Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Teles
  • Зачленет: 14:03, 11 јануари 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 114.149
  • Број на приврзани сметки: 931
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org07:52, 20 декември 2010создадена со најавување(?)1
ab.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org09:43, 17 јули 2010создадена со најавување(?)11
advisory.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:36, 10 септември 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org10:01, 21 мај 2010создадена со најавување(?)32
af.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org09:45, 17 јули 2010создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:24, 27 декември 2010создадена со најавување(?)4
alt.wikipedia.org18:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org20:04, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org06:20, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)11
am.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org08:47, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)4
ang.wikibooks.org08:26, 24 декември 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org10:16, 12 декември 2010создадена со најавување(?)1
ang.wikisource.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org10:18, 12 декември 2010создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org02:30, 19 декември 2010создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org22:16, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)6editor
ar.wikibooks.org14:11, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org11:17, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:42, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org10:01, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:26, 12 декември 2010создадена со најавување(?)18
ast.wikipedia.org08:26, 23 јули 2010создадена со најавување(?)19
ast.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
as.wikibooks.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:49, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org10:16, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org06:35, 1 јули 2010создадена со најавување(?)53
az.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org10:55, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org11:43, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org18:49, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org21:42, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org11:29, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ba.wikibooks.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:49, 17 јули 2010создадена со најавување(?)4
bcl.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org11:16, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org02:31, 26 декември 2010создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org08:11, 1 јули 2010создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org05:55, 28 јули 2012создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org00:47, 30 мај 2010создадена со најавување(?)8
bg.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org18:09, 28 декември 2010создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org06:28, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org09:38, 20 декември 2010создадена со најавување(?)1
bjn.wiktionary.org05:00, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org05:00, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
bm.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:04, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)15
bn.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org05:32, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org10:06, 25 декември 2010создадена со најавување(?)7
bo.wikibooks.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org07:45, 12 август 2010создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org08:54, 14 август 2010создадена со најавување(?)5
br.wikimedia.org07:35, 4 март 2011создадена со најавување(?)192bureaucrat, sysop
br.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org10:15, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:03, 18 септември 2010создадена со најавување(?)17
bs.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org09:14, 27 јануари 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org13:11, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org11:26, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org00:47, 30 мај 2010создадена со најавување(?)14
ca.wikibooks.org02:38, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org21:58, 6 март 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikinews.org05:36, 10 септември 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org02:10, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org12:45, 22 декември 2010создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)8
ce.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
cho.wikipedia.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org09:29, 17 јули 2010создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org10:10, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:32, 17 јануари 2010потврдено со лозинка(?)8.028image-reviewer
co.wikipedia.org00:32, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org11:15, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
co.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org09:51, 17 јули 2010создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org20:23, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org09:25, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org00:47, 30 мај 2010создадена со најавување(?)12
cs.wikibooks.org07:16, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org10:20, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)4
cs.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org22:19, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)8
cu.wikipedia.org13:07, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org08:45, 1 јули 2010создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:55, 8 декември 2010создадена со најавување(?)20
cy.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:42, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org09:47, 12 декември 2010создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org09:21, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:27, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)27autoreview
de.wikibooks.org09:47, 12 декември 2010создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org10:00, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org11:36, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)9
de.wikisource.org10:18, 12 декември 2010создадена со најавување(?)5
de.wikiversity.org11:37, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org14:38, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
diq.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org11:14, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org08:41, 1 јули 2010создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org04:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
dz.wiktionary.org20:24, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org21:05, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org20:24, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org22:09, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)4
el.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org09:52, 17 јули 2010создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org10:00, 17 јануари 2010потврдено со лозинка(?)13.632extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org01:55, 3 септември 2010создадена со најавување(?)43
en.wikinews.org09:11, 13 февруари 2010создадена со најавување(?)48
en.wikiquote.org08:35, 12 февруари 2010создадена со најавување(?)144
en.wikisource.org21:55, 31 мај 2010создадена со најавување(?)16
en.wikiversity.org09:02, 12 февруари 2010создадена со најавување(?)163
en.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)10
en.wiktionary.org22:57, 6 февруари 2010создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org08:41, 1 јули 2010создадена со најавување(?)13
eo.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org04:42, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org10:14, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org07:30, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org01:05, 16 декември 2010создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org07:10, 16 јануари 2010потврдено со лозинка(?)843
es.wikibooks.org10:47, 7 септември 2010создадена со најавување(?)22
es.wikinews.org05:36, 10 септември 2010создадена со најавување(?)13
es.wikiquote.org05:08, 3 јули 2010создадена со најавување(?)69
es.wikisource.org02:09, 19 декември 2010создадена со најавување(?)39
es.wikiversity.org06:22, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)21
es.wikivoyage.org01:00, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org08:11, 25 јули 2010создадена со најавување(?)49
et.wikipedia.org00:45, 30 мај 2010создадена со најавување(?)5
et.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org11:13, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org08:30, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org08:32, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org13:24, 22 декември 2010создадена со најавување(?)32
eu.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org20:09, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org00:33, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)23
fa.wikipedia.org00:45, 30 мај 2010создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org08:51, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org18:01, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org06:12, 4 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org11:05, 28 декември 2010создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:47, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)13
fi.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
fi.wikimedia.org11:12, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org09:44, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org08:05, 27 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org05:30, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org09:39, 17 јули 2010создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org20:04, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:13, 26 декември 2010создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org09:08, 27 јануари 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org11:23, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)66
fr.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org16:51, 26 декември 2010создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org02:32, 26 декември 2010создадена со најавување(?)10
fr.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)12
fr.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)9
fr.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org10:07, 12 декември 2010создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org08:04, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org08:03, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)5
fy.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org13:27, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org16:53, 26 декември 2010создадена со најавување(?)1
ga.wikibooks.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org16:35, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:50, 17 декември 2010создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:21, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org08:33, 23 јули 2010создадена со најавување(?)30
gl.wikibooks.org06:39, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:39, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org06:39, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:39, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:39, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org18:31, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org10:24, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)3
got.wikibooks.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org12:25, 24 декември 2010создадена со најавување(?)7
gu.wikibooks.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org03:55, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org04:50, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org05:00, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:32, 23 јули 2010создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)44
he.wikipedia.org07:33, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org10:33, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org11:28, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org09:19, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:24, 27 декември 2010создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org07:21, 16 декември 2010создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org00:45, 30 мај 2010создадена со најавување(?)44
hi.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org15:08, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org05:40, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org05:33, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org07:51, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)15
hr.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org08:34, 1 јули 2010создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org07:35, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)2
ht.wikisource.org20:25, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org07:51, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)12
hu.wikibooks.org21:06, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org23:58, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org18:18, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org08:14, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)19
hy.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org20:26, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org08:48, 10 јули 2010создадена со најавување(?)132
ia.wikibooks.org10:16, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org15:35, 2 февруари 2010потврдено со лозинка(?)61
id.wikibooks.org07:50, 26 декември 2010создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org21:46, 29 декември 2010создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org08:07, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org08:07, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ie.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)18
ie.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org20:26, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:21, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org23:08, 13 декември 2010создадена со најавување(?)21
inh.wikipedia.org14:51, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org10:23, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:44, 30 мај 2010создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org07:23, 13 февруари 2010создадена со најавување(?)32
it.wikibooks.org13:28, 21 декември 2010создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org09:59, 29 декември 2010создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org11:36, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)7
it.wikisource.org08:55, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org21:45, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org21:16, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:36, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)12
ja.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org08:52, 28 декември 2010создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org08:33, 1 јули 2010создадена со најавување(?)9
jv.wikisource.org06:10, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org08:15, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ka.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org09:40, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org00:17, 17 април 2011создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org21:35, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org23:05, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org07:25, 16 декември 2010создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org20:26, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:15, 20 декември 2010создадена со најавување(?)6
kk.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org20:26, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:47, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org10:50, 28 декември 2010создадена со најавување(?)3
km.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org08:54, 23 декември 2010создадена со најавување(?)8
kn.wikibooks.org20:26, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org05:22, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org07:43, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org16:52, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)6
ko.wikiversity.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org09:20, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org11:58, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:28, 12 декември 2010создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org08:31, 1 јули 2010создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org10:31, 29 декември 2010создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:11, 29 декември 2010создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org07:17, 5 октомври 2010создадена со најавување(?)8
la.wikipedia.org08:18, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)13
la.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
la.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org16:50, 26 декември 2010создадена со најавување(?)7
lb.wikibooks.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org11:18, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:23, 31 март 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org06:51, 3 септември 2020создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org23:17, 14 март 2010создадена со најавување(?)16
li.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org15:08, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org20:04, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org22:40, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ln.wikibooks.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org05:50, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org17:29, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org00:20, 17 април 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org08:31, 1 јули 2010создадена со најавување(?)5
lt.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:43, 30 мај 2010создадена со најавување(?)19
lv.wikibooks.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org00:03, 15 декември 2010создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org06:51, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:49, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org00:26, 30 јануари 2010создадена со најавување(?)391autopatrolled
meta.wikimedia.org00:16, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)5.825steward, sysop
mg.wikipedia.org09:59, 29 декември 2010создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org07:48, 20 декември 2010создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org20:27, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org08:17, 1 јули 2010создадена со најавување(?)22
mk.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org10:42, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org00:43, 30 мај 2010создадена со најавување(?)34
ml.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org08:39, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org09:24, 17 декември 2010создадена со најавување(?)3
ml.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org02:34, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org02:34, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org13:06, 21 декември 2010создадена со најавување(?)18
mn.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:39, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org23:58, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:36, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org08:16, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)5
mr.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:59, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:44, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)109
ms.wikibooks.org09:15, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ms.wiktionary.org07:15, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org23:52, 21 март 2010создадена со најавување(?)6
mx.wikimedia.org01:58, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org14:26, 6 септември 2010создадена со најавување(?)6
my.wikibooks.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org08:47, 28 декември 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org07:25, 16 декември 2010создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:04, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org09:56, 20 декември 2010создадена со најавување(?)23
nds.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:18, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ne.wikibooks.org16:10, 2 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:24, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:37, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)14
nl.wikibooks.org12:18, 21 декември 2010создадена со најавување(?)12
nl.wikimedia.org08:39, 3 јули 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org10:28, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)7
nl.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
nn.wikipedia.org08:20, 1 јули 2010создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org07:28, 16 декември 2010создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org07:30, 7 март 2010создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org10:41, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org10:12, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org09:13, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org14:51, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org16:10, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:20, 1 јули 2010создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org10:16, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org14:57, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org15:39, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org08:21, 1 јули 2010создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org10:08, 12 декември 2010создадена со најавување(?)13
pa-us.wikimedia.org15:36, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org09:58, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org09:30, 17 јули 2010создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org07:59, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)4
pa.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:08, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org05:00, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)7
pfl.wikipedia.org09:01, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org20:28, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:47, 26 јануари 2010потврдено со лозинка(?)12autoreview
pl.wikibooks.org10:30, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)16
pl.wikimedia.org18:04, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org16:56, 26 декември 2010создадена со најавување(?)16
pl.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org11:19, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org09:30, 17 јули 2010создадена со најавување(?)3
pms.wikisource.org20:04, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ps.wikibooks.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org05:32, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:03, 11 јануари 2010домашно вики(?)79.038sysop
pt.wikibooks.org10:19, 10 март 2010создадена со најавување(?)82
pt.wikimedia.org21:08, 19 април 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org06:38, 13 јануари 2010потврдено со лозинка(?)185
pt.wikiquote.org06:38, 13 јануари 2010потврдено со лозинка(?)114
pt.wikisource.org15:55, 31 март 2010создадена со најавување(?)42
pt.wikiversity.org08:46, 23 јануари 2010создадена со најавување(?)86
pt.wikivoyage.org19:03, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)95
pt.wiktionary.org08:47, 23 јануари 2010создадена со најавување(?)147
pwn.wikipedia.org20:04, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:23, 1 јули 2010создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org06:13, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)1
rn.wiktionary.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:50, 22 февруари 2010создадена со најавување(?)10
ro.wikibooks.org10:46, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org10:16, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)9
ro.wikivoyage.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org13:32, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:46, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)38uploader
ru.wikibooks.org11:30, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org10:40, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org21:51, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org23:56, 19 декември 2010создадена со најавување(?)7
ru.wikisource.org20:30, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org05:58, 23 декември 2010создадена со најавување(?)16
rw.wikipedia.org14:59, 22 декември 2010создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org08:23, 1 јули 2010создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org07:33, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org00:22, 17 април 2011создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org06:51, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org06:00, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)7
sa.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org00:22, 17 април 2011создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org07:58, 20 декември 2010создадена со најавување(?)7
scn.wiktionary.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org11:19, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)24
sc.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:54, 8 декември 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:13, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org10:39, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org21:43, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:32, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org04:51, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:09, 12 декември 2010создадена со најавување(?)19
sh.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org10:00, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:39, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1.073rollbacker
simple.wikibooks.org20:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org01:50, 17 јули 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org01:49, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)22
si.wikipedia.org11:29, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)13
si.wikibooks.org09:59, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:31, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)285
sk.wikibooks.org14:01, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org23:02, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org00:43, 30 мај 2010создадена со најавување(?)19
sl.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org18:26, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org07:33, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sn.wiktionary.org20:30, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org08:00, 9 август 2010создадена со најавување(?)16
so.wikipedia.org10:19, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)22
so.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org06:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)28
sq.wikipedia.org00:42, 30 мај 2010создадена со најавување(?)50
sq.wikibooks.org11:51, 22 декември 2010создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org18:34, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org00:42, 30 мај 2010создадена со најавување(?)21
sr.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org08:05, 1 јули 2010создадена со најавување(?)228
st.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org10:10, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)13
su.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org07:50, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)13
sv.wikibooks.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org10:28, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org12:21, 18 декември 2010создадена со најавување(?)16
sw.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org04:34, 14 мај 2010создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org06:33, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:42, 30 мај 2010создадена со најавување(?)23
ta.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org23:58, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:18, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org23:58, 19 декември 2010создадена со најавување(?)70
test2.wikipedia.org23:44, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)2
test-commons.wikimedia.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:38, 13 јануари 2010потврдено со лозинка(?)37
test.wikidata.org18:27, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org21:47, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:35, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)18
te.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org07:59, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org09:57, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org07:40, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:41, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)7
th.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org09:35, 25 декември 2010создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org08:31, 27 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org07:48, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)191
tl.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org23:58, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:51, 14 февруари 2010создадена со најавување(?)15autoreview
tr.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org10:37, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org03:12, 19 декември 2010создадена со најавување(?)7
ts.wikipedia.org10:26, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
tt.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
tw.wiktionary.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:40, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org15:42, 29 август 2011создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org17:55, 28 декември 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ug.wikibooks.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:50, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)43
uk.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org00:42, 30 мај 2010создадена со најавување(?)13
ur.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org07:59, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)18
uz.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org11:29, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)9
vec.wikisource.org08:49, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:09, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org00:41, 30 мај 2010создадена со најавување(?)24
vi.wikibooks.org20:43, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)18
vi.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org04:23, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org05:07, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org23:19, 14 март 2010создадена со најавување(?)4
vo.wikipedia.org10:14, 19 декември 2010создадена со најавување(?)16
vo.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:33, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)6
wa.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org21:27, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:04, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)296
wikimania2005.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org06:47, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)4
wikimania2012.wikimedia.org10:02, 16 мај 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org10:35, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org00:10, 24 јули 2014создадена со најавување(?)7
wikimania2016.wikimedia.org12:55, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)47
wikimania2017.wikimedia.org18:18, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org17:19, 1 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:56, 8 март 2019создадена со најавување(?)7
wo.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org10:47, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org20:31, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:59, 2 септември 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org06:05, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org20:32, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org20:32, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org18:43, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org20:32, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org20:32, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org06:28, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org00:02, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org07:09, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org00:40, 30 мај 2010создадена со најавување(?)20
zh.wikipedia.org22:13, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)9
zh.wikibooks.org10:10, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org06:19, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:29, 18 декември 2010создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org06:30, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org19:18, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:26, 12 декември 2010создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org20:55, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)4
zu.wikibooks.org06:29, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org06:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0