Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org18:21, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org07:39, 8 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:34, 16 март 2019создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org15:54, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:52, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org10:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org10:10, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:33, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org09:25, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org12:31, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org16:27, 3 септември 2020создадена со најавување(?)4
arc.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:15, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)19
ar.wikibooks.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org13:32, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org16:03, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org08:48, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org15:10, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org13:53, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org00:42, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org15:11, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)4
as.wikiquote.org14:27, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:07, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org18:46, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:16, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:36, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org09:03, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org08:39, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:31, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org20:46, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:26, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org14:12, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:25, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org01:36, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:18, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org08:47, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org18:20, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org13:43, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
blk.wiktionary.org06:39, 16 август 2023создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:47, 12 април 2019создадена со најавување(?)10
bn.wikibooks.org14:22, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org15:51, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:44, 24 мај 2020создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org17:40, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:16, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org16:23, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
btm.wiktionary.org22:46, 25 јули 2023создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:36, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:13, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org09:58, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org19:45, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:23, 4 април 2019создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org13:09, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)1.318
co.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org15:31, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org15:11, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:06, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:24, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org16:54, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org08:58, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org20:56, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org15:25, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org17:34, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org13:54, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org17:43, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org14:01, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:01, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:25, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org17:48, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org21:58, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org11:15, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org10:00, 26 јули 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org18:07, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:22, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org11:01, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org17:01, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:25, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)7.619extendedconfirmed, ipblock-exempt, rollbacker
en.wikibooks.org11:32, 17 мај 2019создадена со најавување(?)11
en.wikinews.org20:29, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)16
en.wikiquote.org15:21, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)26
en.wikisource.org19:58, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org16:24, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org13:09, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org19:17, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org19:41, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org12:42, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:23, 14 март 2019создадена со најавување(?)2
es.wikibooks.org20:53, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org11:25, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org08:07, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org08:52, 16 август 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org12:07, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org15:59, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org13:01, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:05, 13 март 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikibooks.org11:15, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:10, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fat.wikipedia.org14:50, 30 јули 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:42, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org14:24, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org16:00, 22 јули 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org10:09, 24 февруари 2019нова сметка(?)776editor
fi.wikibooks.org15:20, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)8
fi.wikimedia.org20:08, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:20, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)8
fi.wikiquote.org19:18, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)6
fi.wikisource.org16:23, 25 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org09:40, 17 април 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org16:26, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)35
fi.wiktionary.org07:08, 5 април 2019создадена со најавување(?)19
fj.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:06, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org09:19, 22 март 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:25, 15 март 2019создадена со најавување(?)22
fr.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org11:25, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org16:50, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org12:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:12, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org09:07, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:28, 4 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org14:21, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:22, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:31, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org08:23, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gor.wiktionary.org23:36, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org18:07, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gpe.wikipedia.org01:58, 5 јули 2023создадена со најавување(?)0
guc.wikipedia.org17:52, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:14, 10 април 2020создадена со најавување(?)3
gu.wikiquote.org11:18, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:19, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
guw.wikinews.org18:08, 31 мај 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikiquote.org14:42, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org12:28, 25 мај 2020создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org13:55, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:16, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:58, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org10:27, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:23, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:50, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:07, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org22:19, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:08, 7 април 2020создадена со најавување(?)6
hi.wikibooks.org16:45, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org15:46, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org14:00, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:54, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:20, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org18:20, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:01, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:10, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org15:25, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:17, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org20:46, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org12:27, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:19, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org14:20, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org17:07, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:10, 22 март 2019создадена со најавување(?)10
id.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org20:20, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:46, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:42, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)19
inh.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:22, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)18
it.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org13:41, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org15:57, 3 мај 2020создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org17:22, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:29, 4 јули 2019создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org11:41, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org11:59, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org12:48, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:28, 24 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org19:58, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org10:30, 29 април 2020создадена со најавување(?)2
jv.wikisource.org16:32, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:48, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org14:10, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org17:25, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:24, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:06, 4 мај 2020создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org13:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:31, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org18:09, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org11:03, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org13:03, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org11:16, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org15:46, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:24, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:58, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org11:16, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org19:26, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org11:02, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:09, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:22, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:39, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
lv.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org15:55, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org12:35, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:09, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)1.409sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org10:09, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)908patroller
mg.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org10:13, 22 јуни 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:02, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org10:34, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:09, 29 април 2020создадена со најавување(?)6
ml.wikibooks.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org13:57, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org19:33, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org10:23, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:44, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org12:08, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org17:24, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org15:24, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:01, 1 јули 2019создадена со најавување(?)2
ms.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:04, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org09:53, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org10:59, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org14:31, 12 ноември 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:27, 14 април 2020создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:43, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org17:34, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org15:22, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:33, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org15:12, 4 мај 2020создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:15, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:31, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org13:21, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org17:56, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:30, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org01:28, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org16:43, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org13:37, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org10:32, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org10:41, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:56, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:20, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org15:55, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org10:28, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org10:41, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org21:14, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org19:24, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:18, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org13:26, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:31, 13 март 2019создадена со најавување(?)2
pa-us.wikimedia.org10:56, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org12:27, 11 април 2020создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org09:23, 1 јули 2019создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org12:07, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:24, 25 февруари 2019создадена со најавување(?)4
pl.wikibooks.org16:45, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org12:51, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org10:29, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org10:04, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org10:29, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org10:57, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:12, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org14:41, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org10:34, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:41, 23 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org13:58, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org10:29, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:06, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:22, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org10:38, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org19:25, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org09:01, 23 март 2020создадена со најавување(?)8
ro.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:13, 14 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org10:29, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:13, 14 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:50, 26 март 2019создадена со најавување(?)4
ru.wikibooks.org09:07, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org10:34, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org17:26, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org18:40, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:35, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:49, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org14:59, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:58, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:00, 13 март 2020создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:44, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org20:38, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org20:38, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org10:23, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikibooks.org14:51, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:13, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org16:54, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org13:21, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:56, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:44, 23 април 2019создадена со најавување(?)251rollbacker
simple.wikibooks.org09:23, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org16:55, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org22:11, 9 март 2020создадена со најавување(?)12
si.wikipedia.org09:54, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:51, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:02, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:35, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org10:41, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:24, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:42, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org20:05, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)23
sq.wikibooks.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org19:29, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org17:57, 14 април 2020создадена со најавување(?)17
sq.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:02, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org18:48, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org10:16, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org12:30, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:59, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:59, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:26, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:43, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org12:58, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:36, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org16:00, 1 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:27, 16 март 2019создадена со најавување(?)6
ta.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:10, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org17:25, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org16:12, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org19:00, 13 март 2019создадена со најавување(?)5autoreview, editor, sysop
test-commons.wikimedia.org11:33, 14 април 2020создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org14:16, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)98sysop
test.wikidata.org14:40, 14 април 2020создадена со најавување(?)30
tet.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org16:11, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org12:29, 11 април 2020создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org14:12, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org11:03, 13 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:12, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tly.wikipedia.org00:23, 1 септември 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org17:25, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:24, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org12:42, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org17:36, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org08:21, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org18:54, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org15:29, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org13:43, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org18:28, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org20:31, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org09:27, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org10:34, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:02, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)10
uk.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org11:15, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org12:28, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:33, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:22, 14 април 2020создадена со најавување(?)5
uz.wikiquote.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org14:00, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:45, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:34, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org15:30, 10 мај 2020создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org18:39, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:25, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)3.675
www.wikifunctions.org19:19, 26 јули 2023создадена со најавување(?)51functioneer (привремено)
wikimania2005.wikimedia.org18:06, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org18:11, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org18:12, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org18:16, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org20:21, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org20:29, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org20:37, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org20:40, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org20:43, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org20:44, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:54, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org16:54, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org16:03, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:03, 11 март 2019создадена со најавување(?)7
wo.wikipedia.org21:32, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org13:19, 15 јули 2020создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org08:12, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:32, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org11:38, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:12, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org10:30, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:41, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:25, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org11:33, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org12:27, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:33, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:21, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org14:01, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0