Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org18:20, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:50, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org13:00, 21 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org20:26, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:09, 12 август 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:57, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:41, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:09, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:06, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)6
en.wikinews.org21:16, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org01:01, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org21:17, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:18, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:25, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org15:51, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:50, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:26, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org16:39, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org01:48, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:48, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)36
meta.wikimedia.org01:48, 25 ноември 2015нова сметка(?)16
outreach.wikimedia.org16:43, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:01, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:26, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:04, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:12, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:38, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:26, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:36, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org18:28, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:43, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:26, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:52, 12 септември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:22, 28 март 2019создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org18:42, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:21, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0