Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:56, 22 март 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org22:59, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)8
af.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org01:40, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org03:40, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org18:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:42, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org01:40, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org01:40, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org13:59, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:28, 28 април 2018создадена со најавување(?)8autoreview
ar.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org18:28, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)3
ast.wikibooks.org22:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org22:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org01:40, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org22:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org17:11, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org22:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org22:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org18:52, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org22:44, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org03:32, 17 мај 2018создадена со најавување(?)12
az.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:12, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org19:32, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org19:36, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org18:01, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org21:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:29, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)9
be.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org18:30, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org17:13, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)11
bg.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org17:13, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bh.wiktionary.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
blk.wikipedia.org18:02, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)12
bn.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org22:51, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:51, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:34, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org04:36, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org23:32, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:44, 17 мај 2018создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:34, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org21:50, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:55, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org22:55, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:55, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)2.196autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org22:56, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org18:30, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org22:56, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org22:56, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:56, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)5
cs.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org18:00, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:49, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)19
de.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org22:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org21:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:31, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org23:35, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
eml.wikipedia.org19:43, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org19:06, 10 септември 2014нова сметка(?)470extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)7
en.wikinews.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)7
en.wikiquote.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)18
en.wikisource.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)4
en.wikivoyage.org22:52, 27 август 2018создадена со најавување(?)16
en.wiktionary.org16:55, 20 септември 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org19:39, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org17:14, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org23:36, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org17:14, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:41, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org18:40, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)46
es.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)5
es.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org22:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
et.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:31, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:15, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org17:15, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:41, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)3
eu.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:13, 8 мај 2018создадена со најавување(?)6
fa.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org23:27, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org18:32, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:38, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:56, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org17:15, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:06, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)31
fr.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org23:26, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org22:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikibooks.org00:42, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org00:42, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)10
gl.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org17:16, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org02:35, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org19:01, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org02:35, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
gu.wikibooks.org02:36, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org17:16, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:50, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:28, 28 април 2018создадена со најавување(?)7
he.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org16:12, 14 мај 2018создадена со најавување(?)3
hif.wiktionary.org22:35, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)44
hi.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org17:17, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org05:57, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org02:37, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)24
hr.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org17:17, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org02:38, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org17:18, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org02:38, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org00:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org17:18, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
hy.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org22:35, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org02:39, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
id.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org23:38, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org23:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org02:41, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org02:41, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org02:42, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org07:56, 30 мај 2018создадена со најавување(?)7
inh.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org23:36, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:06, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)16
it.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:27, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org23:35, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org22:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org19:08, 28 април 2018создадена со најавување(?)22
ja.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org18:42, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org19:51, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:18, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)6
ka.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org18:03, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org04:25, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:44, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org04:25, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org23:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikibooks.org04:26, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org17:19, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:26, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org23:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)3
krc.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org04:27, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org04:27, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org04:27, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org04:27, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org00:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org04:28, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org17:58, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org00:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikibooks.org04:30, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org04:30, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org22:50, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org17:59, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org22:36, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org17:59, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org18:54, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org18:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org04:32, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:06, 10 септември 2014создадена со најавување(?)3checkuser
lo.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)15
lt.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org00:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)11
lv.wikibooks.org04:33, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org21:40, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:15, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)219
meta.wikimedia.org19:08, 10 септември 2014создадена со најавување(?)2.924steward, sysop
mg.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org04:34, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org04:34, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org04:37, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org18:32, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org18:00, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:01, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org18:16, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org20:54, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
mn.wikibooks.org04:40, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org18:35, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:01, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)7
ms.wikibooks.org22:59, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org04:49, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:32, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
my.wikibooks.org04:49, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org04:51, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org22:36, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org04:51, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org04:51, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org23:24, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
nds.wikibooks.org04:51, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org04:51, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org23:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org04:52, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org21:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:56, 2 мај 2018создадена со најавување(?)7
nl.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org18:37, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org23:28, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org00:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org22:55, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org23:48, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:40, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org18:37, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:27, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:02, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:55, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org18:38, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org23:05, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org01:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org02:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:51, 27 август 2018создадена со најавување(?)11
pa-us.wikimedia.org23:06, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org05:04, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)9autoreview
pl.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org19:55, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org23:27, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikibooks.org05:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:38, 25 септември 2014создадена со најавување(?)17.951checkuser, suppress, sysop
pt.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)3
pt.wikimedia.org19:05, 29 јули 2018создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org21:23, 15 јули 2018создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org23:07, 27 август 2018создадена со најавување(?)6
pt.wikisource.org23:06, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org23:07, 27 август 2018создадена со најавување(?)8
pwn.wikipedia.org18:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org23:07, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org05:14, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org05:14, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org05:15, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org05:14, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org05:15, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org01:40, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:55, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)7
ro.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:12, 27 август 2018создадена со најавување(?)16
ru.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:39, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
rw.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org02:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org00:02, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:57, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org18:02, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:02, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:02, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org05:20, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org05:20, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org05:20, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:39, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:57, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org22:36, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:49, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org22:46, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org04:32, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:56, 27 мај 2018создадена со најавување(?)362rollbacker
simple.wikibooks.org22:59, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org19:53, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org21:41, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org21:41, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)18
sk.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)6
sl.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:12, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:57, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org01:42, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org05:25, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:07, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)130
so.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:21, 17 мај 2018создадена со најавување(?)107
sq.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)10
sq.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:47, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:21, 31 мај 2018создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org04:08, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org01:53, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org05:28, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org18:07, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:26, 1 мај 2018создадена со најавување(?)8
sv.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:57, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
sw.wikibooks.org05:28, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org01:44, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org01:48, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)9
ta.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:10, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org18:36, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org02:02, 15 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:54, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org22:45, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:48, 21 јули 2018создадена со најавување(?)165sysop
test.wikidata.org19:11, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org02:09, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org23:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org18:11, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:45, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:55, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)15
th.wikibooks.org23:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org05:34, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org05:37, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org05:37, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)9
tl.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org01:56, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org05:38, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org18:35, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:28, 28 април 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org18:40, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org00:04, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org01:50, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:58, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org01:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org05:50, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:01, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org18:40, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org06:01, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org06:01, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:18, 4 мај 2018создадена со најавување(?)7
uk.wikibooks.org23:03, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org23:04, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org05:13, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org02:00, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
uz.wikibooks.org06:01, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org18:12, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org01:45, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org18:12, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:12, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:02, 28 август 2018создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org23:00, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org18:13, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:46, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org06:03, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org06:03, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org06:05, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org21:40, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:48, 10 јануари 2016создадена со најавување(?)7.856
wikimania2005.wikimedia.org01:17, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org23:30, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org01:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org23:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org01:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org01:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org01:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org02:14, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org22:51, 27 август 2018создадена со најавување(?)603
wo.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org18:14, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org06:06, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org06:06, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org02:06, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org01:47, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org06:07, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org06:07, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org22:37, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org06:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org06:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org06:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org02:03, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org19:55, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikibooks.org06:09, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org06:09, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org18:15, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org01:41, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org02:10, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org17:31, 8 мај 2018создадена со најавување(?)12
zh.wikibooks.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org23:33, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org00:05, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org23:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org22:58, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:56, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org01:48, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org01:58, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org06:09, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org01:43, 28 август 2018создадена со најавување(?)0