Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org02:12, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org01:58, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:00, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:44, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org04:47, 28 декември 2010создадена со најавување(?)4
ar.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org09:05, 22 јули 2012создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org01:24, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org07:03, 3 март 2012создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org04:26, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:03, 21 септември 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org21:21, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org04:55, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:47, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org03:20, 12 декември 2010создадена со најавување(?)8
ca.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org03:49, 5 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org09:36, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:45, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:17, 20 септември 2010создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Now that I've validated my identity on this project (see [https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Commons:Administrators/Requests/The_Squirrel_Conspiracy&oldid=419732337 diff], there's no reason for this account to be able to edit
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
15.660
co.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:05, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org19:45, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org05:14, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org04:44, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)11
de.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org00:40, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org07:38, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:46, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org05:38, 5 јуни 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:56, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:52, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org02:21, 19 септември 2010нова сметка(?)46.502autoreviewer, extendedconfirmed, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org09:05, 9 декември 2010создадена со најавување(?)8
en.wikinews.org07:19, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org21:32, 22 септември 2010создадена со најавување(?)14
en.wikisource.org09:02, 9 декември 2010создадена со најавување(?)8
en.wikiversity.org07:18, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org18:40, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)121autopatrolled
en.wiktionary.org03:47, 19 септември 2010создадена со најавување(?)7
eo.wikipedia.org12:56, 10 декември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org05:44, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)30
es.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org07:30, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org07:38, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org02:14, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)2
et.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:01, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)1
eu.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org04:16, 24 јули 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org03:20, 12 декември 2010создадена со најавување(?)5
fi.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org07:04, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:04, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)25
fr.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org02:44, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org09:15, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org07:38, 22 април 2013создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org07:04, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:10, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org09:42, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org03:19, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org08:23, 14 март 2011создадена со најавување(?)9
he.wikibooks.org20:18, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org07:38, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org03:38, 28 јули 2011создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:47, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:47, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org04:33, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org03:33, 2 август 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:26, 2 септември 2011создадена со најавување(?)2
id.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org17:25, 12 јануари 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:25, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)29
it.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org21:52, 19 август 2012создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
iu.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:27, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)15
ja.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org20:19, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org07:23, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:03, 20 август 2012создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org02:44, 5 декември 2012создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org02:45, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org01:02, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:35, 14 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org05:50, 5 март 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:44, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:12, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)109autopatrolled
meta.wikimedia.org06:04, 24 септември 2010создадена со најавување(?)211autopatrolled
mg.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org03:13, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org05:51, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org20:20, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org03:48, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)4
mn.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:53, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org03:48, 22 јули 2011создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org09:37, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org04:41, 16 јули 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org03:13, 14 октомври 2010создадена со најавување(?)12
nl.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:45, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:08, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org02:58, 2 декември 2010создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org22:29, 4 јуни 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org03:50, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org23:56, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org02:24, 12 април 2014создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org03:19, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org06:08, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)12
pl.wikibooks.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org07:11, 23 ноември 2012создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org02:44, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org20:21, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:04, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)22
pt.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:13, 23 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org03:20, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org03:38, 5 декември 2010создадена со најавување(?)14
ru.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org04:11, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org03:43, 17 мај 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:17, 6 март 2012создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org03:46, 19 септември 2010создадена со најавување(?)15
simple.wiktionary.org03:46, 19 септември 2010создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:39, 4 јуни 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org05:49, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org04:44, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org07:16, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:00, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:51, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org20:22, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:44, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org19:18, 17 март 2011создадена со најавување(?)4
st.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:13, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikibooks.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org10:30, 7 мај 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikibooks.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org04:54, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org04:40, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org20:24, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:05, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org03:13, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)29sysop
tet.wikipedia.org22:57, 4 јуни 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org04:49, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
th.wikibooks.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org04:48, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org07:15, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:51, 14 април 2012создадена со најавување(?)6
tr.wikibooks.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org04:14, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:52, 30 март 2012создадена со најавување(?)14
uk.wikibooks.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org07:39, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org00:57, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org08:06, 25 март 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:12, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
uz.wikibooks.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org04:47, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:02, 18 февруари 2011создадена со најавување(?)8
vi.wikibooks.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org04:46, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:48, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: User request, inactive former account of User:The Squirrel Conspiracy, see Special:Permalink/1176312015#Assistance_cleaning_up_old_accounts_requested
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
12.732
wikimania2011.wikimedia.org22:35, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2012.wikimedia.org01:31, 12 март 2012создадена со најавување(?)12
wikimania2013.wikimedia.org18:34, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org16:37, 14 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org04:14, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org04:14, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org03:58, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:52, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org04:48, 21 септември 2010создадена со најавување(?)12
zh.wikibooks.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org20:23, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:33, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:10, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org04:45, 29 јули 2011создадена со најавување(?)0