Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org08:29, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org12:06, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org12:06, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org09:26, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)202
ab.wiktionary.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:01, 5 септември 2019создадена со најавување(?)14
advisory.wikimedia.org12:31, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org08:12, 11 август 2017создадена со најавување(?)4
af.wikipedia.org14:01, 5 септември 2019создадена со најавување(?)30
af.wikibooks.org15:04, 22 јули 2019создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
ak.wikibooks.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:23, 9 јули 2017создадена со најавување(?)19
alt.wikipedia.org14:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org09:39, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:35, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)12
am.wikiquote.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)364
ang.wikipedia.org00:55, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)6
ang.wikibooks.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)9
an.wiktionary.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org12:09, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org14:03, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org05:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)37
ar.wikibooks.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org11:34, 9 август 2018создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org14:22, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:29, 31 мај 2018создадена со најавување(?)16
ast.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)8
ast.wikibooks.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
as.wikibooks.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org14:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org12:16, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org12:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)19
az.wikipedia.org06:54, 18 јуни 2017создадена со најавување(?)33
az.wikibooks.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)14
az.wikisource.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org10:51, 27 мај 2017создадена со најавување(?)197
ban.wikipedia.org07:40, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org16:02, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org09:18, 17 јули 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org14:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org12:33, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org06:53, 18 јуни 2017создадена со најавување(?)4
beta.wikiversity.org08:16, 3 мај 2014создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org13:19, 19 мај 2017создадена со најавување(?)10
be.wikibooks.org14:03, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org09:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:07, 9 јуни 2017создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org06:51, 18 јуни 2017создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org10:24, 27 мај 2017создадена со најавување(?)42
bg.wikibooks.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org10:23, 27 мај 2017создадена со најавување(?)3
bg.wikiquote.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
bg.wikisource.org09:05, 17 јули 2017создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org10:24, 27 мај 2017создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:22, 14 јули 2017создадена со најавување(?)54
bn.wikibooks.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:04, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org06:49, 1 мај 2017создадена со најавување(?)16
bo.wikibooks.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org12:15, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org12:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org05:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)8
bs.wikibooks.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org07:33, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org17:45, 4 септември 2017создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:09, 13 април 2017создадена со најавување(?)90
ca.wikibooks.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org12:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org07:17, 2 септември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org14:05, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org13:30, 30 јуни 2017создадена со најавување(?)5
ceb.wikipedia.org11:49, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org05:43, 6 јули 2017создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org05:23, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)28
chr.wiktionary.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)569autopatrolled
co.wikipedia.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:14, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:06, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org10:05, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:14, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org06:02, 19 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org02:37, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:07, 5 септември 2019создадена со најавување(?)24
cy.wikibooks.org09:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org09:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org16:19, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org09:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org05:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)19
da.wikibooks.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org12:50, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org04:24, 4 мај 2017создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org06:39, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)83autoreview
de.wikibooks.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
de.wikivoyage.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org13:36, 12 февруари 2018создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org14:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org12:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:27, 27 мај 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org14:54, 25 декември 2018создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org12:16, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org16:23, 12 јули 2017создадена со најавување(?)10
el.wikibooks.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org09:58, 13 април 2017создадена со најавување(?)7
el.wiktionary.org02:15, 2 септември 2019создадена со најавување(?)4
eml.wikipedia.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org06:07, 27 април 2014создадена со најавување(?)1.637extendedconfirmed, reviewer
en.wikibooks.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)41
en.wikinews.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)19
en.wikiquote.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)43
en.wikisource.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org08:04, 27 април 2014создадена со најавување(?)19
eo.wikipedia.org12:26, 6 септември 2014создадена со најавување(?)18
eo.wikibooks.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org07:46, 21 септември 2014создадена со најавување(?)187
es.wikibooks.org17:27, 13 јули 2017создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)10
es.wikisource.org19:30, 12 декември 2017создадена со најавување(?)4
es.wikiversity.org12:47, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)7
es.wikivoyage.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org19:30, 12 декември 2017создадена со најавување(?)12
et.wikipedia.org05:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)66
et.wikibooks.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org12:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org14:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org15:22, 12 јули 2017создадена со најавување(?)20
eu.wikibooks.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:41, 31 јануари 2015создадена со најавување(?)179
fa.wikibooks.org18:20, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org11:30, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org05:58, 2 септември 2019создадена со најавување(?)17
fi.wikibooks.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org12:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org11:02, 8 јуни 2017создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:19, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org04:38, 27 мај 2017создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:21, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)202
fr.wikibooks.org12:33, 19 ноември 2017создадена со најавување(?)46
fr.wikinews.org17:41, 26 мај 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)9
fr.wikiversity.org16:39, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:43, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)24
fur.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org13:12, 16 март 2017создадена со најавување(?)57
ga.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ga.wikibooks.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org05:24, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:21, 13 јули 2017создадена со најавување(?)12
gl.wikibooks.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org14:09, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org02:35, 11 јули 2017создадена со најавување(?)11
got.wikibooks.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:09, 26 април 2017создадена со најавување(?)16
gu.wikibooks.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org07:27, 17 мај 2014создадена со најавување(?)47
ha.wikipedia.org10:07, 4 август 2019создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org06:56, 13 јуни 2017создадена со најавување(?)39
he.wikibooks.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org05:59, 12 јули 2017создадена со најавување(?)99
hi.wikibooks.org05:59, 12 јули 2017создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org09:48, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org16:32, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)78
hr.wikibooks.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org12:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:47, 10 август 2019создадена со најавување(?)39
hu.wikibooks.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org08:22, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org13:35, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)11
hy.wikibooks.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:10, 3 март 2018создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org17:40, 26 мај 2017создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:12, 18 март 2016создадена со најавување(?)27
id.wikibooks.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org04:21, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org08:45, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
id.wiktionary.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
ie.wikipedia.org03:25, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org09:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:28, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org07:04, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:46, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)48
inh.wikipedia.org19:41, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org15:59, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org15:41, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org09:03, 30 септември 2019создадена со најавување(?)7
is.wikibooks.org09:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org09:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org12:50, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
is.wiktionary.org16:22, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:18, 14 мај 2017создадена со најавување(?)74
it.wikibooks.org12:53, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org06:58, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org09:04, 30 септември 2019создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org12:46, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)3
it.wikiversity.org08:00, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org11:48, 5 април 2019создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org07:44, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org14:10, 5 септември 2019создадена со најавување(?)28
iu.wiktionary.org09:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org07:55, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org06:41, 31 мај 2014создадена со најавување(?)283
ja.wikibooks.org15:08, 20 август 2017создадена со најавување(?)11
ja.wikinews.org05:10, 19 јуни 2017создадена со најавување(?)11
ja.wikiquote.org16:22, 22 јуни 2017создадена со најавување(?)14
ja.wikisource.org13:13, 22 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org07:29, 3 септември 2020создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org04:22, 24 април 2017создадена со најавување(?)10
jbo.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)26
ka.wikibooks.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:33, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:34, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org13:27, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:05, 4 март 2017создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikiquote.org12:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org05:16, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org09:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)13
km.wikibooks.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org10:24, 28 септември 2019создадена со најавување(?)4
kn.wikibooks.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org13:30, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org11:16, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:33, 9 август 2014создадена со најавување(?)114
ko.wikibooks.org10:42, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)16
ko.wikinews.org11:30, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org04:28, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org16:29, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org14:28, 12 август 2017создадена со најавување(?)18
krc.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)9
kr.wikipedia.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:11, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org14:42, 25 декември 2018создадена со најавување(?)21
ku.wikibooks.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org09:26, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org12:46, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)6
kw.wikiquote.org12:19, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org03:24, 15 септември 2017создадена со најавување(?)16
ky.wikibooks.org15:07, 22 јули 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org10:32, 27 мај 2017создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org15:22, 12 јули 2017создадена со најавување(?)4
la.wikibooks.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
lb.wikibooks.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)7
lfn.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:12, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org14:23, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org13:12, 29 јуни 2014создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org14:23, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
ln.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:47, 27 април 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)27
lt.wikibooks.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org18:33, 7 мај 2017создадена со најавување(?)25
lv.wikibooks.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
mad.wikipedia.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)7
mai.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:47, 27 април 2014создадена со најавување(?)298autopatrolled
meta.wikimedia.org07:52, 27 април 2014создадена со најавување(?)3.597sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
mh.wikipedia.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org14:08, 19 јуни 2017создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org11:54, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org14:12, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:51, 27 мај 2017создадена со најавување(?)15
mk.wikibooks.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org12:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)12
ml.wikibooks.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:16, 16 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org14:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)4
mni.wiktionary.org14:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:07, 9 јуни 2017создадена со најавување(?)8
mn.wikibooks.org12:20, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org09:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org17:14, 18 август 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:47, 28 март 2017создадена со најавување(?)50
ms.wikibooks.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:35, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org08:12, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org13:48, 6 јули 2015создадена со најавување(?)4
my.wikibooks.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
nah.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:38, 27 мај 2017создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikibooks.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:31, 19 декември 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org07:11, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org14:16, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:16, 23 јули 2014создадена со најавување(?)16
nl.wikibooks.org06:35, 19 март 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org11:16, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org15:17, 17 јули 2017создадена со најавување(?)6
nl.wikiquote.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
nl.wikivoyage.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org11:29, 19 септември 2019создадена со најавување(?)12
nn.wikipedia.org15:46, 8 октомври 2017создадена со најавување(?)40
nn.wikiquote.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)27
no.wikibooks.org11:39, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org12:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org09:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org14:13, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org13:31, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org09:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org04:41, 27 мај 2017создадена со најавување(?)4
ny.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org12:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
oc.wikibooks.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org16:33, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:11, 29 септември 2019создадена со најавување(?)12
or.wikisource.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org04:58, 9 април 2017создадена со најавување(?)5
outreach.wikimedia.org13:55, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)47
pa-us.wikimedia.org12:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
pa.wikibooks.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org18:22, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org14:33, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org09:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org03:50, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org12:21, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:18, 4 март 2017создадена со најавување(?)60
pl.wikibooks.org15:52, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org12:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org09:48, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org08:11, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org08:02, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org17:15, 31 август 2019создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org05:51, 13 април 2017создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:00, 30 септември 2019создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org09:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org05:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:47, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)7
pt.wikibooks.org08:12, 11 август 2017создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org12:38, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org05:48, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org17:40, 26 мај 2017создадена со најавување(?)12
pt.wikisource.org14:41, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org17:38, 26 мај 2017создадена со најавување(?)10
pt.wikivoyage.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:14, 5 септември 2019создадена со најавување(?)18
quality.wikimedia.org12:38, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org03:43, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org17:44, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org12:22, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org05:20, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)34
ro.wikibooks.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)7
ro.wikivoyage.org17:30, 31 август 2019создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
rue.wikipedia.org17:44, 4 септември 2017создадена со најавување(?)18
ru.wikipedia.org13:51, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)37ipblock-exempt (привремено), uploader
ru.wikibooks.org09:18, 17 јули 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org19:34, 9 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org10:51, 27 мај 2017создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org12:50, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org09:42, 13 јули 2017создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org12:52, 10 јуни 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org19:34, 9 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org06:51, 18 јуни 2017создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org09:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:16, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org08:37, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org06:30, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org07:37, 30 септември 2019создадена со најавување(?)17
sa.wikipedia.org13:20, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org09:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org09:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org07:32, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org06:59, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org06:16, 2 септември 2017создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org04:38, 27 мај 2017создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org06:05, 1 септември 2017создадена со најавување(?)8
sc.wikipedia.org13:09, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sc.wiktionary.org12:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org05:31, 12 септември 2017создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org12:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
se.wikibooks.org12:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:38, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
sg.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)8
shn.wikivoyage.org17:38, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:49, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)24
sh.wiktionary.org05:31, 12 септември 2017создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org05:24, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:52, 1 мај 2014создадена со најавување(?)47
simple.wikibooks.org12:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org12:23, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)12
si.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org14:21, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org14:20, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:04, 10 август 2019создадена со најавување(?)28
sk.wikibooks.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org10:23, 27 мај 2017создадена со најавување(?)52
sl.wikibooks.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org05:43, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org14:15, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org05:31, 12 септември 2017создадена со најавување(?)3
sn.wiktionary.org12:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org06:08, 19 март 2017создадена со најавување(?)10ipblock-exempt
so.wikipedia.org04:38, 27 мај 2017создадена со најавување(?)10
so.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:04, 27 април 2014создадена со најавување(?)360autopatrolled
sq.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)34
sq.wikibooks.org17:23, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:02, 30 август 2019создадена со најавување(?)17
sq.wikiquote.org07:31, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:24, 25 август 2019создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org14:40, 31 јануари 2015создадена со најавување(?)27
sr.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org10:51, 27 мај 2017создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org09:18, 17 јули 2017создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org12:39, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)3
st.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
su.wikibooks.org12:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:27, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)25
sv.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org17:13, 12 ноември 2017создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
sw.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)17
sw.wikibooks.org12:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org05:31, 12 септември 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org11:34, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org05:24, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org09:18, 13 јули 2017создадена со најавување(?)45
ta.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org12:28, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org09:30, 30 јули 2014создадена со најавување(?)2
test-commons.wikimedia.org12:39, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:11, 20 март 2017создадена со најавување(?)106
test.wikidata.org07:02, 10 април 2017создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org09:10, 13 јули 2017создадена со најавување(?)7
te.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
tg.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
tg.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:44, 12 јули 2017создадена со најавување(?)57
th.wikibooks.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org12:24, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org14:16, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
tk.wikibooks.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org12:25, 1 март 2018создадена со најавување(?)12
tl.wikibooks.org16:11, 13 јули 2017создадена со најавување(?)18
tl.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org11:27, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:00, 4 април 2015создадена со најавување(?)18
tr.wikibooks.org04:46, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org12:40, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org09:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org06:34, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org06:54, 7 септември 2019создадена со најавување(?)8
tr.wikivoyage.org09:36, 9 август 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org06:46, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org06:35, 26 август 2019создадена со најавување(?)10
ts.wiktionary.org14:25, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org04:12, 15 јули 2017создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:39, 26 мај 2017создадена со најавување(?)1
tw.wiktionary.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org09:09, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org10:48, 27 мај 2017создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org05:38, 4 март 2017создадена со најавување(?)4
ug.wikibooks.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org12:25, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:38, 10 мај 2014создадена со најавување(?)91
uk.wikibooks.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org03:26, 15 септември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org04:07, 16 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org10:24, 27 мај 2017создадена со најавување(?)6
ur.wikipedia.org04:41, 9 април 2017создадена со најавување(?)74
ur.wikibooks.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org09:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org12:41, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:38, 14 декември 2017создадена со најавување(?)9
uz.wikibooks.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org09:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org02:17, 2 септември 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org18:34, 1 септември 2019создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org12:57, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org09:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:42, 27 јуни 2014создадена со најавување(?)43
vi.wikibooks.org07:32, 26 мај 2017создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)28
vi.wiktionary.org03:37, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:26, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org15:55, 14 мај 2018создадена со најавување(?)13
wa.wikipedia.org14:17, 5 септември 2019создадена со најавување(?)2
wa.wikibooks.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org14:22, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org07:36, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:22, 27 април 2014создадена со најавување(?)2.257rollbacker
wikimania2005.wikimedia.org17:49, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org11:44, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org11:43, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org11:43, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org11:42, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org11:40, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org11:41, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org11:41, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org11:42, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org14:41, 4 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org15:18, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org09:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org05:34, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org17:38, 29 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:38, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)222
wo.wikipedia.org10:30, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org10:09, 7 август 2014создадена со најавување(?)90
xal.wikipedia.org15:27, 29 септември 2017создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org13:04, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:44, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)17
yi.wikipedia.org09:09, 30 септември 2019создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org09:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:15, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:30, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)4
yo.wikibooks.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org10:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)13
za.wikipedia.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org12:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:54, 1 мај 2014создадена со најавување(?)147
zh-min-nan.wikipedia.org08:17, 26 јули 2017создадена со најавување(?)31
zh-min-nan.wikibooks.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org14:18, 5 септември 2019создадена со најавување(?)4
zh-yue.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)96
zh.wikipedia.org06:02, 27 април 2014нова сметка(?)22.145interface-admin, sysop
zh.wikibooks.org14:45, 9 мај 2014создадена со најавување(?)966interface-admin, sysop
zh.wikinews.org10:04, 9 мај 2014создадена со најавување(?)167
zh.wikiquote.org05:39, 14 септември 2014создадена со најавување(?)191
zh.wikisource.org14:46, 9 мај 2014создадена со најавување(?)162
zh.wikiversity.org14:43, 8 август 2018создадена со најавување(?)115
zh.wikivoyage.org15:19, 17 мај 2014создадена со најавување(?)61
zh.wiktionary.org13:37, 1 мај 2014создадена со најавување(?)480
zu.wikipedia.org11:16, 9 септември 2017создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org12:27, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org05:20, 3 јуни 2017создадена со најавување(?)0