Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
alt.wikipedia.org10:13, 1 мај 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org01:20, 30 декември 2010создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:54, 21 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:46, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:15, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:57, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org08:35, 27 декември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:29, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:34, 12 април 2009создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:14, 3 април 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:30, 29 декември 2008потврдено со лозинка(?)1.017
cs.wikipedia.org11:55, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org13:52, 8 мај 2009создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:14, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)12
el.wikipedia.org06:53, 15 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:30, 29 декември 2008потврдено со лозинка(?)263
en.wikibooks.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:18, 31 декември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org06:18, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:31, 26 март 2009создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org01:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:14, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)9
foundation.wikimedia.org09:45, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:30, 29 декември 2008домашно вики(?)127.733abusefilter, sysop
fr.wikibooks.org16:32, 16 август 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org17:57, 18 јули 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org22:45, 22 мај 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org10:44, 21 јули 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:20, 22 август 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org17:25, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org09:39, 23 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:50, 11 мај 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org00:20, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org04:06, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:36, 22 август 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:24, 25 март 2009создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:22, 27 септември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:14, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org03:32, 25 април 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org04:38, 21 април 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org04:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org04:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org04:58, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org12:53, 6 ноември 2016создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org05:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org11:07, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:08, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:24, 31 декември 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:38, 31 мај 2009создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:30, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)28
meta.wikimedia.org11:24, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)75autopatrolled
mg.wikipedia.org22:09, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:12, 23 јануари 2009создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org20:14, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org19:00, 5 септември 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org07:23, 21 август 2009создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:18, 26 јануари 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org08:50, 5 април 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:39, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:45, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:57, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org08:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:28, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:57, 3 јули 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:28, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:13, 17 мај 2009создадена со најавување(?)2
wikisource.org23:45, 23 јули 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:07, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:33, 16 октомври 2011создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org11:07, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:16, 18 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:12, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org18:48, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org05:21, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:30, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:36, 27 септември 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:59, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:27, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)3.439
xmf.wikipedia.org09:35, 4 август 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org08:17, 12 ноември 2014создадена со најавување(?)0