Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Wiki13
  • Зачленет: 13:01, 27 јуни 2011 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 3.339.500
  • Број на приврзани сметки: 916
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:29, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org14:29, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org14:30, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)87
ab.wiktionary.org14:30, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:55, 2 септември 2011создадена со најавување(?)20
advisory.wikimedia.org23:08, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:33, 1 јули 2011создадена со најавување(?)86
af.wikibooks.org16:19, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ak.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ak.wikibooks.org14:29, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org14:30, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org16:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)23
alt.wikipedia.org00:12, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
am.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org18:15, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)8
ang.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ang.wikiquote.org23:09, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org21:09, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)22
an.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org10:09, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:55, 2 септември 2011создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org20:33, 27 јули 2011создадена со најавување(?)43autoreview
ar.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ar.wikimedia.org16:24, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ar.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
ar.wikisource.org22:15, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org18:41, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
ary.wikipedia.org13:01, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:32, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)47
ast.wikipedia.org18:28, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)31
ast.wikibooks.org23:01, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org17:35, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org18:50, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)10
as.wikibooks.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:23, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)2
as.wiktionary.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org14:25, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:30, 31 јули 2011создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ay.wikibooks.org14:31, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org13:04, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org19:18, 21 септември 2011создадена со најавување(?)256
az.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
az.wikisource.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ban.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org20:47, 1 август 2011создадена со најавување(?)15
bat-smg.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ba.wikipedia.org16:49, 11 јануари 2012создадена со најавување(?)8
ba.wikibooks.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
bcl.wiktionary.org00:37, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org16:25, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org19:30, 31 јули 2011создадена со најавување(?)16
beta.wikiversity.org11:48, 25 јули 2011создадена со најавување(?)20
be.wikipedia.org19:30, 31 јули 2011создадена со најавување(?)23
be.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org23:21, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org14:44, 22 август 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:38, 22 јули 2011создадена со најавување(?)178autopatrolled
bg.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org20:41, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)14
bh.wikipedia.org23:36, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)6
bh.wiktionary.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
bi.wikibooks.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org22:17, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bm.wikibooks.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:02, 16 август 2011создадена со најавување(?)112
bn.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org23:05, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org10:48, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org21:00, 4 декември 2011создадена со најавување(?)10
bo.wikibooks.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
br.wikipedia.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)16
br.wikimedia.org16:25, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
br.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org14:42, 1 август 2011создадена со најавување(?)107
bs.wikibooks.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org19:23, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org19:24, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:50, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org19:50, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org19:24, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
bxr.wikipedia.org19:24, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org19:24, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)65
ca.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org22:13, 21 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ca.wikisource.org20:35, 14 декември 2011создадена со најавување(?)5
ca.wiktionary.org19:24, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
cbk-zam.wikipedia.org19:14, 12 ноември 2011создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org21:40, 27 август 2011создадена со најавување(?)57
ce.wikipedia.org20:37, 14 декември 2011создадена со најавување(?)8
cho.wikipedia.org22:55, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
chr.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ch.wikibooks.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org14:06, 26 јули 2011создадена со најавување(?)13
commons.wikimedia.org13:01, 27 јуни 2011потврдено со лозинка(?)85.264filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
co.wikibooks.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org16:25, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
co.wikiquote.org14:32, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
cr.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
cr.wikiquote.org23:23, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
csb.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:47, 20 август 2011создадена со најавување(?)84
cs.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org21:36, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
cs.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org11:10, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)6
cs.wiktionary.org11:52, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)26
cu.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
cv.wikipedia.org12:04, 3 јули 2011создадена со најавување(?)10
cv.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org21:18, 25 септември 2011создадена со најавување(?)18
cy.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org22:57, 20 јули 2011создадена со најавување(?)40
da.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
da.wikiquote.org21:47, 8 јануари 2012создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org21:11, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org20:17, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)345autoreview, editor
de.wikibooks.org21:44, 10 ноември 2011создадена со најавување(?)17
de.wikinews.org09:28, 23 септември 2011создадена со најавување(?)12
de.wikiquote.org19:57, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)7
de.wikisource.org20:56, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)5
de.wikiversity.org15:31, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)10
de.wikivoyage.org21:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)7
de.wiktionary.org15:29, 2 октомври 2011создадена со најавување(?)27
din.wikipedia.org16:10, 28 септември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:40, 27 јули 2011создадена со најавување(?)5
diq.wiktionary.org01:17, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org16:28, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org16:44, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)5
dty.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
dv.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
dz.wiktionary.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
el.wikipedia.org11:24, 28 декември 2011создадена со најавување(?)23
el.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
el.wikinews.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)44
eml.wikipedia.org19:39, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org17:01, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)13.472extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org08:52, 27 август 2011создадена со најавување(?)134editor
en.wikinews.org17:00, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)29
en.wikiquote.org15:17, 4 август 2011создадена со најавување(?)378
en.wikisource.org12:46, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)31
en.wikiversity.org10:13, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)103
en.wikivoyage.org20:35, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)28
en.wiktionary.org21:56, 4 септември 2011создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org21:22, 16 септември 2011создадена со најавување(?)35
eo.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org14:55, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)17
es.wikipedia.org15:00, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)230
es.wikibooks.org23:05, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)10
es.wikinews.org23:31, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)17
es.wikiquote.org14:43, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)26
es.wikisource.org21:33, 27 ноември 2011создадена со најавување(?)20
es.wikiversity.org23:11, 10 ноември 2011создадена со најавување(?)32
es.wikivoyage.org23:19, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org22:41, 4 декември 2011создадена со најавување(?)37
et.wikipedia.org14:08, 26 јули 2011создадена со најавување(?)105
et.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org16:16, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org13:46, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)158
eu.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:30, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
fa.wikipedia.org20:09, 2 март 2012создадена со најавување(?)30
fa.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org19:55, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org21:41, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
fi.wikipedia.org20:03, 18 јули 2011создадена со најавување(?)37
fi.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
fi.wikimedia.org16:29, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)22
fi.wikiquote.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)19
fj.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:59, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
fo.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
frr.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org12:46, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)203
fr.wikibooks.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
fr.wikinews.org16:57, 22 јули 2011создадена со најавување(?)19
fr.wikiquote.org20:20, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)13
fr.wikisource.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
fr.wikivoyage.org21:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
fr.wiktionary.org17:54, 21 септември 2011создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org10:38, 27 јули 2011создадена со најавување(?)33
fy.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:25, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ga.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
ga.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:37, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)6
gd.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
gl.wikipedia.org19:26, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)55
gl.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
gn.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org10:51, 11 декември 2015создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org22:22, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
got.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)30
gu.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org14:44, 22 август 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)29
gv.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
ha.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)10
he.wikipedia.org13:42, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)28
he.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
he.wikivoyage.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org15:09, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)28
hif.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
hif.wiktionary.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:42, 3 јули 2011создадена со најавување(?)281
hi.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org09:25, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:37, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ho.wikipedia.org22:55, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:40, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)85
hr.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)11
hsb.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:50, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)10
ht.wikisource.org13:44, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:25, 19 август 2011создадена со најавување(?)48
hu.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
hu.wikinews.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
hu.wikisource.org18:47, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org21:59, 4 декември 2011создадена со најавување(?)124
hy.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:53, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:21, 27 јули 2011создадена со најавување(?)13
ia.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org19:59, 18 јули 2011создадена со најавување(?)60
id.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)19
id.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)31
ie.wikipedia.org14:46, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)8
ie.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org11:46, 19 јули 2011создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org22:55, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)11
ik.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:16, 25 октомври 2011создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org16:59, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)196
inh.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:52, 20 јули 2011создадена со најавување(?)9
io.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org20:01, 19 септември 2011создадена со најавување(?)33
is.wikibooks.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org14:45, 22 јули 2011создадена со најавување(?)351
it.wikibooks.org13:06, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)12
it.wikinews.org11:02, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org12:29, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)38
it.wikisource.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)19
it.wikivoyage.org21:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org19:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)12
iu.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)12
iu.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:08, 7 март 2012создадена со најавување(?)181
ja.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)20
ja.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ja.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org15:22, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)4
ja.wikivoyage.org23:07, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)30
jbo.wikipedia.org20:13, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:21, 18 септември 2011создадена со најавување(?)33
jv.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
kab.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org22:29, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)100
ka.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
kbd.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ki.wikipedia.org21:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org22:55, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:28, 21 август 2011создадена со најавување(?)26
kk.wikibooks.org17:28, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
kk.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
kl.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org09:58, 3 август 2011создадена со најавување(?)28
km.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)24
kn.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org19:52, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)70
ko.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
krc.wikipedia.org22:19, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org22:55, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:26, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ks.wikibooks.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org11:58, 19 август 2011создадена со најавување(?)20
ku.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
kv.wikipedia.org09:04, 10 септември 2011создадена со најавување(?)8
kw.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)13
kw.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org16:14, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)17
ky.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
la.wikipedia.org20:04, 19 септември 2011создадена со најавување(?)77
la.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
la.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org21:10, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)38
lb.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:16, 24 јули 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:35, 28 март 2012создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
lij.wikisource.org18:53, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org09:04, 10 септември 2011создадена со најавување(?)22
li.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org16:28, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org16:35, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)10
ln.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ln.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:05, 16 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org14:53, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
lo.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org12:41, 30 јули 2011создадена со најавување(?)155
lt.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
lv.wikipedia.org19:56, 8 декември 2011создадена со најавување(?)132
lv.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org16:02, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
www.mediawiki.org18:54, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)6.036autopatrolled
meta.wikimedia.org13:01, 27 јуни 2011потврдено со лозинка(?)7.272steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org17:40, 5 декември 2011создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org22:11, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)31
mh.wikipedia.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:14, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)5
min.wiktionary.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
mi.wikibooks.org14:28, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
mk.wikipedia.org22:35, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)54
mk.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org16:30, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:09, 26 јули 2011создадена со најавување(?)53
ml.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org00:06, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org00:11, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)33
mn.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)17
mr.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:00, 18 јули 2011создадена со најавување(?)231
ms.wikibooks.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org18:32, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)10
mt.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:45, 7 декември 2011создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org16:31, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org22:08, 26 септември 2011создадена со најавување(?)27
my.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org18:51, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org16:55, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
na.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:27, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:09, 3 август 2011создадена со најавување(?)24
nds.wikipedia.org21:00, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)18
nds.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org14:55, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)10
ne.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ng.wikipedia.org14:33, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:46, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org21:46, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:01, 27 јуни 2011домашно вики(?)92.657sysop
nl.wikibooks.org17:28, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)63
nl.wikimedia.org11:19, 11 март 2012создадена со најавување(?)5
nl.wikinews.org16:19, 6 јули 2017создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org17:04, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)23
nl.wikisource.org17:03, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)13
nl.wikivoyage.org21:14, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)67autopatrolled
nl.wiktionary.org22:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)179
nn.wikipedia.org22:21, 29 август 2011создадена со најавување(?)47
nn.wikiquote.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
no.wikipedia.org08:58, 1 јули 2011создадена со најавување(?)36
no.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org16:32, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org17:24, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)10
nqo.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org23:38, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org16:32, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org16:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org20:26, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)28
oc.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org20:24, 9 јануари 2012создадена со најавување(?)12
or.wikisource.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org21:23, 29 септември 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
outreach.wikimedia.org16:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)18
pa-us.wikimedia.org16:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
pam.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)10
pap.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
pa.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)11
pa.wikibooks.org15:58, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org22:40, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org20:47, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)5
pfl.wikipedia.org16:37, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
pi.wikipedia.org10:07, 20 јули 2011создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:53, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)225autoreview
pl.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)15
pl.wikimedia.org16:38, 13 март 2012создадена со најавување(?)15
pl.wikinews.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikiquote.org22:32, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)42
pl.wikisource.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)4
pl.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)39
pms.wikipedia.org09:33, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)13
pms.wikisource.org21:31, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)11
pnb.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org13:10, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ps.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org23:05, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org21:33, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org10:09, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)126
pt.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)26
pt.wikimedia.org22:08, 21 декември 2017создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org22:09, 9 декември 2011создадена со најавување(?)5
pt.wikiquote.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org22:41, 4 декември 2011создадена со најавување(?)21
pt.wikivoyage.org14:25, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org23:48, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)26
quality.wikimedia.org00:12, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
qu.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:31, 4 декември 2011создадена со најавување(?)7
rm.wikibooks.org14:29, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:58, 13 декември 2011создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
rn.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ro.wikipedia.org20:03, 19 септември 2011создадена со најавување(?)52
ro.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)12
ro.wikinews.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org16:36, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)10
ro.wikivoyage.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org22:21, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)5
rue.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org19:45, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)265uploader
ru.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)24
ru.wikimedia.org16:38, 13 март 2012создадена со најавување(?)11
ru.wikinews.org19:43, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org14:25, 10 септември 2011создадена со најавување(?)21
ru.wikisource.org18:41, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)16
ru.wikiversity.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org21:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)3
ru.wiktionary.org21:27, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)62
rw.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org19:44, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)12
sah.wikiquote.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)14
sa.wikibooks.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org17:03, 16 јули 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:26, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org19:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org21:09, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)19
scn.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
sco.wikipedia.org20:34, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)68
sc.wikipedia.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sd.wikinews.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)11
se.wikibooks.org14:37, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org16:39, 13 март 2012создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org17:30, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org23:31, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:02, 28 ноември 2011создадена со најавување(?)86
sh.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org20:25, 1 јули 2011создадена со најавување(?)1.684rollbacker
simple.wikibooks.org14:37, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:50, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org20:22, 15 јануари 2012создадена со најавување(?)38
si.wikipedia.org21:41, 6 декември 2011создадена со најавување(?)23
si.wikibooks.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org13:08, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org14:54, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:42, 4 декември 2011создадена со најавување(?)465
sk.wikibooks.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:31, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org09:39, 23 ноември 2011создадена со најавување(?)151
sl.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org22:44, 2 април 2012создадена со најавување(?)6
sl.wiktionary.org18:29, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)3
smn.wikipedia.org14:33, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
sn.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:23, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)26
so.wikipedia.org20:28, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)34
so.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org17:08, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)721
sq.wikipedia.org16:55, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)146autoreview
sq.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org17:07, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)7
srn.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org21:46, 26 јули 2011создадена со најавување(?)38
sr.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org21:30, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
sr.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
ss.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ss.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:33, 12 декември 2011создадена со најавување(?)8
strategy.wikimedia.org16:41, 13 март 2012создадена со најавување(?)4
st.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
st.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org20:02, 18 јули 2011создадена со најавување(?)12
su.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:49, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)83
sv.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
sv.wikinews.org16:41, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)4
sv.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
sv.wikisource.org23:08, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org21:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
sw.wikipedia.org22:57, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)18
sw.wikibooks.org14:37, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org13:58, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)9
szy.wikipedia.org14:52, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:43, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)78
ta.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org09:41, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)12
tay.wikipedia.org16:41, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org22:41, 18 декември 2017создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org20:11, 15 септември 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org09:02, 29 септември 2011создадена со најавување(?)4
test-commons.wikimedia.org20:45, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:45, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)19
test.wikidata.org10:52, 12 јуни 2013создадена со најавување(?)29
tet.wikipedia.org16:04, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org13:44, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)56
te.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:32, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org21:28, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)24
tg.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org18:48, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)175
th.wikibooks.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
th.wikinews.org13:46, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)29
th.wikisource.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
ti.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:34, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
tk.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:49, 21 септември 2011создадена со најавување(?)426
tl.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
tl.wiktionary.org17:35, 5 декември 2011создадена со најавување(?)5
tn.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
tpi.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org16:41, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:02, 18 јули 2011создадена со најавување(?)44autoreview
tr.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
tr.wikimedia.org16:42, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)75
tr.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
tr.wikivoyage.org14:18, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:03, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)42
ts.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)16
tt.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:24, 5 март 2014создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org16:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ug.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:18, 10 август 2011создадена со најавување(?)139
uk.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org17:04, 16 јули 2013создадена со најавување(?)10
uk.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org16:56, 5 декември 2011создадена со најавување(?)23
ur.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org23:31, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)43
uz.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)46
vec.wikipedia.org22:16, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)6
vec.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org17:04, 16 јули 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:10, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org20:06, 27 јули 2011создадена со најавување(?)44
vi.wikibooks.org20:26, 26 декември 2011создадена со најавување(?)32
vi.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
vi.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org18:24, 5 март 2014создадена со најавување(?)3
vi.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)16
vls.wikipedia.org18:53, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)16
vo.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
vo.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org22:29, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)17
wa.wikipedia.org11:46, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)7
wa.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org14:55, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:43, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)3.119.469sysop, translationadmin
wikimania2005.wikimedia.org18:41, 19 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org23:32, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org23:32, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org23:33, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org23:33, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org23:34, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org16:19, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2012.wikimedia.org19:43, 10 март 2012создадена со најавување(?)7
wikimania2013.wikimedia.org14:52, 22 август 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org18:32, 5 март 2014создадена со најавување(?)2
wikimania2015.wikimedia.org14:02, 22 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org13:03, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18:17, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org22:11, 21 декември 2017создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org15:20, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org17:59, 2 декември 2011создадена со најавување(?)7
wo.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
xal.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
xh.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
xh.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:26, 1 август 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:28, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)18
yi.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
yo.wikibooks.org14:36, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org19:41, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org13:47, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org14:34, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org17:09, 2 јули 2011создадена со најавување(?)25
zh-classical.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)12
zh-min-nan.wikipedia.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)50
zh-min-nan.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org18:42, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)150
zh.wikipedia.org16:30, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)242
zh.wikibooks.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org16:13, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)6
zh.wikiversity.org12:28, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org12:38, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org21:45, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org20:08, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)5
zu.wikibooks.org14:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:35, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0