Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
ab.wiktionary.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:39, 16 јули 2010создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:53, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
af.wikibooks.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:38, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)13
am.wikiquote.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
ang.wikibooks.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikisource.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)46autoreview
ar.wikibooks.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org23:44, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org21:51, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org17:35, 7 јануари 2010создадена со најавување(?)60
ast.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
ast.wikibooks.org18:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
as.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
as.wikisource.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org17:04, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
av.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:02, 26 јули 2016создадена со најавување(?)8
az.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)29
az.wikibooks.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
az.wikiquote.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)14
bat-smg.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)105
ba.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bcl.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org23:35, 7 јули 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)12
be.wikibooks.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org19:14, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)38autopatrolled
bg.wikibooks.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org18:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
bh.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:41, 10 март 2012создадена со најавување(?)4
bm.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bn.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
bn.wikibooks.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org17:04, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
bo.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bo.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)76
br.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
br.wikimedia.org18:02, 19 септември 2011создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:51, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
bs.wikibooks.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:48, 17 мај 2008создадена со најавување(?)83
ca.wikibooks.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org23:20, 11 мај 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:41, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)80
ce.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)18
cho.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
chr.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ch.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org22:24, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)6.120filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
co.wikibooks.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org23:44, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)116
cr.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
cr.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
csb.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
csb.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)74
cs.wikibooks.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org02:17, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
cu.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org18:43, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
cy.wikibooks.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:42, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org18:43, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:43, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)43
da.wikibooks.org18:43, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org15:26, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)356autoreview, editor
de.wikibooks.org15:18, 8 септември 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org00:29, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
din.wikipedia.org15:29, 15 декември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
dk.wikimedia.org23:44, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org13:23, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
dv.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
dz.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ee.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)56
el.wikibooks.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org21:53, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)48
en.wikipedia.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)4.627extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)19editor
en.wikinews.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)14
en.wikiquote.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)52
en.wikisource.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)13
en.wikiversity.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)59
en.wikivoyage.org00:30, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)28
en.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)18
eo.wikipedia.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)43
eo.wikibooks.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org15:32, 19 април 2008создадена со најавување(?)792
es.wikibooks.org18:44, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
es.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
es.wikisource.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
es.wikivoyage.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
et.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)23
et.wikibooks.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org23:45, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)31
eu.wikibooks.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org17:05, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org21:51, 13 август 2011создадена со најавување(?)7
fa.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)44
fa.wikibooks.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org17:05, 3 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
fi.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)61
fi.wikibooks.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org23:45, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org10:40, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org17:06, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
fo.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:06, 19 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org15:36, 25 март 2008создадена со најавување(?)675
fr.wikibooks.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org18:45, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org17:20, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
fy.wikibooks.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:43, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org00:37, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
ga.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ga.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ga.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)13
gl.wikibooks.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org01:57, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org17:06, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
gu.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
gu.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
gu.wikiquote.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org18:53, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)33
he.wikibooks.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:46, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org11:24, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)7
hif.wiktionary.org17:06, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)107
hi.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikiversity.org23:08, 18 август 2017создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org17:06, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)49
hr.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
hu.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)44
hu.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:53, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)17
hy.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:07, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)109
id.wikibooks.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:47, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ik.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
ik.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
incubator.wikimedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)18
inh.wikipedia.org17:07, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
io.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
is.wikibooks.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:10, 25 март 2008домашно вики(?)138.322bureaucrat, checkuser, interface-admin, sysop
it.wikibooks.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)274
it.wikinews.org15:25, 14 април 2008создадена со најавување(?)317
it.wikiquote.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)239
it.wikisource.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)124
it.wikiversity.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)159
it.wikivoyage.org23:38, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)142patroller
it.wiktionary.org15:10, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)303patroller
iu.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org17:30, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)147
ja.wikibooks.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)34
ja.wikiquote.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org14:35, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org11:03, 31 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
jv.wiktionary.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org16:21, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
ka.wikibooks.org18:48, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org21:58, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org17:07, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
ki.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)14
kk.wikibooks.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
km.wikibooks.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)21
kn.wikibooks.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:24, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)56
ko.wikibooks.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org23:22, 19 август 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org02:18, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org18:49, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org16:57, 10 август 2011создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
ks.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ks.wikiquote.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)17
ku.wikibooks.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
kw.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
kw.wiktionary.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
ky.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org18:55, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)25
la.wikibooks.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
lb.wikibooks.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org01:12, 29 март 2012создадена со најавување(?)2
lfn.wikipedia.org17:08, 3 септември 2019создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
li.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org17:08, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)21
ln.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ln.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ln.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
lo.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)12
lo.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org01:00, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org16:14, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)31
lt.wikibooks.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)24
lt.wikiquote.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)20
lv.wikibooks.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org17:20, 23 април 2015создадена со најавување(?)5
map-bms.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org22:24, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)72autopatrolled
meta.wikimedia.org15:10, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4.505centralnoticeadmin, steward, sysop
mg.wikipedia.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
mg.wikibooks.org18:56, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org00:31, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
mh.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:18, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
mi.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
mi.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)23
mk.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org23:47, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)18
ml.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)22
mn.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:24, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
mr.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:08, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)98
ms.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
mt.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org16:35, 6 август 2011создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org01:59, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org16:21, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
my.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
nah.wikibooks.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:57, 25 мај 2008создадена со најавување(?)109
nap.wikisource.org17:08, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
na.wikibooks.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
na.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)10
nds.wikibooks.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
ng.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)125
nl.wikibooks.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
nl.wikisource.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org02:02, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
nn.wikiquote.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)36
no.wikibooks.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org23:47, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org01:37, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
nyc.wikimedia.org23:46, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org18:58, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org11:02, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org17:09, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org19:53, 4 септември 2011создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org21:32, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org17:09, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:14, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org23:23, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)156autoreview
pl.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
pl.wikinews.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org02:18, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
pms.wikisource.org17:09, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org16:50, 9 септември 2011создадена со најавување(?)6
pnb.wiktionary.org19:08, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:56, 27 декември 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)13
ps.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org17:09, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)314autoreviewer
pt.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org17:31, 9 април 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org16:13, 22 декември 2009создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:53, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org20:00, 2 април 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
quality.wikimedia.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
qu.wikibooks.org18:59, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)383
ro.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)64
ro.wikibooks.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org02:18, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:30, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)181uploader
ru.wikibooks.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org23:46, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org19:00, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:31, 27 декември 2009создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org17:10, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:10, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org02:18, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org00:59, 6 април 2008создадена со најавување(?)177
scn.wiktionary.org22:20, 22 мај 2008создадена со најавување(?)7
sco.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
sc.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
sc.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
sd.wikinews.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:46, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:10, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)17
sh.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)158
simple.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)17
si.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)26
sk.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)19
sl.wikibooks.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:01, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org23:37, 7 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
sm.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
wikisource.org22:31, 30 јули 2008создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
so.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)135
sq.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)16
sq.wikibooks.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org23:40, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:41, 4 август 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)29
sr.wikibooks.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
strategy.wikimedia.org14:10, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
su.wikibooks.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:02, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)99
sv.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org23:37, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org02:02, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)14
sw.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org14:29, 14 март 2009создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org20:34, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org02:11, 25 декември 2010создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org01:18, 29 септември 2011создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)12
tet.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
te.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org23:37, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org23:37, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)31
th.wikibooks.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org19:03, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
tk.wikibooks.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)42
tl.wikibooks.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
tn.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)96autoreview
tr.wikibooks.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org23:39, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org23:37, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org11:17, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
ts.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
tt.wikibooks.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
tt.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
tw.wiktionary.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org02:55, 26 јули 2016создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org23:39, 10 март 2012создадена со најавување(?)7
udm.wikipedia.org19:04, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ug.wikiquote.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)74
uk.wikibooks.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
uk.wikivoyage.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
ur.wikibooks.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
uz.wikibooks.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)17
vec.wikisource.org20:13, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:55, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)35
vi.wikibooks.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org17:11, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)9
vls.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
vo.wiktionary.org19:05, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:13, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)9.722
wikimania2005.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:17, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)5
wikimania2009.wikimedia.org22:17, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:17, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org23:38, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org23:13, 10 март 2012создадена со најавување(?)4
wikimania2013.wikimedia.org23:37, 7 јули 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:17, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23:33, 15 декември 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org19:26, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org21:23, 5 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)18
xh.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:24, 7 септември 2011создадена со најавување(?)7
yi.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)13
yo.wikibooks.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
yue.wiktionary.org17:12, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikibooks.org23:37, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)11
zh.wikipedia.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)134
zh.wikibooks.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org17:12, 3 септември 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikivoyage.org21:56, 25 март 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org19:06, 25 мај 2008создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)6
zu.wikibooks.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:07, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0