Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org03:55, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org08:09, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org12:23, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org06:49, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org23:00, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org03:41, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:56, 10 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org23:20, 3 декември 2014создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org05:50, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org06:40, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:33, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)7
co.wikipedia.org03:12, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:43, 16 април 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org07:56, 22 јануари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org06:03, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org03:54, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org23:58, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org08:21, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)79
en.wikibooks.org05:06, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org07:55, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org07:55, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org07:55, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org07:55, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org07:52, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org03:59, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:10, 29 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org03:42, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:03, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org06:45, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org01:03, 18 јули 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)40sysop
fr.wikipedia.org01:04, 2 јуни 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org03:43, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org06:51, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:12, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org06:29, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org05:48, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:33, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org05:57, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:22, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org03:29, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:38, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org06:07, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org14:36, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:45, 15 август 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:23, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:21, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:20, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:33, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)203
meta.wikimedia.org02:33, 13 септември 2014нова сметка(?)264translationadmin
ml.wikipedia.org01:12, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:09, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org06:22, 16 септември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:10, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org02:49, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:58, 12 јануари 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org00:32, 13 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:30, 20 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org03:32, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org04:09, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org03:51, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:15, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:52, 19 мај 2016создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org08:33, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:59, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org06:57, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org03:09, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:52, 1 април 2015создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org08:15, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)17import
th.wikipedia.org07:05, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org03:05, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:21, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org23:52, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org06:52, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org07:55, 19 мај 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org04:41, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org02:30, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org01:38, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org03:17, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org05:12, 21 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:11, 4 август 2015создадена со најавување(?)0