена со најавување(?)9
gom.wiktionary.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org00:00, 3 март 2019создадена со најавување(?)4
got.wikipedia.org19:17, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)11
got.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:55, 12 декември 2018создадена со најавување(?)34
gu.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org21:45, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org07:54, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org18:43, 23 март 2019создадена со најавување(?)1
guw.wikipedia.org16:57, 18 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:32, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)12
gv.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org22:04, 31 декември 2018создадена со најавување(?)13
ha.wikipedia.org12:37, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)27
ha.wiktionary.org13:08, 2 март 2019создадена со најавување(?)7
haw.wikipedia.org14:13, 9 декември 2018создадена со најавување(?)36
he.wikipedia.org09:38, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)12
he.wikibooks.org16:59, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)10
he.wikinews.org18:25, 7 јуни 2019создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org11:01, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)6
he.wikisource.org19:51, 12 декември 2018создадена со најавување(?)7
he.wikivoyage.org20:25, 3 март 2019создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org16:55, 16 декември 2018создадена со најавување(?)14
hif.wikipedia.org12:46, 15 декември 2018создадена со најавување(?)16
hif.wiktionary.org11:23, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:50, 15 декември 2018создадена со најавување(?)539
hi.wikibooks.org12:20, 16 декември 2018создадена со најавување(?)12
hi.wikiquote.org17:30, 27 март 2019создадена со најавување(?)6
hi.wikisource.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org16:30, 24 мај 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org14:33, 24 март 2019создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org11:37, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)6
ho.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org12:52, 9 декември 2018создадена со најавување(?)238
hr.wikibooks.org18:58, 3 март 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org18:07, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org00:04, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org20:35, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org21:09, 23 декември 2018создадена со најавување(?)9
hsb.wiktionary.org16:02, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:56, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)9
ht.wikisource.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:37, 14 декември 2015создадена со најавување(?)25
hu.wikibooks.org16:33, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)12
hu.wikinews.org14:50, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org20:43, 4 март 2019создадена со најавување(?)8
hu.wikisource.org20:24, 6 март 2019создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org12:07, 16 декември 2018создадена со најавување(?)59
hy.wikipedia.org10:00, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)97
hy.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org20:06, 13 март 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org11:08, 15 декември 2018создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org18:41, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)4
hyw.wikipedia.org09:40, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:22, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)14
ia.wikibooks.org18:13, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:15, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:11, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)28
id.wikibooks.org01:03, 16 декември 2018создадена со најавување(?)15
id.wikiquote.org17:35, 9 март 2019создадена со најавување(?)10
id.wikisource.org13:16, 2 март 2019создадена со најавување(?)12
id.wiktionary.org13:06, 30 декември 2018создадена со најавување(?)32
ie.wikipedia.org21:22, 12 декември 2018создадена со најавување(?)8
ie.wikibooks.org23:23, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org22:12, 24 декември 2018создадена со најавување(?)42
ii.wikipedia.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org14:49, 10 март 2019создадена со најавување(?)4
ik.wiktionary.org23:24, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:50, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)108
inh.wikipedia.org12:45, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)4
io.wikipedia.org08:19, 22 декември 2018создадена со најавување(?)14
io.wiktionary.org14:45, 21 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:11, 9 декември 2018создадена со најавување(?)55
is.wikibooks.org20:18, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org20:15, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org23:48, 3 март 2019создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org18:39, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org17:11, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)29
it.wikibooks.org14:16, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)8
it.wikinews.org18:00, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org10:27, 2 март 2019создадена со најавување(?)29
it.wikisource.org19:54, 15 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org10:10, 2 март 2019создадена со најавување(?)28
it.wikivoyage.org14:59, 1 март 2019создадена со најавување(?)7
it.wiktionary.org18:08, 2 март 2019создадена со најавување(?)33
iu.wikipedia.org21:52, 8 март 2019создадена со најавување(?)8
iu.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org18:35, 15 мај 2019создадена со најавување(?)4
ja.wikipedia.org21:17, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)65
ja.wikibooks.org15:05, 1 март 2019создадена со најавување(?)76
ja.wikinews.org21:48, 21 март 2019создадена со најавување(?)52
ja.wikiquote.org08:03, 2 март 2019создадена со најавување(?)27
ja.wikisource.org14:57, 1 март 2019создадена со најавување(?)78
ja.wikiversity.org21:24, 2 март 2019создадена со најавување(?)46
ja.wikivoyage.org11:25, 28 август 2020создадена со најавување(?)104
ja.wiktionary.org14:59, 1 март 2019создадена со најавување(?)112
jbo.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org10:15, 23 март 2019создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org14:42, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)67
jv.wikisource.org20:42, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org09:36, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org12:48, 15 декември 2018создадена со најавување(?)25
ka.wikipedia.org20:17, 15 декември 2018создадена со најавување(?)124
ka.wikibooks.org16:35, 28 март 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org21:27, 24 декември 2018создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org04:23, 17 март 2019создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org17:19, 17 март 2019создадена со најавување(?)5
kbp.wikipedia.org21:42, 8 март 2019создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:52, 9 декември 2018создадена со најавување(?)11
kk.wikibooks.org18:10, 9 март 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org18:19, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org03:12, 26 декември 2018создадена со најавување(?)61
km.wikibooks.org16:06, 26 март 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org19:44, 8 март 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org13:18, 9 декември 2018создадена со најавување(?)28
kn.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org10:44, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org10:22, 2 март 2019создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org12:34, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org17:19, 30 април 2018создадена со најавување(?)19
ko.wikibooks.org20:24, 1 март 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org13:53, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org17:39, 12 април 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org18:23, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org11:39, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org17:49, 31 декември 2018создадена со најавување(?)10
krc.wikipedia.org15:36, 1 март 2019создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org09:15, 13 мај 2018создадена со најавување(?)25
ks.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)3
ks.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org16:03, 12 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org00:53, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)22
ku.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org15:29, 1 март 2019создадена со најавување(?)13
kv.wikipedia.org11:07, 15 декември 2018создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org10:00, 2 март 2019создадена со најавување(?)10
kw.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:24, 27 декември 2018создадена со најавување(?)12
ky.wikibooks.org19:12, 9 септември 2019создадена со најавување(?)3
ky.wikiquote.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org21:24, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:06, 3 март 2019создадена со најавување(?)7
la.wikipedia.org13:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)122
la.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:18, 6 март 2019создадена со најавување(?)3
la.wikisource.org14:13, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:42, 16 декември 2018создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)5
lb.wikipedia.org20:18, 15 декември 2018создадена со најавување(?)14
lb.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:55, 5 мај 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org00:00, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)7
lfn.wikipedia.org18:05, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)7
lg.wikipedia.org21:29, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org13:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)14
lij.wikisource.org15:26, 20 јули 2020создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org10:35, 2 март 2019создадена со најавување(?)6
li.wikibooks.org17:01, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:59, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org10:20, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org12:07, 18 август 2020создадена со најавување(?)12
lmo.wikipedia.org09:37, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)15
lmo.wiktionary.org11:44, 4 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org22:04, 5 март 2019создадена со најавување(?)6
ln.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:03, 25 мај 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:58, 15 декември 2018создадена со најавување(?)70
lo.wiktionary.org11:50, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:19, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org23:10, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)18
lt.wikipedia.org12:57, 9 декември 2018создадена со најавување(?)152
lt.wikibooks.org18:11, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org19:49, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org21:03, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org00:05, 3 март 2019создадена со најавување(?)8
lv.wikipedia.org13:06, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)208
lv.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org16:02, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)10
mad.wikipedia.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org15:10, 1 март 2019создадена со најавување(?)11
map-bms.wikipedia.org09:47, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)8
mdf.wikipedia.org19:15, 3 март 2019создадена со најавување(?)4
www.mediawiki.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)115
meta.wikimedia.org14:03, 25 мај 2015создадена со најавување(?)5.844sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org11:55, 2 март 2019создадена со најавување(?)13
mg.wikibooks.org23:04, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org13:00, 2 март 2019создадена со најавување(?)29
mhr.wikipedia.org19:17, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:49, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)12
min.wiktionary.org19:28, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)8
mi.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org23:47, 5 април 2019создадена со најавување(?)8
mk.wikipedia.org15:24, 1 март 2019создадена со најавување(?)35
mk.wikibooks.org21:10, 25 август 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org02:30, 24 март 2019создадена со најавување(?)5
mk.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org18:18, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)51
ml.wikibooks.org13:39, 25 август 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org11:47, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org20:29, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org20:25, 3 март 2019создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org23:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org23:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org23:48, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)53
mn.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org11:36, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org12:04, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:19, 6 март 2019создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org12:05, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)11
mr.wikibooks.org11:30, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org20:02, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org07:51, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org11:40, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:40, 9 декември 2018создадена со најавување(?)180
ms.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org18:41, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org07:53, 2 март 2019создадена со најавување(?)10
mt.wiktionary.org23:51, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org23:59, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)4
mx.wikimedia.org10:54, 21 септември 2019создадена со најавување(?)7
myv.wikipedia.org15:03, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
my.wikipedia.org12:48, 9 декември 2018создадена со најавување(?)33
my.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org00:18, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org12:28, 23 декември 2018создадена со најавување(?)9
nah.wikipedia.org17:23, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)17
nah.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org16:56, 24 март 2019создадена со најавување(?)8
nap.wikipedia.org13:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)11
nap.wikisource.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org22:14, 24 декември 2018создадена со најавување(?)23
na.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org07:55, 2 март 2019создадена со најавување(?)10
nds.wikipedia.org18:44, 15 декември 2018создадена со најавување(?)34
nds.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org17:19, 3 мај 2019создадена со најавување(?)6
ne.wikipedia.org03:19, 26 декември 2018создадена со најавување(?)25
ne.wikibooks.org03:39, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:47, 14 март 2019создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org22:48, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ng.wikipedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org18:13, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)11
nia.wiktionary.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)4
nl.wikipedia.org20:18, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)1.627
nl.wikibooks.org13:33, 9 декември 2018создадена со најавување(?)20
nl.wikimedia.org15:34, 8 септември 2019создадена со најавување(?)24
nl.wikinews.org20:46, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)12
nl.wikiquote.org14:39, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
nl.wikisource.org14:13, 9 декември 2018создадена со најавување(?)5
nl.wikivoyage.org12:02, 2 март 2019создадена со најавување(?)70
nl.wiktionary.org12:46, 9 декември 2018создадена со најавување(?)82
nn.wikipedia.org14:55, 1 март 2019создадена со најавување(?)74
nn.wikiquote.org20:36, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org20:59, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)8
no.wikipedia.org14:47, 2 декември 2018создадена со најавување(?)17
no.wikibooks.org21:14, 8 април 2019создадена со најавување(?)9
no.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org12:15, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)8
no.wikisource.org00:02, 6 март 2019создадена со најавување(?)8
no.wiktionary.org20:45, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)20
nqo.wikipedia.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)5
nrm.wikipedia.org20:53, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org12:57, 2 март 2019создадена со најавување(?)4
nv.wikipedia.org17:17, 9 март 2019создадена со најавување(?)21
nyc.wikimedia.org22:27, 21 септември 2019создадена со најавување(?)7
ny.wikipedia.org11:27, 3 март 2019создадена со најавување(?)10
nz.wikimedia.org13:34, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org13:18, 9 декември 2018создадена со најавување(?)19
oc.wikibooks.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org15:26, 1 март 2019создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org01:12, 3 март 2019создадена со најавување(?)3
om.wikipedia.org14:11, 16 декември 2018создадена со најавување(?)158
om.wiktionary.org13:00, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org13:29, 9 декември 2018создадена со најавување(?)12
or.wikisource.org12:34, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org17:37, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org15:35, 1 март 2019создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org21:11, 23 декември 2018создадена со најавување(?)26
pag.wikipedia.org20:13, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)20
pam.wikipedia.org09:39, 25 декември 2018создадена со најавување(?)43
pap.wikipedia.org20:44, 3 март 2019создадена со најавување(?)12
pa.wikipedia.org18:35, 15 декември 2018создадена со најавување(?)19
pa.wikibooks.org18:46, 7 мај 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org12:43, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org05:00, 17 март 2019создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org18:56, 28 декември 2018создадена со најавување(?)10
pdc.wikipedia.org13:45, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)29
pfl.wikipedia.org18:10, 21 декември 2018создадена со најавување(?)24
pih.wikipedia.org00:30, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)6
pi.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)3
pi.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:13, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)37
pl.wikibooks.org14:00, 25 декември 2018создадена со најавување(?)20
pl.wikimedia.org11:26, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)31
pl.wikinews.org19:11, 3 март 2019создадена со најавување(?)9
pl.wikiquote.org20:14, 31 декември 2018создадена со најавување(?)26
pl.wikisource.org18:12, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org18:34, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org13:21, 9 декември 2018создадена со најавување(?)31
pms.wikipedia.org21:03, 31 декември 2018создадена со најавување(?)3
pms.wikisource.org13:32, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:02, 9 декември 2018создадена со најавување(?)20
pnb.wiktionary.org09:14, 28 април 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)16
ps.wikipedia.org20:03, 28 декември 2018создадена со најавување(?)31
ps.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org14:54, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)6
pt.wikipedia.org20:39, 24 декември 2018создадена со најавување(?)42
pt.wikibooks.org00:05, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)19
pt.wikimedia.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:44, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org15:19, 2 март 2019создадена со најавување(?)16
pt.wikisource.org19:47, 21 декември 2018создадена со најавување(?)5
pt.wikiversity.org00:36, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)21
pt.wikivoyage.org21:08, 9 март 2019создадена со најавување(?)6
pt.wiktionary.org12:48, 9 декември 2018создадена со најавување(?)44
pwn.wikipedia.org09:44, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)1
quality.wikimedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org10:32, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)9
qu.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:35, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)3
rm.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:21, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)17
rn.wikipedia.org19:40, 13 март 2019создадена со најавување(?)6
rn.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:00, 25 декември 2018создадена со најавување(?)10
roa-rup.wiktionary.org16:10, 26 март 2019создадена со најавување(?)23
roa-tara.wikipedia.org23:06, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ro.wikipedia.org13:29, 9 август 2019создадена со најавување(?)126
ro.wikibooks.org11:29, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ro.wikinews.org20:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)3
ro.wikiquote.org20:38, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
ro.wikisource.org14:54, 1 март 2019создадена со најавување(?)17
ro.wikivoyage.org02:22, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)17
rue.wikipedia.org23:33, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)5
ru.wikipedia.org22:31, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)47uploader
ru.wikibooks.org17:04, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org22:33, 21 септември 2019создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org12:08, 16 декември 2018создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org19:42, 21 декември 2018создадена со најавување(?)9
ru.wikisource.org12:50, 9 декември 2018создадена со најавување(?)5
ru.wikiversity.org15:13, 1 март 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org10:30, 2 март 2019создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org19:48, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)37
rw.wikipedia.org23:06, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)17
rw.wiktionary.org14:41, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org17:28, 16 декември 2018создадена со најавување(?)11
sah.wikiquote.org20:39, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org10:28, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
sa.wikipedia.org20:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org11:51, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org20:38, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:20, 9 декември 2018создадена со најавување(?)6
sa.wiktionary.org17:39, 9 март 2019создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org13:05, 2 март 2019создадена со најавување(?)16
scn.wiktionary.org20:27, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org18:17, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)83
sc.wikipedia.org22:57, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)7
sc.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:24, 31 декември 2018создадена со најавување(?)11
sd.wikinews.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org00:19, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org00:17, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)6
se.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org20:46, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org21:12, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org17:49, 31 јули 2021создадена со најавување(?)7
shn.wikipedia.org09:52, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
shn.wikivoyage.org16:57, 18 јуни 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org21:54, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org15:14, 1 март 2019создадена со најавување(?)76
sh.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org18:23, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org14:04, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)87
simple.wikibooks.org17:59, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org17:59, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org12:56, 2 март 2019создадена со најавување(?)44
si.wikipedia.org12:49, 15 декември 2018создадена со најавување(?)56
si.wikibooks.org11:21, 12 мај 2019создадена со најавување(?)6
si.wiktionary.org17:18, 23 март 2019создадена со најавување(?)8
skr.wikipedia.org18:34, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)2
skr.wiktionary.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org13:20, 9 декември 2018создадена со најавување(?)244
sk.wikibooks.org11:29, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org20:40, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org23:41, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org19:56, 12 декември 2018создадена со најавување(?)297
sl.wikibooks.org19:59, 5 март 2019создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org20:40, 4 март 2019создадена со најавување(?)5
sl.wikisource.org19:05, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)6
sl.wikiversity.org11:05, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)5
sl.wiktionary.org00:26, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org16:09, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org10:35, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)40
sm.wiktionary.org22:03, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:48, 15 декември 2018создадена со најавување(?)7
sn.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:49, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)13
so.wikipedia.org12:43, 15 декември 2018создадена со најавување(?)51
so.wiktionary.org19:48, 14 мај 2019создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)167
sq.wikipedia.org20:37, 9 декември 2018создадена со најавување(?)403autoreview, editor, reviewer
sq.wikibooks.org17:30, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org19:48, 3 март 2019создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org18:53, 3 март 2019создадена со најавување(?)5
srn.wikipedia.org12:36, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org14:59, 3 август 2019создадена со најавување(?)24
sr.wikibooks.org16:58, 28 мај 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org10:12, 16 декември 2018создадена со најавување(?)8
sr.wikiquote.org20:42, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org10:04, 3 март 2019создадена со најавување(?)10
sr.wiktionary.org21:00, 4 март 2019создадена со најавување(?)27
ss.wikipedia.org23:01, 7 март 2019создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org17:45, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:57, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)10
strategy.wikimedia.org13:44, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org11:05, 25 декември 2018создадена со најавување(?)6
st.wiktionary.org23:22, 24 август 2019создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org11:19, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)30
su.wikibooks.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org20:42, 4 март 2019создадена со најавување(?)5
su.wiktionary.org19:41, 22 април 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org00:40, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)14
sv.wikibooks.org23:02, 13 март 2019создадена со најавување(?)6
sv.wikinews.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org14:49, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org22:51, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)5
sv.wikiversity.org22:02, 5 март 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org20:47, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org14:09, 16 декември 2018создадена со најавување(?)45
sw.wikipedia.org03:35, 26 декември 2018создадена со најавување(?)26
sw.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org00:22, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org20:23, 1 март 2019создадена со најавување(?)13
szy.wikipedia.org11:59, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org13:03, 9 декември 2018создадена со најавување(?)56
ta.wikibooks.org12:04, 20 април 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org19:35, 19 март 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org11:13, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org12:09, 2 март 2019создадена со најавување(?)12
tay.wikipedia.org12:04, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org10:00, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org13:35, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:51, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)17bureaucrat, editor, sysop
test-commons.wikimedia.org19:59, 14 мај 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org21:36, 9 декември 2018создадена со најавување(?)22
test.wikidata.org22:52, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org12:40, 3 март 2019создадена со најавување(?)6
te.wikipedia.org21:10, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)77
te.wikibooks.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:31, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org18:40, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)4
te.wiktionary.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org19:25, 21 декември 2018создадена со најавување(?)30
tg.wikibooks.org10:18, 25 август 2019создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org12:00, 2 март 2019создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org12:47, 9 декември 2018создадена со најавување(?)175
th.wikibooks.org20:12, 1 март 2019создадена со најавување(?)3
th.wikinews.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org10:14, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)22
th.wikisource.org11:14, 2 март 2019создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org10:26, 27 декември 2018создадена со најавување(?)10
ti.wikipedia.org21:08, 6 март 2019создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:57, 2 март 2019создадена со најавување(?)15
tk.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:29, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org03:51, 23 декември 2018создадена со најавување(?)149
tl.wikibooks.org11:08, 15 декември 2018создадена со најавување(?)17
tl.wiktionary.org10:52, 10 март 2019создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org21:31, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)15
tn.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org22:54, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)3
to.wiktionary.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:54, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)17
tpi.wiktionary.org20:15, 15 април 2019создадена со најавување(?)3
trv.wikipedia.org12:04, 17 март 2021создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org17:12, 11 април 2018создадена со најавување(?)34
tr.wikibooks.org19:42, 21 декември 2018создадена со најавување(?)4
tr.wikimedia.org22:33, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org14:33, 10 март 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org20:24, 1 март 2019создадена со најавување(?)5
tr.wikisource.org10:20, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)8
tr.wikivoyage.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:48, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)23
ts.wikipedia.org10:56, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)11
ts.wiktionary.org18:56, 3 април 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org20:20, 28 декември 2018создадена со најавување(?)9
tt.wikibooks.org14:05, 31 март 2019создадена со најавување(?)4
tt.wikiquote.org15:31, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org13:07, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:54, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)15
tw.wikipedia.org22:53, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)6
tw.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org10:30, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)3
ty.wikipedia.org22:53, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org20:32, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)4
udm.wikipedia.org22:53, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)10
ug.wikipedia.org22:53, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)13
ug.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org18:58, 16 декември 2018создадена со најавување(?)39
uk.wikibooks.org14:09, 17 март 2019создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org23:12, 13 март 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org10:09, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org10:32, 2 март 2019создадена со најавување(?)5
uk.wikivoyage.org23:22, 2 март 2019создадена со најавување(?)8
uk.wiktionary.org21:21, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org12:53, 9 декември 2018создадена со најавување(?)45
ur.wikibooks.org00:54, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org21:49, 16 март 2019создадена со најавување(?)7
ur.wiktionary.org16:32, 16 мај 2018создадена со најавување(?)1
usability.wikimedia.org16:19, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:49, 15 декември 2018создадена со најавување(?)61
uz.wikibooks.org22:23, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:48, 10 мај 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org14:59, 1 март 2019создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org13:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)23
vec.wikisource.org20:12, 3 април 2019создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org15:05, 17 март 2019создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org19:44, 10 декември 2018создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org22:51, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org08:02, 5 декември 2017создадена со најавување(?)19
vi.wikibooks.org20:03, 28 декември 2018создадена со најавување(?)15
vi.wikiquote.org20:49, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)15
vi.wikisource.org17:31, 2 март 2019создадена со најавување(?)7
vi.wikivoyage.org18:49, 17 март 2019создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org10:57, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)23
vls.wikipedia.org22:32, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org09:33, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)11
vo.wikibooks.org10:14, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:27, 17 август 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org14:53, 1 март 2019создадена со најавување(?)65
wa.wikipedia.org22:50, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)5
wa.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org23:04, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:54, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:09, 25 мај 2015создадена со најавување(?)14.617rollbacker
wikimania2008.wikimedia.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org19:28, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org19:28, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org19:28, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org18:20, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org14:35, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org13:31, 6 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:58, 22 јули 2019создадена со најавување(?)7
wo.wikipedia.org22:40, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)11
wo.wikiquote.org11:11, 29 септември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:19, 17 март 2019создадена со најавување(?)4
wuu.wikipedia.org16:03, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org22:50, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)7
xh.wikipedia.org22:50, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org08:48, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:18, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)6
yi.wikipedia.org19:48, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org16:51, 10 март 2019создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org19:48, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org12:56, 9 декември 2018создадена со најавување(?)111
yo.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org20:21, 1 март 2019создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org20:49, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org08:51, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org08:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org10:17, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:01, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org11:02, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)14
zh-min-nan.wikipedia.org03:17, 26 декември 2018создадена со најавување(?)14
zh-min-nan.wikibooks.org12:42, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org12:42, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:35, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org02:19, 3 април 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:52, 16 декември 2018создадена со најавување(?)74
zh.wikipedia.org21:09, 2 јуни 2018создадена со најавување(?)24
zh.wikibooks.org15:14, 21 декември 2018создадена со најавување(?)7
zh.wikinews.org23:57, 23 март 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org13:28, 16 декември 2018создадена со најавување(?)11
zh.wikisource.org03:08, 26 декември 2018создадена со најавување(?)11
zh.wikiversity.org15:21, 1 март 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org18:44, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org15:23, 1 март 2019создадена со најавување(?)8
zu.wikipedia.org20:31, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)18
zu.wikibooks.org08:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:22, 9 март 2019создадена со најавување(?)2