Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ady.wikipedia.org19:18, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org21:07, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org21:23, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:35, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org15:15, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:16, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:27, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:41, 24 мај 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org17:56, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:21, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:08, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:39, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org12:44, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:02, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org21:31, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:21, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:56, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)30
co.wikipedia.org20:34, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:03, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:12, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:12, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:47, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:26, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org16:59, 25 април 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:20, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org21:31, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:25, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)4
en.wikibooks.org22:44, 15 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org12:44, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:49, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:05, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:34, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org22:26, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org17:13, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:34, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org22:11, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:04, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:58, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:14, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org18:46, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:43, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:55, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:57, 16 септември 2021создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org20:44, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org13:58, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:49, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:35, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:58, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:17, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:30, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:40, 24 ноември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:54, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:27, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:55, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:37, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:26, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:38, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:40, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org11:23, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:37, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:17, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:25, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)2autopatrolled
meta.wikimedia.org22:37, 10 март 2021нова сметка(?)834autopatrolled
mk.wikipedia.org12:35, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org23:22, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:45, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:02, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:10, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:49, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:25, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org19:51, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:08, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:33, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:35, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org15:14, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org21:25, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:31, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:46, 2 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org12:46, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:14, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org18:48, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org21:41, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:12, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org18:42, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:23, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:16, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:15, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org21:47, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:30, 15 јуни 2022создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:52, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org19:17, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org15:40, 31 август 2021создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org14:03, 22 јуни 2022создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:27, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:45, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:20, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:42, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:22, 13 септември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:46, 5 август 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:48, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org17:14, 2 август 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:48, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org19:54, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:40, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:49, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)7
wikimania.wikimedia.org18:12, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org16:08, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:16, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0