Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Tegel
  • Зачленет: 13:28, 2 мај 2009 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 234.782
  • Број на приврзани сметки: 909
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org11:40, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org05:28, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)334
ab.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org05:28, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)50
advisory.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org12:36, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)14
af.wikipedia.org01:24, 3 јули 2009создадена со најавување(?)319
af.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org23:05, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org14:25, 25 јули 2011создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org00:57, 13 јули 2010создадена со најавување(?)20
ak.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org02:21, 29 септември 2009создадена со најавување(?)99
alt.wikipedia.org13:11, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org17:33, 18 декември 2010создадена со најавување(?)41
am.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org20:54, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ang.wikipedia.org20:44, 4 август 2009создадена со најавување(?)54
ang.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org16:59, 18 септември 2011создадена со најавување(?)9
an.wikipedia.org21:24, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)105
an.wiktionary.org23:05, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org17:34, 18 декември 2010создадена со најавување(?)11
ar.wikipedia.org03:28, 20 август 2009создадена со најавување(?)63autoreview
ar.wikibooks.org20:56, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)18
ar.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org12:20, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)26
ar.wikiquote.org23:44, 16 мај 2011создадена со најавување(?)18
ar.wikisource.org12:37, 11 декември 2010создадена со најавување(?)13
ar.wikiversity.org22:29, 3 декември 2011создадена со најавување(?)8
ar.wiktionary.org19:07, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)21
ary.wikipedia.org20:55, 2 септември 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org12:38, 11 декември 2010создадена со најавување(?)356
ast.wikipedia.org01:39, 14 февруари 2010создадена со најавување(?)159
ast.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org00:47, 29 април 2011создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org17:35, 18 декември 2010создадена со најавување(?)30
as.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:07, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)2
as.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)5
av.wikipedia.org20:34, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)11
av.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org17:31, 13 јули 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org19:07, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)11
ay.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org09:54, 25 јули 2015создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org16:59, 19 септември 2009создадена со најавување(?)998extendedconfirmed
az.wikibooks.org20:25, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
az.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)13
az.wikisource.org21:49, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)13
az.wiktionary.org20:38, 14 март 2011создадена со најавување(?)11
ban.wikipedia.org19:02, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org11:35, 3 октомври 2010создадена со најавување(?)256
bat-smg.wikipedia.org09:37, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)29
ba.wikipedia.org11:51, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)42
ba.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org23:48, 3 декември 2010создадена со најавување(?)30
bcl.wiktionary.org01:59, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org03:09, 9 март 2013создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org12:55, 11 септември 2010создадена со најавување(?)42
beta.wikiversity.org23:05, 27 февруари 2010создадена со најавување(?)67
be.wikipedia.org11:40, 6 март 2010создадена со најавување(?)93
be.wikibooks.org23:07, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org01:06, 30 април 2012создадена со најавување(?)5
be.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org20:05, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org23:07, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org14:54, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)755autopatrolled, extendedconfirmed, ipblock-exempt
bg.wikibooks.org09:31, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)7
bg.wikinews.org23:08, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org00:40, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)30
bg.wikisource.org01:45, 20 март 2011создадена со најавување(?)5
bg.wiktionary.org21:36, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)116
bh.wikipedia.org01:59, 1 јули 2011создадена со најавување(?)18
bh.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org22:43, 12 јуни 2010создадена со најавување(?)6
bi.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:26, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)10
bm.wikipedia.org09:44, 30 април 2011создадена со најавување(?)10
bm.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:14, 13 јули 2009создадена со најавување(?)377
bn.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)9
bn.wikisource.org23:09, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)13
bn.wikivoyage.org17:26, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:18, 23 јули 2011создадена со најавување(?)5
bo.wikipedia.org19:11, 19 август 2009создадена со најавување(?)18
bo.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org20:13, 15 декември 2009создадена со најавување(?)5
br.wikipedia.org00:22, 11 септември 2010создадена со најавување(?)78
br.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
br.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org19:54, 2 декември 2010создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org10:26, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
bs.wikipedia.org01:18, 17 август 2009создадена со најавување(?)320
bs.wikibooks.org23:10, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)3
bs.wikinews.org23:10, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org20:37, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)8
bs.wikisource.org23:10, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org11:25, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org11:51, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)30
bxr.wikipedia.org00:23, 3 декември 2010создадена со најавување(?)172
ca.wikipedia.org20:23, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)91
ca.wikibooks.org13:14, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)16
ca.wikimedia.org20:10, 21 март 2016создадена со најавување(?)38
ca.wikinews.org22:24, 3 декември 2011создадена со најавување(?)10
ca.wikiquote.org21:44, 25 јули 2011создадена со најавување(?)30
ca.wikisource.org01:32, 23 јули 2011создадена со најавување(?)15
ca.wiktionary.org14:22, 25 јули 2011создадена со најавување(?)82
cbk-zam.wikipedia.org11:51, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)23
cdo.wikipedia.org02:41, 11 јули 2011создадена со најавување(?)17
ceb.wikipedia.org13:39, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)36
ce.wikipedia.org00:35, 28 ноември 2010создадена со најавување(?)21
cho.wikipedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org01:34, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)21
chr.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)5
ch.wikipedia.org14:02, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ch.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)7
ckb.wikipedia.org16:42, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)51
commons.wikimedia.org23:51, 11 мај 2009создадена со најавување(?)2.417patroller
co.wikipedia.org23:25, 8 септември 2010создадена со најавување(?)21
co.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
co.wikiquote.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
crh.wikipedia.org12:50, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org14:42, 16 јули 2011создадена со најавување(?)54
cr.wikiquote.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:38, 15 мај 2011создадена со најавување(?)20
csb.wiktionary.org17:46, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org23:22, 10 јуни 2009создадена со најавување(?)84
cs.wikibooks.org17:16, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)11
cs.wikinews.org20:43, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)9
cs.wikiquote.org22:28, 3 декември 2011создадена со најавување(?)16
cs.wikisource.org19:00, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)30
cs.wikiversity.org19:13, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)53
cs.wiktionary.org15:22, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)144
cu.wikipedia.org01:40, 9 јули 2011создадена со најавување(?)26
cv.wikipedia.org02:59, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)19
cv.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
cy.wikipedia.org16:15, 17 јули 2010создадена со најавување(?)141
cy.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)7
dag.wikipedia.org15:04, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:33, 28 мај 2009создадена со најавување(?)90
da.wikibooks.org18:47, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)10
da.wikiquote.org20:37, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)18
da.wikisource.org18:27, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)9
da.wiktionary.org20:33, 7 март 2011создадена со најавување(?)40
de.wikipedia.org17:55, 25 мај 2009создадена со најавување(?)250autoreview
de.wikibooks.org22:22, 3 декември 2011создадена со најавување(?)99
de.wikinews.org21:00, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)87
de.wikiquote.org03:26, 2 декември 2009создадена со најавување(?)76
de.wikisource.org20:20, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)81
de.wikiversity.org21:43, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)67
de.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)13
de.wiktionary.org18:37, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)216autoreview
din.wikipedia.org16:17, 28 септември 2017создадена со најавување(?)10
diq.wikipedia.org18:57, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)36
dk.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
dsb.wikipedia.org16:15, 17 јули 2010создадена со најавување(?)9
dty.wikipedia.org20:51, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org03:35, 6 март 2011создадена со најавување(?)7
dv.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org01:11, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)8
dz.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org12:22, 13 јули 2011создадена со најавување(?)16
el.wikipedia.org04:02, 2 август 2009создадена со најавување(?)154
el.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)17
el.wikinews.org22:24, 3 декември 2011создадена со најавување(?)11
el.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)9
el.wikisource.org00:49, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org20:48, 22 септември 2011создадена со најавување(?)7
el.wikivoyage.org04:29, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
el.wiktionary.org22:05, 3 декември 2011создадена со најавување(?)112
eml.wikipedia.org01:30, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)12
en.wikipedia.org13:28, 2 мај 2009потврдено со лозинка(?)2.341extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)1.344editor
en.wikinews.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)162
en.wikiquote.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)2.688
en.wikisource.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)365
en.wikiversity.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)930curator
en.wikivoyage.org13:51, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)120
en.wiktionary.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)151
eo.wikipedia.org11:59, 20 март 2010создадена со најавување(?)114
eo.wikibooks.org21:46, 13 мај 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org00:05, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org16:57, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org18:14, 20 јуни 2011создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org00:16, 15 март 2011создадена со најавување(?)7
es.wikipedia.org01:43, 3 јуни 2009создадена со најавување(?)322
es.wikibooks.org01:56, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)90
es.wikinews.org00:56, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)178
es.wikiquote.org21:16, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)277
es.wikisource.org21:26, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)264
es.wikiversity.org00:43, 30 април 2011создадена со најавување(?)107
es.wikivoyage.org15:08, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)16
es.wiktionary.org21:27, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)215
et.wikipedia.org22:49, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)710
et.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org03:08, 9 март 2013создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org18:52, 1 јули 2011создадена со најавување(?)6
et.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)11
eu.wikipedia.org21:29, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)663
eu.wikibooks.org23:35, 25 ноември 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org15:49, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org16:22, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org21:15, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)44
fa.wikipedia.org16:12, 20 август 2009создадена со најавување(?)46
fa.wikibooks.org11:47, 1 мај 2011создадена со најавување(?)6
fa.wikinews.org22:30, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org17:37, 10 септември 2011создадена со најавување(?)11
fa.wikisource.org21:49, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)6
fa.wikivoyage.org02:42, 12 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org00:29, 13 март 2011создадена со најавување(?)13
ff.wikipedia.org14:42, 16 јули 2011создадена со најавување(?)9
fiu-vro.wikipedia.org14:41, 16 јули 2011создадена со најавување(?)23
fi.wikipedia.org18:23, 29 мај 2009создадена со најавување(?)86
fi.wikibooks.org15:32, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)16
fi.wikimedia.org03:08, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:24, 3 декември 2011создадена со најавување(?)7
fi.wikiquote.org22:03, 13 мај 2011создадена со најавување(?)167
fi.wikisource.org22:15, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)34
fi.wikiversity.org20:00, 30 април 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org11:37, 25 мај 2017создадена со најавување(?)6
fi.wiktionary.org14:30, 25 јули 2011создадена со најавување(?)116
fj.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)25
fj.wiktionary.org23:20, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)3
foundation.wikimedia.org18:16, 6 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org02:24, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)33
fo.wikisource.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org14:41, 16 јули 2011создадена со најавување(?)19
frr.wikipedia.org20:58, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org01:40, 10 јуни 2009создадена со најавување(?)342
fr.wikibooks.org22:22, 3 декември 2011создадена со најавување(?)48
fr.wikinews.org21:22, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)91
fr.wikiquote.org21:26, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)139
fr.wikisource.org22:23, 3 декември 2011создадена со најавување(?)18
fr.wikiversity.org22:01, 3 декември 2011создадена со најавување(?)47
fr.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)33
fr.wiktionary.org10:33, 13 август 2010создадена со најавување(?)54
fur.wikipedia.org19:18, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)5
fy.wikipedia.org01:22, 13 декември 2010создадена со најавување(?)65
fy.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)5
gag.wikipedia.org15:47, 13 јули 2011создадена со најавување(?)8
gan.wikipedia.org16:55, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)71
ga.wikipedia.org02:59, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)72
ga.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org20:36, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)5
gd.wikipedia.org09:33, 30 април 2011создадена со најавување(?)15
gd.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org20:50, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)7
gl.wikipedia.org21:18, 8 август 2009создадена со најавување(?)229
gl.wikibooks.org22:21, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org14:41, 16 јули 2011создадена со најавување(?)15
gn.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org05:08, 23 јули 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org00:22, 23 септември 2015создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org15:49, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org12:48, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org19:37, 19 април 2011создадена со најавување(?)28
got.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:42, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)45
gu.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org20:41, 28 март 2012создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org14:41, 16 јули 2011создадена со најавување(?)12
gv.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org17:23, 17 јули 2011создадена со најавување(?)11
ha.wikipedia.org12:41, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)14
ha.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:41, 16 јули 2011создадена со најавување(?)25
he.wikipedia.org14:59, 17 август 2009создадена со најавување(?)19
he.wikibooks.org01:58, 1 мај 2011создадена со најавување(?)33
he.wikinews.org19:29, 28 април 2011создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org17:07, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)46
he.wikisource.org00:50, 7 март 2011создадена со најавување(?)26
he.wikivoyage.org20:31, 14 ноември 2013создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org20:57, 6 март 2011создадена со најавување(?)58
hif.wikipedia.org16:44, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)29
hif.wiktionary.org05:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:34, 8 август 2009создадена со најавување(?)412
hi.wikibooks.org01:44, 17 ноември 2011создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)3
hi.wikisource.org12:43, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:08, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org20:15, 24 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:54, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ho.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:01, 10 јули 2009создадена со најавување(?)521
hr.wikibooks.org20:25, 11 јули 2011создадена со најавување(?)4
hr.wikiquote.org18:39, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org21:58, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)4
hr.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org17:57, 7 октомври 2010создадена со најавување(?)10
hsb.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:13, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org04:02, 2 август 2009создадена со најавување(?)49
hu.wikibooks.org08:38, 3 мај 2011создадена со најавување(?)31
hu.wikinews.org18:09, 3 април 2011создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org17:55, 30 април 2011создадена со најавување(?)27
hu.wikisource.org02:24, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)10
hu.wiktionary.org14:29, 25 јули 2011создадена со најавување(?)38
hy.wikipedia.org18:35, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)393
hy.wikibooks.org18:33, 15 мај 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org15:00, 30 април 2011создадена со најавување(?)4
hy.wikisource.org19:30, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
hyw.wikipedia.org18:50, 26 јули 2020создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:44, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)69
ia.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org14:05, 3 август 2011создадена со најавување(?)8
id.wikipedia.org15:00, 17 август 2009создадена со најавување(?)151
id.wikibooks.org00:49, 30 април 2011создадена со најавување(?)32
id.wikiquote.org19:44, 1 септември 2011создадена со најавување(?)15
id.wikisource.org14:57, 21 мај 2011создадена со најавување(?)29
id.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)21
ie.wikipedia.org14:02, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)18
ie.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3
ig.wikipedia.org20:01, 9 јули 2011создадена со најавување(?)12
ii.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:43, 4 март 2011создадена со најавување(?)12
ik.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org20:40, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)19
incubator.wikimedia.org02:27, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)497
inh.wikipedia.org15:28, 30 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org20:21, 29 мај 2009создадена со најавување(?)47
io.wiktionary.org22:05, 3 декември 2011создадена со најавување(?)7
is.wikipedia.org21:56, 26 јули 2009создадена со најавување(?)234
is.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org23:18, 1 септември 2011создадена со најавување(?)5
it.wikipedia.org01:43, 3 јуни 2009создадена со најавување(?)210
it.wikibooks.org12:05, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)36
it.wikinews.org12:27, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)28
it.wikiquote.org00:19, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)66
it.wikisource.org00:53, 4 март 2011создадена со најавување(?)31
it.wikiversity.org00:20, 11 мај 2011создадена со најавување(?)34
it.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)13
it.wiktionary.org21:16, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)36
iu.wikipedia.org13:15, 13 јули 2011создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org18:27, 13 мај 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org15:00, 17 август 2009создадена со најавување(?)244
ja.wikibooks.org22:22, 3 декември 2011создадена со најавување(?)28
ja.wikinews.org22:24, 3 декември 2011создадена со најавување(?)3
ja.wikiquote.org01:16, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)8
ja.wikisource.org14:24, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)7
ja.wikiversity.org03:22, 25 ноември 2011создадена со најавување(?)3
ja.wikivoyage.org13:09, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)5
jbo.wikipedia.org20:41, 13 мај 2011создадена со најавување(?)7
jbo.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org22:54, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)107
jv.wikisource.org20:23, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org14:14, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)7
kab.wikipedia.org20:59, 18 мај 2011создадена со најавување(?)10
ka.wikipedia.org01:42, 10 септември 2010создадена со најавување(?)353
ka.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
ka.wikiquote.org17:46, 29 септември 2011создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org21:09, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org14:14, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)8
kbp.wikipedia.org17:08, 1 август 2019создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org12:47, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)24
ki.wikipedia.org11:55, 29 мај 2011создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:18, 18 декември 2010создадена со најавување(?)65
kk.wikibooks.org22:18, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org23:03, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org02:24, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org22:02, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:07, 10 април 2010создадена со најавување(?)28
km.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:15, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org00:44, 11 септември 2010создадена со најавување(?)29
kn.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org23:02, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:19, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)4
koi.wikipedia.org16:25, 30 април 2011создадена со најавување(?)6
ko.wikipedia.org10:34, 3 декември 2009создадена со најавување(?)66
ko.wikibooks.org09:58, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ko.wikinews.org13:28, 28 август 2011создадена со најавување(?)7
ko.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)7
ko.wikisource.org01:22, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)9
ko.wikiversity.org02:12, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)14
ko.wiktionary.org22:05, 3 декември 2011создадена со најавување(?)21
krc.wikipedia.org14:16, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:56, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)8
ks.wikipedia.org14:37, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
ks.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org00:25, 3 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org21:30, 21 декември 2010создадена со најавување(?)45
ku.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)8
kv.wikipedia.org20:30, 13 мај 2011создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org02:00, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)12
kw.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org14:37, 16 јули 2011создадена со најавување(?)34
ky.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org00:13, 5 мај 2011создадена со најавување(?)14
la.wikipedia.org10:46, 13 август 2009создадена со најавување(?)161
la.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
la.wikisource.org12:28, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)16
la.wiktionary.org19:50, 1 јули 2011создадена со најавување(?)5
lbe.wikipedia.org22:48, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)4
lb.wikipedia.org21:58, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)64
lb.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org17:14, 3 јули 2011создадена со најавување(?)4
lez.wikipedia.org00:45, 29 март 2012создадена со најавување(?)6
lfn.wikipedia.org08:44, 19 април 2018создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org14:37, 16 јули 2011создадена со најавување(?)56
lij.wikipedia.org20:36, 10 март 2010создадена со најавување(?)3
li.wikipedia.org21:48, 29 април 2011создадена со најавување(?)39
li.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org17:08, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org12:02, 17 септември 2011создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org12:13, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:53, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)27
lmo.wiktionary.org17:31, 7 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org22:04, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)8
ln.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)4
login.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org19:39, 2 декември 2010создадена со најавување(?)17
lo.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org09:29, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org21:07, 10 јули 2011создадена со најавување(?)8
lt.wikipedia.org15:01, 17 август 2009создадена со најавување(?)810
lt.wikibooks.org13:00, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)16
lt.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)10
lt.wikisource.org18:59, 29 октомври 2011создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org21:39, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)26
lv.wikipedia.org02:27, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)975
lv.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org16:52, 1 мај 2011создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org21:55, 30 јуни 2022создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org21:09, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)7
map-bms.wikipedia.org03:07, 11 јули 2011создадена со најавување(?)6
mdf.wikipedia.org01:07, 17 мај 2011создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)4.152
meta.wikimedia.org17:20, 1 ноември 2009потврдено со лозинка(?)22.043steward, sysop
mg.wikipedia.org22:54, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)28
mg.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:39, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)6
mhr.wikipedia.org00:39, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)7
mh.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:12, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)14
mi.wikipedia.org09:11, 30 април 2011создадена со најавување(?)11
mi.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:14, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)224
mk.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)5
mk.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org22:06, 10 април 2010создадена со најавување(?)179
ml.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org20:55, 16 мај 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org19:32, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org21:55, 30 јуни 2022создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org17:00, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)141
mn.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org21:03, 3 декември 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wiktionary.org19:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:48, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org09:38, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)19
mr.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:58, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:02, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:58, 30 септември 2009создадена со најавување(?)761
ms.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org09:16, 5 мај 2011создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org22:09, 19 април 2010создадена со најавување(?)84
mt.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:53, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)9
mx.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
myv.wikipedia.org14:16, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)5
my.wikipedia.org21:08, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)63
my.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:59, 6 јули 2011создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org20:51, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)11uploader
nah.wikipedia.org20:19, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)8
nah.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org20:05, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org03:02, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)10
nap.wikisource.org14:10, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org09:45, 30 април 2011создадена со најавување(?)13
na.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org12:53, 24 април 2010создадена со најавување(?)41
nds.wikipedia.org14:54, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)60
nds.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:59, 23 јули 2011создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org11:36, 3 октомври 2010создадена со најавување(?)24
ne.wikibooks.org12:35, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org12:34, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
new.wikipedia.org12:03, 20 март 2010создадена со најавување(?)12
ng.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org21:27, 25 октомври 2009потврдено со лозинка(?)125
nl.wikibooks.org21:49, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)126
nl.wikimedia.org00:32, 19 март 2012создадена со најавување(?)44
nl.wikinews.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org20:33, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)58
nl.wikisource.org23:28, 17 мај 2011создадена со најавување(?)17
nl.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)14
nl.wiktionary.org19:11, 22 август 2011создадена со најавување(?)278
nn.wikipedia.org22:45, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)98
nn.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)4
nn.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org15:45, 1 ноември 2009создадена со најавување(?)14
no.wikipedia.org20:33, 28 мај 2009создадена со најавување(?)263
no.wikibooks.org19:17, 4 октомври 2011создадена со најавување(?)8
no.wikimedia.org02:51, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org13:09, 18 јули 2011создадена со најавување(?)5
no.wikiquote.org03:19, 12 јули 2011создадена со најавување(?)37
no.wikisource.org11:10, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)13
no.wiktionary.org19:21, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)125
nqo.wikipedia.org21:12, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org14:36, 16 јули 2011создадена со најавување(?)10
nso.wikipedia.org04:03, 28 ноември 2011создадена со најавување(?)11
nv.wikipedia.org04:21, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)4
nyc.wikimedia.org03:03, 9 март 2013создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org14:36, 16 јули 2011создадена со најавување(?)11
nz.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org12:10, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)70
oc.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)8
oc.wiktionary.org14:55, 24 септември 2011создадена со најавување(?)7
olo.wikipedia.org15:11, 7 август 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org14:36, 16 јули 2011создадена со најавување(?)9
om.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org15:10, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)19
or.wikisource.org01:18, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org01:42, 10 септември 2010создадена со најавување(?)25
outreach.wikimedia.org08:21, 15 август 2011создадена со најавување(?)73sysop
pa-us.wikimedia.org10:53, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org22:06, 3 декември 2011создадена со најавување(?)11
pam.wikipedia.org18:32, 4 јули 2011создадена со најавување(?)35
pap.wikipedia.org01:58, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)15
pa.wikipedia.org10:58, 2 јули 2011создадена со најавување(?)24
pa.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org16:56, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org14:16, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)14
pdc.wikipedia.org19:46, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)36
pfl.wikipedia.org21:56, 15 декември 2010создадена со најавување(?)6
pih.wikipedia.org19:55, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)12
pi.wikipedia.org13:32, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)3
pi.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:48, 31 мај 2009создадена со најавување(?)181autoreview
pl.wikibooks.org21:51, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)108
pl.wikimedia.org23:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)279
pl.wikinews.org20:36, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)48
pl.wikiquote.org18:19, 14 март 2011создадена со најавување(?)234
pl.wikisource.org20:55, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)25
pl.wikivoyage.org02:12, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)27
pl.wiktionary.org21:09, 17 ноември 2011создадена со најавување(?)100
pms.wikipedia.org00:54, 17 мај 2011создадена со најавување(?)9
pms.wikisource.org17:03, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org02:59, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)34
pnb.wiktionary.org23:09, 16 март 2012создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org19:06, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)7
ps.wikipedia.org01:13, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)14
ps.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org15:25, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:25, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
pt.wikipedia.org22:57, 25 мај 2009создадена со најавување(?)147
pt.wikibooks.org21:49, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)134editor
pt.wikimedia.org17:12, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:41, 11 мај 2011создадена со најавување(?)93
pt.wikiquote.org20:05, 3 мај 2011создадена со најавување(?)48
pt.wikisource.org17:35, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)53
pt.wikiversity.org17:39, 30 април 2011создадена со најавување(?)73
pt.wikivoyage.org15:08, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)30
pt.wiktionary.org22:29, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)128
quality.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:04, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)7
qu.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org21:32, 13 мај 2011создадена со најавување(?)7
rm.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:35, 16 јули 2011создадена со најавување(?)43
rn.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)10
rn.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:35, 16 јули 2011создадена со најавување(?)11
roa-rup.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org20:30, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org00:37, 24 август 2009создадена со најавување(?)53
ro.wikibooks.org00:09, 5 март 2011создадена со најавување(?)13
ro.wikinews.org20:35, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)7
ro.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org19:56, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)38
ro.wikivoyage.org02:12, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org22:20, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)44
rue.wikipedia.org14:51, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)56
ru.wikipedia.org20:07, 30 мај 2009создадена со најавување(?)225uploader
ru.wikibooks.org20:01, 17 декември 2010создадена со најавување(?)85
ru.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)18
ru.wikinews.org15:34, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)90
ru.wikiquote.org15:51, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)110
ru.wikisource.org02:00, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)73
ru.wikiversity.org22:01, 3 декември 2011создадена со најавување(?)37
ru.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org12:07, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)87
rw.wikipedia.org00:20, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)5
rw.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org01:12, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)24
sah.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org18:54, 13 април 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:10, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)10
sa.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org02:12, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org19:17, 16 мај 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org14:46, 10 јули 2011создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org03:02, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)34
scn.wiktionary.org22:04, 3 декември 2011создадена со најавување(?)9
sco.wikipedia.org19:23, 14 септември 2010создадена со најавување(?)244
sc.wikipedia.org18:23, 30 април 2011создадена со најавување(?)4
sc.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:16, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)23
sd.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:02, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org01:20, 8 јули 2009создадена со најавување(?)25
se.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org14:11, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)18
sg.wikipedia.org18:24, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)5
sg.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org22:08, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org03:32, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)4
shn.wiktionary.org14:39, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:18, 23 август 2009создадена со најавување(?)240
sh.wiktionary.org18:32, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)6
shy.wiktionary.org17:39, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org01:40, 10 јуни 2009создадена со најавување(?)1.870
simple.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org09:33, 17 март 2011создадена со најавување(?)80
si.wikipedia.org12:00, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)82
si.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org22:02, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org17:25, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org01:05, 1 март 2010создадена со најавување(?)2.436
sk.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)3
sk.wikiquote.org22:28, 3 декември 2011создадена со најавување(?)12
sk.wikisource.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org22:02, 3 декември 2011создадена со најавување(?)5
sl.wikipedia.org15:11, 13 февруари 2010создадена со најавување(?)1.021
sl.wikibooks.org21:22, 13 мај 2011создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org22:28, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org22:52, 1 мај 2011создадена со најавување(?)8
sl.wikiversity.org19:40, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)4
sl.wiktionary.org22:32, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
smn.wikipedia.org17:11, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org17:49, 17 април 2011создадена со најавување(?)5
sm.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org23:57, 27 април 2011создадена со најавување(?)16
sn.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:58, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)118
so.wikipedia.org01:35, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)205
so.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org21:30, 17 мај 2009создадена со најавување(?)744autopatrolled
sq.wikipedia.org12:11, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)821autoreview, editor, reviewer
sq.wikibooks.org22:22, 3 декември 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org21:54, 19 ноември 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org02:00, 1 мај 2011создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org14:15, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)14
sr.wikipedia.org14:56, 17 август 2009создадена со најавување(?)102
sr.wikibooks.org19:32, 3 септември 2011создадена со најавување(?)5
sr.wikinews.org21:00, 3 јули 2011создадена со најавување(?)20
sr.wikiquote.org20:39, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)4
sr.wikisource.org02:07, 1 мај 2011создадена со најавување(?)20
sr.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)10
ss.wikipedia.org14:34, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org18:23, 15 јули 2011создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org14:17, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)5
strategy.wikimedia.org18:25, 19 април 2011создадена со најавување(?)6
st.wikipedia.org15:40, 27 март 2011создадена со најавување(?)23
st.wiktionary.org02:40, 18 јули 2011создадена со најавување(?)10
su.wikipedia.org03:02, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)54
su.wikibooks.org14:02, 16 октомври 2011создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org13:28, 2 мај 2009домашно вики(?)158.151checkuser, sysop
sv.wikibooks.org18:27, 23 август 2009создадена со најавување(?)40
sv.wikinews.org12:25, 5 јуни 2009создадена со најавување(?)12
sv.wikiquote.org21:58, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)37
sv.wikisource.org12:54, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)18
sv.wikiversity.org15:59, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)19
sv.wikivoyage.org13:53, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)27
sv.wiktionary.org21:22, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)186
sw.wikipedia.org14:30, 8 јули 2010создадена со најавување(?)111
sw.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org00:16, 16 јули 2011создадена со најавување(?)19
szl.wikipedia.org21:46, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)49
szy.wikipedia.org20:37, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org12:08, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)197
ta.wikibooks.org22:21, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org10:21, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org10:38, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org21:32, 17 април 2011создадена со најавување(?)24
tay.wikipedia.org02:46, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org14:23, 15 август 2016создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org22:08, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)6
test2.wikipedia.org23:37, 28 август 2012создадена со најавување(?)9
test-commons.wikimedia.org20:45, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:56, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)48
test.wikidata.org21:20, 3 јули 2013создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org15:26, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)77
te.wikipedia.org14:06, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)160
te.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org23:58, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org09:38, 17 март 2011создадена со најавување(?)8
tg.wikipedia.org21:10, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)51
tg.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:43, 25 јули 2011создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org20:40, 10 март 2010создадена со најавување(?)245
th.wikibooks.org16:10, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)6
th.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org16:45, 15 јули 2011создадена со најавување(?)16
th.wikisource.org18:37, 5 јули 2011создадена со најавување(?)9
th.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)11
ti.wikipedia.org01:07, 18 април 2011создадена со најавување(?)8
ti.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)23
tk.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org01:45, 10 септември 2010создадена со најавување(?)651
tl.wikibooks.org22:20, 3 декември 2011создадена со најавување(?)29
tl.wiktionary.org12:12, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org13:04, 10 јули 2011создадена со најавување(?)9
tn.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org18:47, 2 мај 2011создадена со најавување(?)5
to.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:34, 16 јули 2011создадена со најавување(?)6
tpi.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org12:38, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:46, 6 август 2009создадена со најавување(?)171
tr.wikibooks.org22:21, 3 декември 2011создадена со најавување(?)29
tr.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org13:46, 5 август 2011создадена со најавување(?)48
tr.wikiquote.org22:28, 3 декември 2011создадена со најавување(?)232
tr.wikisource.org14:24, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)52
tr.wikivoyage.org01:45, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:24, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)311
ts.wikipedia.org14:34, 16 јули 2011создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org22:49, 31 мај 2009создадена со најавување(?)44
tt.wikibooks.org20:03, 8 јули 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org00:43, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)12
tw.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org20:05, 13 август 2013создадена со најавување(?)8
ty.wikipedia.org20:30, 20 мај 2011создадена со најавување(?)4
ua.wikimedia.org03:04, 9 март 2013создадена со најавување(?)5
udm.wikipedia.org20:33, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ug.wikipedia.org14:33, 16 јули 2011создадена со најавување(?)8
ug.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org13:43, 13 февруари 2010создадена со најавување(?)107
uk.wikibooks.org20:47, 29 ноември 2011создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org12:20, 4 август 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org22:27, 3 декември 2011создадена со најавување(?)8
uk.wikisource.org19:54, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org17:47, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)14
ur.wikipedia.org03:02, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)65
ur.wikibooks.org00:30, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:50, 9 март 2011создадена со најавување(?)136
uz.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)8
uz.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)7
vec.wikipedia.org22:43, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)30
vec.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org04:29, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
vep.wikipedia.org22:27, 9 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ve.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org18:16, 22 август 2009создадена со најавување(?)61
vi.wikibooks.org09:32, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)35
vi.wikiquote.org14:48, 2 октомври 2011создадена со најавување(?)14
vi.wikisource.org17:02, 4 септември 2011создадена со најавување(?)13
vi.wikivoyage.org20:05, 13 август 2013создадена со најавување(?)7
vi.wiktionary.org14:17, 25 јули 2011создадена со најавување(?)55
vls.wikipedia.org17:51, 29 април 2011создадена со најавување(?)52
vo.wikipedia.org01:35, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)18
vo.wikibooks.org22:18, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org02:12, 1 јули 2011создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org13:11, 28 ноември 2010создадена со најавување(?)60
wa.wikipedia.org20:34, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)9
wa.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org00:25, 4 август 2011создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org22:34, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)767
wikimania2005.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2008.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org22:03, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2013.wikimedia.org19:43, 27 август 2012создадена со најавување(?)13
wikimania2014.wikimedia.org21:25, 2 мај 2013создадена со најавување(?)10
wikimania2015.wikimedia.org20:10, 2 јули 2014создадена со најавување(?)5
wikimania2016.wikimedia.org18:10, 23 април 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2017.wikimedia.org23:24, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org15:48, 31 август 2017создадена со најавување(?)6
wikimania.wikimedia.org00:34, 13 декември 2018создадена со најавување(?)28
wo.wikipedia.org11:51, 1 мај 2011создадена со најавување(?)6
wo.wikiquote.org22:26, 3 декември 2011создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org22:03, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:40, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)41
xal.wikipedia.org14:33, 16 јули 2011создадена со најавување(?)15
xh.wikipedia.org14:31, 16 јули 2011создадена со најавување(?)12
xh.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:27, 13 јули 2011создадена со најавување(?)17
yi.wikipedia.org21:51, 26 февруари 2010создадена со најавување(?)28
yi.wikisource.org14:23, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org22:38, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)17
yo.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org12:36, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:02, 17 април 2011создадена со најавување(?)4
za.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org14:20, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:15, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org02:10, 12 мај 2011создадена со најавување(?)34
zh-min-nan.wikipedia.org01:05, 26 април 2010создадена со најавување(?)31
zh-min-nan.wikibooks.org22:19, 3 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org18:34, 2 октомври 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org14:22, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org14:36, 25 јули 2011создадена со најавување(?)4
zh-yue.wikipedia.org00:29, 3 декември 2010создадена со најавување(?)186
zh.wikipedia.org19:23, 8 август 2009создадена со најавување(?)82
zh.wikibooks.org02:46, 20 јуни 2011создадена со најавување(?)19
zh.wikinews.org04:07, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)7
zh.wikiquote.org10:54, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)6
zh.wikisource.org14:49, 30 април 2011создадена со најавување(?)16
zh.wikiversity.org16:04, 15 август 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org01:35, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)9
zh.wiktionary.org13:23, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)18
zu.wikipedia.org22:35, 10 мај 2011создадена со најавување(?)32
zu.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org14:21, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)3