Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:55, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org20:55, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:55, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org17:36, 16 декември 2014создадена со најавување(?)2
ab.wiktionary.org20:56, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:36, 16 декември 2014создадена со најавување(?)2
advisory.wikimedia.org20:57, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org12:11, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org17:36, 16 декември 2014создадена со најавување(?)11
af.wikibooks.org17:36, 16 декември 2014создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:40, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org17:37, 16 декември 2014создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org17:37, 16 декември 2014создадена со најавување(?)11
ak.wikibooks.org20:58, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:58, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:37, 16 декември 2014создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org16:03, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org16:50, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:37, 16 декември 2014создадена со најавување(?)3
am.wikiquote.org20:58, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:41, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org20:42, 23 март 2015создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org20:59, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org20:59, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org21:00, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:42, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:41, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org20:41, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
arc.wikipedia.org23:39, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:00, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)40
ar.wikibooks.org23:37, 23 март 2015создадена со најавување(?)6
ar.wikinews.org23:37, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org23:38, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org00:11, 25 јули 2014создадена со најавување(?)7
ar.wikiversity.org23:38, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org23:37, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org22:22, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:32, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)17
ast.wikipedia.org23:40, 23 март 2015создадена со најавување(?)8
ast.wikibooks.org21:02, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org21:02, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org23:40, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org23:39, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
as.wikibooks.org21:01, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org23:39, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org21:01, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org12:19, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org22:24, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:40, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org22:15, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org22:21, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org23:41, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org22:15, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org23:41, 23 март 2015создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org18:22, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org14:29, 8 јули 2014создадена со најавување(?)62
az.wikibooks.org20:02, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org19:21, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)21
az.wikisource.org00:08, 25 јули 2014создадена со најавување(?)6
az.wiktionary.org20:02, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org23:11, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ban.wikisource.org23:28, 6 септември 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org17:11, 24 март 2015создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org17:12, 24 март 2015создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org17:11, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org22:15, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:12, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org22:17, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org20:33, 14 септември 2014создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:52, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org17:13, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)10
bg.wikibooks.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org17:14, 24 март 2015создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org16:26, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bh.wiktionary.org22:16, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org16:26, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org22:17, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:17, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org16:26, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org16:26, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
bm.wikibooks.org22:17, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:17, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:17, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:28, 30 март 2015создадена со најавување(?)16
bn.wikibooks.org16:28, 30 март 2015создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org16:28, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org22:18, 20 март 2020создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org16:28, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org16:30, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bo.wikibooks.org22:18, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:18, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org16:30, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org16:35, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org16:35, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org16:35, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org16:35, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org16:36, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org19:38, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org19:38, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:39, 30 март 2015создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org19:41, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org19:41, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org19:42, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org19:41, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:35, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:12, 30 март 2015создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org20:12, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org19:42, 30 март 2015создадена со најавување(?)51
ch.wikibooks.org22:35, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:35, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:42, 4 април 2015создадена со најавување(?)6
ckb.wikipedia.org19:42, 4 април 2015создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org19:11, 14 август 2011создадена со најавување(?)3.996ipblock-exempt, patroller
co.wikipedia.org19:43, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org22:35, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org22:35, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:43, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:06, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org19:43, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cr.wikiquote.org22:36, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:36, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:52, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org19:52, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:43, 4 април 2015создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org19:44, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:44, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:45, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org19:45, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org19:45, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:44, 4 април 2015создадена со најавување(?)7
cu.wikipedia.org19:53, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org19:53, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org20:12, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:54, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org19:55, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org19:56, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org19:56, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:54, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org23:30, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:27, 18 март 2015создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org16:25, 21 април 2015создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org22:32, 17 март 2015создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org16:25, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org18:27, 18 март 2015создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org20:49, 21 мај 2014создадена со најавување(?)14
de.wikibooks.org21:55, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org21:55, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:55, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org21:55, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:57, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org19:57, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org21:55, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org12:21, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org16:49, 6 април 2015создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org17:45, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)8
dsb.wikipedia.org16:24, 21 април 2015создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org12:21, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org16:50, 6 април 2015создадена со најавување(?)5
dv.wiktionary.org16:50, 6 април 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org16:50, 6 април 2015создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org22:37, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org16:51, 6 април 2015создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org16:52, 6 април 2015создадена со најавување(?)5
el.wikibooks.org16:52, 6 април 2015создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org16:52, 6 април 2015создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org20:12, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org20:12, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org20:12, 26 мај 2015создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org20:12, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org16:52, 6 април 2015создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org16:55, 6 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:31, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)601extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)16
en.wikinews.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)28
en.wikiquote.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)24
en.wikisource.org14:02, 5 март 2011создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)6
en.wikivoyage.org22:00, 25 април 2014создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org22:27, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org22:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:12, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)19
es.wikibooks.org22:22, 18 април 2015создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org12:16, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org22:22, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org22:22, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org22:22, 18 април 2015создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org22:22, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:17, 23 март 2015создадена со најавување(?)9
et.wikipedia.org22:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org22:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org22:21, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org22:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org22:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org09:51, 19 април 2015создадена со најавување(?)11
eu.wikibooks.org09:51, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org09:51, 19 април 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org22:39, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org09:51, 19 април 2015создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org09:52, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:53, 19 април 2015создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org09:53, 19 април 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org09:53, 19 април 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org16:27, 21 април 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org16:27, 21 април 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org16:27, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org09:53, 19 април 2015создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org09:54, 19 април 2015создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org16:05, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org16:00, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org16:00, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org22:22, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:00, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org16:03, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org16:03, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:03, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org18:50, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org16:00, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:07, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org16:07, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org10:52, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org16:07, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org16:26, 21 април 2015создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org16:07, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:26, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:26, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:44, 21 август 2011создадена со најавување(?)39
fr.wikibooks.org16:08, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org16:08, 20 април 2015создадена со најавување(?)7
fr.wikiquote.org16:12, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:12, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org16:12, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org16:12, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org16:08, 20 април 2015создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org18:49, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:49, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org18:49, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:49, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:58, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)14
gan.wikipedia.org18:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org22:40, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:40, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org18:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org15:35, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org18:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:59, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org18:56, 22 април 2015создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org18:56, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org18:56, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:56, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org18:56, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:43, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org22:41, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:43, 22 април 2015создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org23:16, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org22:21, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org12:23, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org17:07, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org22:42, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:44, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
gu.wikibooks.org22:42, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org20:44, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org20:44, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org20:44, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:03, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org21:03, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:06, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org21:03, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org21:03, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:06, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org22:35, 23 ноември 2014создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org21:08, 22 април 2015создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org21:08, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org21:09, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org21:09, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org21:09, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org21:08, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org21:34, 22 април 2015создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org22:44, 30 март 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org21:14, 22 април 2015создадена со најавување(?)28
hi.wikibooks.org21:14, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org21:14, 22 април 2015создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org22:46, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org22:46, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org17:34, 17 септември 2018создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org21:14, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org22:43, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:36, 16 декември 2014создадена со најавување(?)17
hr.wikibooks.org21:34, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org21:40, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org21:40, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org21:34, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org11:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org11:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org22:47, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org11:17, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:17, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org11:18, 23 април 2015создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org11:17, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org11:27, 23 април 2015создадена со најавување(?)7
hy.wikibooks.org11:27, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org11:27, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org11:28, 23 април 2015создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org11:27, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org12:46, 1 септември 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:43, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:18, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org11:18, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org11:18, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:06, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)14
id.wikibooks.org11:23, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org11:29, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org00:23, 25 јули 2014создадена со најавување(?)6
id.wiktionary.org11:23, 23 април 2015создадена со најавување(?)13
ie.wikipedia.org11:29, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org11:29, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:31, 23 април 2015создадена со најавување(?)15
ii.wikipedia.org22:48, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org14:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)2
ik.wiktionary.org22:48, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org14:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)221
inh.wikipedia.org12:26, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org14:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org14:15, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:33, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)6
is.wikibooks.org23:24, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org23:24, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org23:24, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org23:24, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:27, 29 април 2014создадена со најавување(?)31
it.wikibooks.org23:26, 25 април 2015создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org23:26, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org23:28, 25 април 2015создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org23:28, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org23:28, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org23:28, 25 април 2015создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org23:26, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org23:30, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org23:30, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org22:49, 30 март 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org23:35, 25 април 2015создадена со најавување(?)8
ja.wikibooks.org23:35, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org23:35, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org23:36, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org23:36, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org23:36, 25 април 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org16:35, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:35, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org23:38, 25 април 2015создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org23:38, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:38, 25 април 2015создадена со најавување(?)4
jv.wikisource.org23:28, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org23:38, 25 април 2015создадена со најавување(?)5
kaa.wikipedia.org18:03, 26 април 2015создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org18:03, 26 април 2015создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org10:31, 15 јуни 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikibooks.org18:00, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:00, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org18:00, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:03, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org12:26, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:03, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org18:08, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org22:50, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:40, 15 март 2015создадена со најавување(?)10
kk.wikibooks.org18:08, 26 април 2015создадена со најавување(?)3
kk.wiktionary.org18:08, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org15:34, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org15:34, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org15:34, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org15:34, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org15:34, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:36, 27 април 2015создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org15:36, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:36, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:36, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org20:08, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:05, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org20:06, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org20:06, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org20:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org20:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org20:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org20:05, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org20:08, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:52, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org20:13, 26 мај 2015создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org20:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org20:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:13, 26 мај 2015создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org20:13, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:13, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:13, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:15, 26 мај 2015создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org20:15, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org20:15, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:10, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org20:10, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org20:10, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org20:10, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)7
lad.wikipedia.org17:21, 27 мај 2015создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org15:26, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org17:22, 27 мај 2015создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org17:22, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org15:26, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org12:56, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org15:26, 28 мај 2015создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org13:19, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org22:23, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:27, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org15:27, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org22:54, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org15:27, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org15:28, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:27, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org22:24, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:20, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org16:50, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org13:20, 30 мај 2015создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org13:20, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:27, 24 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:21, 30 мај 2015создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org13:21, 30 мај 2015создадена со најавување(?)4
lrc.wikipedia.org23:23, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org15:56, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org15:53, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)6
lt.wikibooks.org15:53, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org12:27, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org12:27, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:53, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org15:56, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)10
lv.wiktionary.org15:56, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org22:27, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:57, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:57, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org17:41, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)164
meta.wikimedia.org14:07, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)8.714global-renamer, sysop
mg.wikipedia.org17:41, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org17:41, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org17:41, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org17:43, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org22:56, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org22:56, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org22:55, 15 март 2015создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org22:29, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:43, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org17:43, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:03, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org22:03, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org22:22, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:03, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:03, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org16:30, 30 март 2015создадена со најавување(?)7
ml.wikibooks.org22:04, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:05, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org22:05, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:04, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org21:52, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org21:52, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:04, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mn.wiktionary.org11:04, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)7
mnw.wikipedia.org22:57, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org21:50, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:07, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org11:05, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org11:05, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:05, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org11:05, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org11:05, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:12, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)482
ms.wikibooks.org15:01, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org15:01, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org15:02, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org15:02, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:59, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org16:35, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org22:22, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org11:32, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:47, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)3
my.wiktionary.org16:35, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org11:32, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org11:34, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org11:34, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org11:34, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:32, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)2
na.wiktionary.org11:32, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org22:15, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:34, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org11:34, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org22:15, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org22:15, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:15, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org22:16, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ng.wikipedia.org23:01, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:18, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org22:18, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:30, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikibooks.org19:34, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org22:22, 20 март 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org12:20, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:34, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org19:35, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org19:35, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org19:34, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org07:42, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org07:54, 9 септември 2014создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org07:42, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:19, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org07:43, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org07:43, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org22:23, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org07:49, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org07:49, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org07:49, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org07:43, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org23:02, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:19, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org23:19, 20 јуни 2015создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org21:04, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org22:23, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org21:04, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org22:23, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org21:04, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org21:04, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org21:04, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:29, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org21:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org21:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org21:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org21:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:31, 14 март 2015создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org22:23, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org23:03, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org21:06, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org21:07, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:07, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org21:07, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org23:10, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:07, 3 август 2015создадена со најавување(?)4
pl.wikibooks.org21:08, 3 август 2015создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org21:57, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:08, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org17:50, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)2
pl.wikisource.org21:08, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:08, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org17:49, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)7
pms.wikipedia.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org01:06, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org23:12, 30 март 2020создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org21:09, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:15, 17 јули 2015создадена со најавување(?)10
pt.wikibooks.org21:10, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org22:23, 20 март 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org21:10, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org21:11, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org21:11, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:11, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org21:11, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org21:10, 3 август 2015создадена со најавување(?)5
quality.wikimedia.org22:24, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org16:42, 4 август 2015создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org16:42, 4 август 2015создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org16:42, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org23:13, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org16:42, 4 август 2015создадена со најавување(?)4
rn.wikipedia.org16:42, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org23:13, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org23:21, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org23:21, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:21, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)17
ro.wikibooks.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:52, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org16:43, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org23:40, 15 март 2015создадена со најавување(?)9
ru.wikibooks.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:24, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:22, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org17:50, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org23:29, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org23:15, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org23:29, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org12:30, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org23:24, 5 август 2015создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org23:29, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org23:29, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org12:17, 6 август 2015создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org23:29, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org23:16, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org12:17, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org23:16, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org12:18, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org12:18, 6 август 2015создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org00:27, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org12:18, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org12:18, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org23:29, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org23:19, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org22:22, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org12:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org23:19, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:37, 25 октомври 2014создадена со најавување(?)12
simple.wikiquote.org23:18, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org12:22, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org12:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org12:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org12:45, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org22:26, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:12, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)13
sk.wikibooks.org12:23, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org12:23, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org12:23, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org12:22, 6 август 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org16:07, 7 август 2015создадена со најавување(?)8
sl.wikibooks.org16:07, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org16:08, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org16:08, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org16:08, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org16:07, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org22:26, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org16:08, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org16:08, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org23:20, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:10, 23 јули 2014создадена со најавување(?)10
so.wikipedia.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org18:48, 20 август 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org17:32, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)18
sq.wikibooks.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org16:09, 7 август 2015создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org21:14, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:12, 7 август 2015создадена со најавување(?)17
sr.wikibooks.org21:12, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:12, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org21:13, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org21:13, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org21:12, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org21:14, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org21:14, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org11:58, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org22:24, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:14, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org21:14, 7 август 2015создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org11:58, 8 август 2015создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org11:59, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org11:58, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:59, 8 август 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org11:59, 8 август 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org11:59, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org12:00, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org12:00, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org12:00, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org12:00, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org11:59, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org11:12, 9 август 2015создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org11:12, 9 август 2015создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org11:12, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org23:23, 30 март 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org20:17, 23 март 2015создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org11:13, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org11:13, 9 август 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org11:13, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org11:13, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:12, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org21:51, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org12:31, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org22:25, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:25, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org22:25, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org11:53, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org22:26, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org15:26, 14 август 2015создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org11:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)5
te.wikibooks.org11:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org11:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org11:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org11:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:26, 14 август 2015создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org15:26, 14 август 2015создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org15:26, 14 август 2015создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org11:18, 15 август 2015создадена со најавување(?)9
th.wikibooks.org11:18, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org23:24, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:18, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org11:18, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org11:18, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org11:20, 15 август 2015создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org11:21, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:58, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)18
tk.wikiquote.org23:25, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:11, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:12, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org11:22, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org11:22, 15 август 2015создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org12:08, 17 август 2015создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org12:08, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org12:08, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org23:25, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org12:08, 17 август 2015создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org12:08, 17 август 2015создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org21:51, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:18, 25 јануари 2011нова сметка(?)20.480checkuser, sysop
tr.wikibooks.org15:23, 21 август 2011создадена со најавување(?)279
tr.wikimedia.org22:08, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)72bureaucrat, sysop
tr.wikinews.org15:30, 21 август 2011создадена со најавување(?)744
tr.wikiquote.org14:07, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)753editor
tr.wikisource.org15:27, 21 август 2011создадена со најавување(?)273
tr.wikivoyage.org16:20, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)50
tr.wiktionary.org14:07, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)5.505sysop
ts.wikipedia.org12:09, 17 август 2015создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org12:09, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:13, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)3
tt.wikibooks.org20:13, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
tt.wikiquote.org23:26, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org20:13, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org17:08, 24 септември 2015создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org17:08, 24 септември 2015создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org23:26, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:08, 24 септември 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org17:08, 24 септември 2015создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org22:32, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:09, 24 септември 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org17:09, 24 септември 2015создадена со најавување(?)1
ug.wikiquote.org23:26, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org17:09, 24 септември 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org16:35, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)23
uk.wikibooks.org16:35, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org16:35, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org16:35, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org16:38, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:38, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org16:35, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:39, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org16:40, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org16:40, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org16:39, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org22:32, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:14, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)8
uz.wikiquote.org20:14, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org20:14, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org12:32, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org12:32, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org12:32, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:32, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org12:32, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org15:38, 21 јули 2014создадена со најавување(?)9
vi.wikibooks.org20:49, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org16:11, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org16:11, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org16:11, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org16:11, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org16:12, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org16:12, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org23:28, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org16:12, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:21, 9 јуни 2014создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org16:12, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org22:27, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org16:12, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:00, 25 април 2014создадена со најавување(?)3.908
wikimania2005.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org22:33, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org22:34, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:50, 7 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org22:51, 7 август 2014создадена со најавување(?)406
wikimania2016.wikimedia.org20:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org17:13, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:53, 27 август 2018создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org12:12, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org12:12, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org12:12, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:13, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org12:13, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org12:13, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:41, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org20:51, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org12:13, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org20:55, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org12:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org22:31, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org12:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org12:14, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikibooks.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org13:37, 4 август 2014создадена со најавување(?)16
zh.wikibooks.org12:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org12:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org12:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikivoyage.org12:16, 15 септември 2018создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org12:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org12:17, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org22:19, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org12:17, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1