Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org11:48, 21 мај 2018создадена со најавување(?)27
ace.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ady.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:12, 19 ноември 2016создадена со најавување(?)19
af.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org23:53, 18 мај 2018создадена со најавување(?)6
alt.wikipedia.org19:51, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)43
am.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org12:02, 16 мај 2016создадена со најавување(?)10
ang.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:16, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
an.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org00:48, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:08, 24 март 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org03:43, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
ar.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)13
ar.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org03:58, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org12:58, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org00:16, 19 мај 2018создадена со најавување(?)15
ast.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org03:33, 18 мај 2018создадена со најавување(?)8
as.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org23:11, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:31, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org03:09, 18 мај 2018создадена со најавување(?)43
az.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org11:39, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)12
bat-smg.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org03:12, 18 мај 2018создадена со најавување(?)4
ba.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:35, 18 мај 2018создадена со најавување(?)6
bcl.wiktionary.org01:37, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org03:43, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org02:52, 18 мај 2018создадена со најавување(?)8
be.wikipedia.org11:38, 18 мај 2018создадена со најавување(?)18
be.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org03:04, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org00:25, 1 декември 2017создадена со најавување(?)68autopatrolled
bg.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
bg.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:29, 21 мај 2018создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)22
bm.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org04:02, 18 мај 2018создадена со најавување(?)66
bn.wikibooks.org11:52, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org12:17, 18 мај 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org02:41, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org19:13, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org03:43, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:45, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:19, 18 мај 2018создадена со најавување(?)14
bs.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org15:46, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org03:48, 9 март 2018создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org23:25, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org15:50, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org03:41, 1 декември 2017создадена со најавување(?)9
ca.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
ca.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org23:02, 27 април 2018создадена со најавување(?)80
cdo.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org15:30, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
ce.wikipedia.org03:41, 9 март 2018создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org04:09, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)10
chr.wiktionary.org02:53, 23 мај 2018создадена со најавување(?)4
ch.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org15:40, 21 мај 2018создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org18:49, 15 мај 2016создадена со најавување(?)1.534image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org22:39, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org03:43, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)10
csb.wikipedia.org16:43, 21 мај 2018создадена со најавување(?)10
csb.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:44, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)6
cs.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org12:10, 22 мај 2018создадена со најавување(?)15
cu.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org12:21, 30 мај 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:38, 18 мај 2018создадена со најавување(?)12
cy.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:44, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:25, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)3
da.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org12:12, 24 мај 2018создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org11:30, 27 септември 2016создадена со најавување(?)7
de.wikibooks.org12:12, 18 мај 2018создадена со најавување(?)10
de.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org12:11, 31 мај 2018создадена со најавување(?)8
de.wikisource.org03:12, 1 април 2018создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
de.wiktionary.org12:00, 18 мај 2018создадена со најавување(?)14
din.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org02:35, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org03:44, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org22:50, 28 април 2018создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org12:02, 16 мај 2016создадена со најавување(?)4
ee.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
el.wikipedia.org17:51, 1 март 2018создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org17:54, 19 мај 2018создадена со најавување(?)21
eml.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:05, 16 април 2016нова сметка(?)13.558autoreviewer, extendedconfirmed, extendedmover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org00:53, 21 декември 2017создадена со најавување(?)292editor
en.wikinews.org02:41, 16 ноември 2016создадена со најавување(?)73
en.wikiquote.org11:42, 14 октомври 2016создадена со најавување(?)381
en.wikisource.org19:10, 2 декември 2016создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org14:09, 22 февруари 2018создадена со најавување(?)124
en.wikivoyage.org21:14, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org11:41, 14 октомври 2016создадена со најавување(?)10
eo.wikipedia.org11:48, 18 мај 2018создадена со најавување(?)21
eo.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:25, 16 мај 2016создадена со најавување(?)211
es.wikibooks.org14:21, 31 мај 2018создадена со најавување(?)17
es.wikinews.org18:29, 20 мај 2018создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)18
es.wikisource.org19:19, 19 мај 2018создадена со најавување(?)17
es.wikiversity.org21:23, 21 август 2018создадена со најавување(?)14
es.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org03:33, 18 мај 2018создадена со најавување(?)94
et.wikipedia.org11:50, 18 мај 2018создадена со најавување(?)64
et.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org03:44, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:23, 1 март 2018создадена со најавување(?)41
eu.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org12:57, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org12:12, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org17:53, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
ff.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:02, 28 ноември 2017создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org03:44, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org13:23, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org23:04, 18 мај 2018создадена со најавување(?)14
fj.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:36, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org11:49, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)21
fr.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
fr.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)6
fr.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org03:58, 21 мај 2018создадена со најавување(?)12
fr.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)44
fur.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)12
gan.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)11
ga.wiktionary.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org13:48, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:53, 18 мај 2018создадена со најавување(?)26
gl.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)9
gn.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:36, 21 април 2018создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)17
gu.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org12:13, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:45, 18 мај 2018создадена со најавување(?)4
ha.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org12:05, 16 мај 2016создадена со најавување(?)7
he.wikibooks.org20:23, 21 мај 2018создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:06, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org01:01, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org01:13, 19 мај 2018создадена со најавување(?)116
hif.wikipedia.org16:46, 25 мај 2018создадена со најавување(?)7
hif.wiktionary.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:05, 11 ноември 2016создадена со најавување(?)315
hi.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org18:49, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)6
hr.wikipedia.org03:05, 18 мај 2018создадена со најавување(?)157
hr.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org00:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org14:04, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)6
hu.wikibooks.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)29
hy.wikipedia.org12:13, 18 мај 2018создадена со најавување(?)8
hy.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org12:01, 21 мај 2018создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org05:04, 14 јули 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:16, 1 јуни 2018создадена со најавување(?)6
ia.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:48, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)7
id.wikibooks.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org03:57, 18 мај 2018создадена со најавување(?)23
ie.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
ik.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org12:54, 18 мај 2018создадена со најавување(?)21
inh.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:30, 24 февруари 2018создадена со најавување(?)43
is.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:06, 4 јуни 2016создадена со најавување(?)20
it.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org12:18, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
it.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)6
iu.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org12:15, 20 мај 2016создадена со најавување(?)9
ja.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
ja.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
ja.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
jbo.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:14, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)6
jv.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org15:31, 22 август 2018создадена со најавување(?)28
ka.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ka.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
kg.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ki.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)11
kk.wikipedia.org11:54, 18 мај 2018создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org12:16, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org03:50, 24 мај 2018создадена со најавување(?)7
km.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:38, 20 мај 2018создадена со најавување(?)10
kn.wikiquote.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org17:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)6
koi.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:53, 29 јули 2016создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
krc.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ks.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org20:09, 21 мај 2018создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org11:59, 30 мај 2018создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org14:32, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org02:51, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:50, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org03:19, 18 мај 2018создадена со најавување(?)7
la.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org21:29, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org14:56, 18 мај 2018создадена со најавување(?)7
lb.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org16:47, 14 мај 2018создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org15:57, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:31, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ln.wikipedia.org00:11, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
ln.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:05, 16 април 2016создадена со најавување(?)2checkuser
lo.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)6
lo.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
lrc.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:18, 31 март 2017создадена со најавување(?)73
lt.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
lt.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
lv.wikipedia.org19:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)72
lv.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org17:39, 11 мај 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:05, 16 април 2016создадена со најавување(?)201sysop
meta.wikimedia.org16:05, 16 април 2016создадена со најавување(?)4.089checkuser, steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org12:04, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org01:32, 2 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org18:25, 20 декември 2017создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
mk.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org03:45, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org12:03, 18 мај 2018создадена со најавување(?)37
ml.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:50, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:53, 18 мај 2018создадена со најавување(?)15
mn.wiktionary.org16:32, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org05:32, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)8
mr.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org12:11, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org14:29, 23 ноември 2017создадена со најавување(?)84
ms.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
mt.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org13:26, 25 мај 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org12:03, 16 мај 2016создадена со најавување(?)8
my.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:53, 21 мај 2018создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
nah.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org14:32, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:23, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
na.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:05, 31 март 2018создадена со најавување(?)18
ne.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org12:04, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org13:13, 5 јануари 2018создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org12:02, 22 мај 2018создадена со најавување(?)20
nl.wikimedia.org03:45, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org19:13, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)10
nl.wikisource.org21:29, 21 август 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org12:16, 18 мај 2018создадена со најавување(?)19
nn.wikipedia.org00:38, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)8
nn.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
nn.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org00:38, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:45, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
nqo.wikipedia.org18:35, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org03:45, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org15:54, 21 мај 2018создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org11:40, 21 мај 2018создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org22:56, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)4
or.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
outreach.wikimedia.org20:00, 21 март 2018создадена со најавување(?)9
pag.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)8
pap.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org12:33, 18 мај 2018создадена со најавување(?)9
pa.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org23:13, 24 септември 2017создадена со најавување(?)11
pl.wikibooks.org12:14, 22 мај 2018создадена со најавување(?)6
pl.wikimedia.org21:05, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org02:59, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)7
pl.wikisource.org01:17, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org15:34, 21 мај 2018создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org23:19, 18 мај 2018создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
pnb.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org02:56, 18 мај 2018создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:40, 31 март 2018создадена со најавување(?)17
pt.wikibooks.org02:41, 18 мај 2018создадена со најавување(?)14
pt.wikimedia.org21:16, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org21:35, 26 мај 2018создадена со најавување(?)8
pt.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org03:34, 18 мај 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org21:32, 20 мај 2018создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org23:07, 18 мај 2018создадена со најавување(?)26
qu.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org03:03, 29 мај 2018создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:29, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:30, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
ro.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org22:09, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)14
ru.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org03:45, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:01, 18 мај 2018создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org11:47, 21 март 2018создадена со најавување(?)3
ru.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org12:10, 18 мај 2018создадена со најавување(?)22
rw.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org15:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
sa.wikipedia.org17:18, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org11:30, 27 септември 2016создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org02:47, 9 мај 2018создадена со најавување(?)104
sc.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org02:44, 1 април 2018создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org03:46, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org02:59, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:30, 22 август 2018создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org17:42, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:32, 27 октомври 2016создадена со најавување(?)12.084checkuser, sysop
simple.wikibooks.org02:33, 30 мај 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org06:07, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org00:51, 28 ноември 2017создадена со најавување(?)159rollbacker
si.wikipedia.org11:48, 18 мај 2018создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org21:56, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org02:39, 18 мај 2018создадена со најавување(?)101
sk.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org11:39, 18 мај 2018создадена со најавување(?)121
sl.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
wikisource.org11:48, 21 март 2018создадена со најавување(?)20
so.wikipedia.org21:27, 21 август 2018создадена со најавување(?)841
so.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org12:39, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)35
sq.wikipedia.org23:20, 18 мај 2018создадена со најавување(?)44editor
sq.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:40, 19 мај 2018создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org03:25, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org23:27, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org14:43, 24 мај 2022создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:12, 18 мај 2018создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:29, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)5
sv.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:52, 18 мај 2018создадена со најавување(?)8
sw.wikipedia.org15:39, 20 мај 2018создадена со најавување(?)12
sw.wiktionary.org00:41, 3 декември 2017создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org03:30, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org03:45, 18 мај 2018создадена со најавување(?)32
ta.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org03:12, 25 мај 2018создадена со најавување(?)14
tcy.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org02:39, 13 април 2018создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org02:16, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org12:35, 1 декември 2017создадена со најавување(?)29sysop
test.wikidata.org23:43, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org03:32, 18 мај 2018создадена со најавување(?)36
te.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org02:42, 18 мај 2018создадена со најавување(?)162
th.wikibooks.org11:56, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)40
th.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org03:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org03:43, 18 мај 2018создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:53, 25 февруари 2017создадена со најавување(?)46
tl.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)19
tl.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:54, 12 декември 2017создадена со најавување(?)7
tr.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
tr.wikimedia.org03:46, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org00:00, 20 мај 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)5
tr.wiktionary.org19:11, 19 мај 2018создадена со најавување(?)10
ts.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
ts.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
tt.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org15:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org03:46, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:09, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
uk.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
uk.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org16:22, 20 мај 2018создадена со најавување(?)5
ur.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org17:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)15
uz.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org03:03, 24 мај 2018создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org15:34, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org15:37, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:31, 23 мај 2016создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)13
vi.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)58
vi.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:52, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org02:56, 18 мај 2018создадена со најавување(?)6
vls.wikipedia.org11:51, 29 мај 2018создадена со најавување(?)5
vo.wikipedia.org15:31, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org14:21, 14 август 2018создадена со најавување(?)6
wa.wikipedia.org15:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org12:02, 16 мај 2016создадена со најавување(?)592
wikimania2008.wikimedia.org16:36, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org02:16, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org13:09, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org04:08, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)8
wo.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org15:42, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org04:12, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org13:12, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org15:33, 22 август 2018создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org00:57, 2 мај 2018создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org15:48, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:15, 5 декември 2017создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org11:24, 1 април 2018создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org00:44, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org11:57, 22 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org00:53, 13 март 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org23:13, 18 мај 2018создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikisource.org17:35, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org03:00, 18 мај 2018создадена со најавување(?)18
zh.wikipedia.org13:38, 3 декември 2017создадена со најавување(?)68
zh.wikibooks.org15:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org15:47, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org16:35, 18 мај 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org20:21, 21 мај 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org15:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org00:53, 13 март 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:43, 22 август 2018создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org15:36, 22 август 2018создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org15:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0