Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
am.wikipedia.org01:48, 4 март 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org20:01, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org22:40, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org01:51, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)18
bn.wikipedia.org01:31, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org06:10, 15 март 2015создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)106
cs.wikipedia.org21:24, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)28
da.wikipedia.org19:12, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)14
de.wikipedia.org05:17, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:50, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)27
en.wikipedia.org00:26, 8 април 2011нова сметка(?)183
en.wikibooks.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org05:18, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org06:00, 15 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:43, 8 април 2011создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org23:09, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org23:43, 5 март 2015создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org06:00, 15 март 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:38, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)10
hu.wikipedia.org02:59, 16 март 2015создадена со најавување(?)8
hy.wikipedia.org21:02, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org01:19, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org22:34, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:34, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:26, 8 април 2011создадена со најавување(?)1.038extendedconfirmed
ja.wikibooks.org20:50, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org03:47, 22 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org22:24, 8 март 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org21:42, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org01:46, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:46, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)4
ku.wikipedia.org20:54, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org08:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org01:21, 4 март 2015создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org16:59, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org01:54, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)8
mk.wikipedia.org01:31, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)15
mn.wikipedia.org10:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org00:49, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org22:46, 5 март 2015создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org19:37, 5 март 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:05, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org00:14, 6 март 2015создадена со најавување(?)12
pa.wikipedia.org19:19, 6 март 2015создадена со најавување(?)3
pl.wikipedia.org05:26, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:16, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:13, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org23:04, 16 март 2015создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org19:38, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)6
simple.wikipedia.org19:13, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org19:33, 5 март 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org20:08, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org23:59, 3 март 2015создадена со најавување(?)4
so.wikipedia.org00:04, 4 март 2015создадена со најавување(?)9
species.wikimedia.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:21, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)16
sv.wikipedia.org03:33, 12 јануари 2014создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org17:05, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)37
ta.wikipedia.org22:56, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org01:04, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)5
th.wikipedia.org20:16, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)6
ti.wikipedia.org01:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)4
tl.wikipedia.org17:47, 31 јануари 2014создадена со најавување(?)12
tr.wikipedia.org21:54, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)13
ts.wikipedia.org20:22, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:57, 5 март 2015создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org23:09, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)257
wikimania2016.wikimedia.org17:55, 25 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org12:21, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org23:45, 3 март 2015создадена со најавување(?)5
zh-yue.wikipedia.org17:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:40, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)4