Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:11, 15 март 2018создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org12:51, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:10, 6 мај 2016создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org21:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org21:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:22, 5 јули 2017создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org11:50, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:13, 9 август 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:00, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:02, 27 мај 2015создадена со најавување(?)88autoreview
ar.wikibooks.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org21:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org21:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:13, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org18:49, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:04, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org18:32, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:31, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:33, 9 јуни 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:34, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:28, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)4
az.wikibooks.org22:19, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:47, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org22:25, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:16, 31 јули 2015создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:32, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:19, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:41, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org22:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org22:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org22:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org22:53, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org18:13, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org23:18, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:19, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:44, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:15, 27 мај 2015создадена со најавување(?)4
bn.wikibooks.org23:24, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:25, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:26, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:27, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org16:17, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org23:32, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:03, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:12, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:30, 6 ноември 2015создадена со најавување(?)12
bs.wikibooks.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org23:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org16:50, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org12:49, 24 јуни 2015создадена со најавување(?)86
ca.wikimedia.org11:14, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:53, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:17, 4 мај 2017создадена со најавување(?)19
ca.wikisource.org21:30, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:11, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org01:57, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org00:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org00:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org22:58, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org18:56, 26 ноември 2015создадена со најавување(?)9
commons.wikimedia.org17:16, 21 мај 2015создадена со најавување(?)371autopatrolled
co.wikipedia.org00:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:47, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)36
cs.wikibooks.org00:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org00:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org00:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org00:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:50, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org16:55, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:41, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org00:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org00:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org01:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:22, 29 мај 2015создадена со најавување(?)31
da.wikibooks.org01:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org01:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:23, 21 мај 2015создадена со најавување(?)44
de.wikisource.org11:03, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org17:57, 2 август 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:12, 18 март 2016создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org01:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org18:16, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org20:57, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:38, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)24
el.wikibooks.org02:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org02:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org02:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org20:27, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org02:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:06, 21 мај 2015нова сметка(?)223
en.wikibooks.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)20
en.wikiquote.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:19, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)21
eo.wikibooks.org13:44, 27 јули 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org03:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org03:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org03:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)75
es.wikibooks.org11:08, 20 мај 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org15:10, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org17:34, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org14:22, 21 септември 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org14:46, 19 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org11:46, 3 мај 2017создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org03:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org03:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:47, 19 декември 2016создадена со најавување(?)19
eu.wikibooks.org03:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org03:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:22, 29 мај 2015создадена со најавување(?)125
fa.wikiquote.org10:48, 19 јули 2017создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org17:57, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org03:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:22, 29 мај 2015создадена со најавување(?)39
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org11:26, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:42, 15 март 2016создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org03:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org11:22, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org04:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org17:54, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org17:23, 6 декември 2021создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org17:22, 21 мај 2015создадена со најавување(?)3.229
fr.wikibooks.org18:11, 21 мај 2015создадена со најавување(?)20
fr.wikinews.org18:03, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)4
fr.wikiquote.org15:43, 29 мај 2015создадена со најавување(?)20
fr.wikisource.org10:56, 25 септември 2015создадена со најавување(?)43autopatrolled
fr.wikiversity.org15:37, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)73
fr.wikivoyage.org14:32, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)13
fr.wiktionary.org18:11, 21 мај 2015создадена со најавување(?)115
fur.wikipedia.org04:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org04:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org04:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)4
ga.wikipedia.org04:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org04:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:27, 26 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:43, 17 април 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:37, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)9
got.wikipedia.org18:18, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:41, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:30, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org15:51, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org11:48, 12 мај 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org05:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:32, 29 мај 2015создадена со најавување(?)95
he.wikibooks.org15:35, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org15:35, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org15:36, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org15:36, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org15:37, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org15:41, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org11:27, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)5
hi.wikibooks.org05:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:47, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:13, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)6
hr.wikibooks.org05:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org05:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org05:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:24, 28 мај 2015создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org11:32, 29 мај 2015создадена со најавување(?)18
hu.wikibooks.org05:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org06:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org16:50, 26 август 2015создадена со најавување(?)15
hy.wikibooks.org06:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org06:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org06:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:42, 1 март 2016создадена со најавување(?)33
id.wikibooks.org06:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org06:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org06:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org06:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org06:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org11:32, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:01, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:10, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org06:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org06:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org06:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:30, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)63
it.wikibooks.org15:35, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org06:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:52, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org15:35, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org12:13, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org15:33, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org17:23, 21 мај 2015создадена со најавување(?)97
ja.wikibooks.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org07:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org07:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org21:35, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org21:35, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org07:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org17:19, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org17:15, 28 мај 2015создадена со најавување(?)18
ka.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org07:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org17:30, 28 март 2017создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org07:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org15:51, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org07:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org07:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:48, 29 мај 2015создадена со најавување(?)7
kl.wikipedia.org07:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:00, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org08:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:31, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org11:12, 3 октомври 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org08:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:54, 28 мај 2015создадена со најавување(?)108
ko.wikibooks.org08:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org08:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org15:40, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org12:07, 13 мај 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:20, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:44, 29 септември 2016создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org08:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org22:34, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org08:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org08:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org08:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org08:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org08:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org08:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:52, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org08:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org16:25, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:06, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org02:37, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org09:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org09:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org09:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org09:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:37, 25 мај 2016создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org12:14, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)8.693sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org17:15, 21 мај 2015создадена со најавување(?)6.406centralnoticeadmin, massmessage-sender, translationadmin
mg.wikipedia.org16:28, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org10:55, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org10:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org10:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)5
ml.wikipedia.org18:20, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org10:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org11:48, 29 мај 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org11:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:15, 16 март 2021создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org11:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:25, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:26, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org11:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:48, 29 мај 2015создадена со најавување(?)53
nl.wiktionary.org23:57, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org19:41, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org11:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:51, 14 април 2016создадена со најавување(?)29
no.wikibooks.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org11:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:03, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:07, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org11:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:46, 5 јули 2016создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org11:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org14:15, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org12:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org12:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:27, 27 мај 2015создадена со најавување(?)10
or.wikisource.org12:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:34, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org14:46, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)19
pag.wikipedia.org12:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org12:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org14:18, 4 август 2016создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org12:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:29, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org12:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org12:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:23, 21 мај 2015создадена со најавување(?)71autoreview
pl.wikinews.org12:57, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org20:38, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org20:37, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:38, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org12:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org18:09, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)68
pt.wikibooks.org17:59, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)9
pt.wikinews.org12:08, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org16:00, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org18:16, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org19:21, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:19, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org13:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org13:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:53, 29 мај 2015создадена со најавување(?)26
ro.wikibooks.org13:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org13:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org13:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)68uploader
ru.wikimedia.org17:26, 23 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:48, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:11, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:05, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org13:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org16:23, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org14:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org14:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org16:21, 28 мај 2015создадена со најавување(?)3
sc.wikipedia.org15:35, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org14:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org16:00, 19 септември 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org16:33, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)7
simple.wikipedia.org10:44, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org18:30, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org14:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:29, 1 август 2017создадена со најавување(?)16
sk.wikibooks.org14:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org14:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org14:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:53, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org14:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org14:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org15:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org15:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:10, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org15:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:29, 21 мај 2015создадена со најавување(?)9autopatrolled
sq.wikipedia.org18:16, 19 мај 2017создадена со најавување(?)5
sq.wikibooks.org15:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:01, 25 мај 2016создадена со најавување(?)12
sr.wikibooks.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org15:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org15:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:59, 29 мај 2015создадена со најавување(?)27
sv.wikinews.org22:36, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org11:34, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org16:51, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org03:01, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:48, 1 јули 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikibooks.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org17:38, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org16:25, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org15:03, 8 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:27, 21 декември 2015создадена со најавување(?)4
test.wikipedia.org14:02, 29 септември 2015создадена со најавување(?)25sysop
test.wikidata.org18:01, 8 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org15:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:53, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org09:41, 29 септември 2016создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org16:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:22, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)12
th.wikibooks.org16:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org16:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org16:55, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:59, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:26, 19 април 2016создадена со најавување(?)20
tr.wikibooks.org16:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org16:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org16:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org16:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:05, 25 јуни 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org16:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org16:47, 30 август 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:59, 29 мај 2015создадена со најавување(?)10
uk.wikibooks.org18:50, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:50, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)14
ur.wikibooks.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:36, 29 септември 2016создадена со најавување(?)6
uz.wikiquote.org16:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org16:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org16:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:05, 29 мај 2015создадена со најавување(?)60
vi.wikisource.org19:16, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org17:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org16:33, 28 мај 2015создадена со најавување(?)6
wa.wiktionary.org22:13, 9 август 2017создадена со најавување(?)8
www.wikidata.org17:24, 21 мај 2015создадена со најавување(?)219
wikimania2014.wikimedia.org19:09, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:02, 2 јуни 2015создадена со најавување(?)8
wikimania2016.wikimedia.org13:29, 17 декември 2015создадена со најавување(?)9
wikimania2017.wikimedia.org15:43, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)33
wikimania2018.wikimedia.org19:07, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org15:28, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)44
wo.wikipedia.org16:34, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org09:48, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org17:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org16:50, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:51, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org17:51, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:09, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:09, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:17, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:16, 27 мај 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org17:23, 21 мај 2015создадена со најавување(?)205
zh.wikinews.org15:39, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org17:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:11, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org10:06, 29 септември 2016создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org17:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0