Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org23:38, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)212
cs.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:53, 16 август 2012создадена со најавување(?)10
en.wikipedia.org21:31, 24 јули 2012нова сметка(?)254.678bot
en.wikibooks.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Unauthorized bot
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • оневозможено автоблокирање
78
en.wikiversity.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:04, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org23:34, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:34, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:43, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org23:38, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:37, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:43, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:38, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:37, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:34, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org23:34, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:34, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:49, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:43, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:04, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:43, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org05:56, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org21:29, 15 декември 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:47, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:53, 11 мај 2014создадена со најавување(?)74
test.wikipedia.org01:51, 5 декември 2013создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org23:46, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org23:37, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:42, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org23:48, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org23:44, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:37, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:04, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)2.400.743bot
zh.wikipedia.org23:45, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)0