Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Tgr (WMF)
  • Зачленет: 15:04, 7 ноември 2013 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 7.803
  • Број на приврзани сметки: 233
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:25, 5 август 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org17:24, 3 септември 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:37, 31 јули 2018создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org21:45, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:46, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org21:46, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org06:40, 16 јуни 2014создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org20:35, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org21:47, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org21:47, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org21:13, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:47, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:56, 4 мај 2014создадена со најавување(?)14
arz.wikipedia.org21:40, 31 мај 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org09:53, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:48, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:00, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org21:48, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:48, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org23:55, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:07, 14 август 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org00:58, 27 јуни 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org12:38, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:25, 1 февруари 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org19:23, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org01:32, 27 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org19:56, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:52, 20 август 2015создадена со најавување(?)11
bn.wiktionary.org07:06, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org09:14, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:56, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org22:02, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org21:10, 18 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org07:26, 9 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org13:10, 14 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org01:51, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org01:53, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:56, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)185autopatrolled
cs.wikipedia.org20:02, 4 мај 2014создадена со најавување(?)11
cs.wikisource.org14:51, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:55, 18 септември 2014создадена со најавување(?)3
cy.wikipedia.org04:45, 15 јануари 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:37, 22 март 2017создадена со најавување(?)4
de.wikipedia.org17:22, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)16
de.wikibooks.org10:51, 11 ноември 2014создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org08:36, 29 август 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org02:26, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org20:46, 17 март 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:30, 9 ноември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org20:55, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org09:56, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org15:25, 5 август 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:37, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:03, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org09:53, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:04, 7 ноември 2013нова сметка(?)841extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)38
en.wiktionary.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:03, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org00:57, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:38, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)18
es.wikisource.org05:21, 3 декември 2022создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org19:58, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:42, 7 јуни 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:10, 23 април 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:44, 11 декември 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org01:10, 11 април 2014создадена со најавување(?)4
fa.wiktionary.org18:42, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:03, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org05:16, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org17:23, 7 април 2023создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org12:38, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)4
fr.wikibooks.org09:12, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org08:37, 29 август 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org09:12, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org01:22, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org10:47, 4 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org07:28, 8 март 2014создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org09:05, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org02:51, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:11, 18 април 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:03, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:14, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:32, 22 април 2014создадена со најавување(?)74
he.wikisource.org16:05, 23 мај 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org07:11, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:50, 26 мај 2016создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org18:31, 7 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org22:17, 20 јули 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:03, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org04:45, 15 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org01:28, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)78
hu.wikibooks.org21:56, 22 октомври 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org00:48, 14 јуни 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org21:32, 21 август 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org22:14, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org01:27, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org19:08, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org00:30, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org08:13, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:17, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org02:06, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org01:53, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org05:54, 28 јули 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:12, 8 декември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org23:21, 14 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org21:32, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:04, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org23:25, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:30, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org01:30, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org09:19, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:30, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:08, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org12:22, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org01:32, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:53, 2 септември 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:25, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:15, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:23, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:45, 1 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:27, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:58, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org03:43, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)3.679translationadmin
meta.wikimedia.org18:23, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)678oauthadmin, translationadmin
mk.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org20:44, 29 август 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org03:17, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:46, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org22:47, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:08, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org09:14, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:24, 28 јули 2023создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:08, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org04:45, 15 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:08, 4 мај 2014создадена со најавување(?)4
no.wikimedia.org18:36, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:46, 9 ноември 2022создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:20, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:39, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org22:00, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:49, 19 август 2023создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org02:54, 2 април 2014создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:37, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org04:39, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:15, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org00:49, 15 март 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org01:07, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org14:46, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:59, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:12, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:48, 23 април 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org05:11, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org16:58, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org07:12, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org00:27, 26 јуни 2023создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org20:38, 31 јули 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)5
ru.wikimedia.org09:32, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:46, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org02:21, 6 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org03:53, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:04, 4 јули 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org00:58, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org01:19, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:14, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:55, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org11:23, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:22, 4 јуни 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org22:01, 12 ноември 2014создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org19:14, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org01:55, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org20:39, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org14:48, 15 август 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:02, 28 јули 2014создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org22:07, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org19:53, 17 декември 2013создадена со најавување(?)2
test-commons.wikimedia.org02:42, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:17, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)2.057sysop
test.wikidata.org11:51, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)10
te.wikipedia.org03:13, 27 септември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:23, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)2
th.wikibooks.org22:02, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:39, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:14, 12 јуни 2015создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org08:27, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org11:44, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org03:43, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:13, 4 мај 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:24, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)7
vo.wikipedia.org02:16, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:24, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)14
www.wikifunctions.org00:46, 27 јули 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org01:01, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org09:16, 1 февруари 2014создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org01:23, 21 февруари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org09:36, 14 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org00:29, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org11:14, 25 ноември 2017создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org20:02, 21 март 2019создадена со најавување(?)2
wo.wikipedia.org09:14, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org20:12, 14 август 2014создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org07:36, 31 јули 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org10:50, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org15:49, 30 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:36, 31 јули 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org01:34, 14 март 2014создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org02:16, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:16, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0